Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Emby Server'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hi all, I am having an issue whereby I am unable to connect to my Emby Server remotely when using a domain. I have a SSL certificate that is correctly associated with the domain and works as it should. I have port forward setup on my router, and as a test I have used the external IP of my router as the external domain and this worked correctly and allowed me to access remotely. I've taken a log to show that it accepts the connection via the external IP as the external domain. If you require any further information please let me know. Thanks, Michael
  2. Hi Emby Team I have a weird problem. I noticed that yesterday by Emby Server was upgraded to v4.4.1.0 at around 12pm (see screenshots) and I lost all my artwork (see screenshots) and my Library Update (scan library) has been running for around 12 hours and hardly moved. The library scan is ticking over like "90.7%" - then 30 minutes goes by and the reads "90.8%" etc The server was working perfectly until this update. See the screen shot (file 3) where I lost all my library details. Can anyone please help? Thanks Rob
  3. Hi All, I'm running into an issue, and know I'm doing something stupid, but just can't figure it out. I recently upgraded the hardware on my Emby Server, including a new network adaptor. Since doing this, when I start Emby Server and try to launch Emby in a browser, I'm receiving the following error: This site can’t be reachedlocalhost refused to connect. ERR_CONNECTION_REFUSED I'm attempting to open the standard localhost Emby link: http://localhost:8096/web/index.html#!/dashboard Emby has worked for years without issue, so suspect it's something I've done as part of the hardware upgrade. What I've tried or checked so far: 1) Restarted Windows 7 PC (several times) 2) Uninstalled and Reinstalled Emby Server (Several times, also in conjunction with PC restart) 3) Uninstalled network adaptor device driver and reinstalled 4) Checked firewall settings and port forwarding 5) Disabled antivirus 6) Searched forum for similar issues, but none of the fixes seem to work or they don't apply 7) Googled for any other similar issues - no luck I'm at a loss for what else to check. I suspect it's something simple, and would appreciate any suggestions for what I should look for or how to troubleshoot. Let me know if there's any other information that would be helpful. Thanks for your help! - Blaise
  4. Hallo, ich habe auf 4.3.1.0 unter Ubuntu neu installiert. Nun habe ich folgendes Problem: Ich muss den Emby Server jedesmal nach einer Serien Episode neu starten, da die nächste Episode zwar angezeigt wird, aber nach dem "anklicken" kurz der Bildschirm aufblinkt und genau das gleiche Bild erschein. Nach "Neustart" des Emby-Servers kann ich die nächste Episode aufrufen. Dies tritt bei allen Serien auf!!! Emby Server: Ubuntu 18.04.3 LTS Emby 4.3.1.0 Client: Raspi 4 LibreElec 9.2.0 Skin Embuary
  5. Hi all, Let me start off by saying I am glad to be done with Plex and Emby feels MUCH more consistent if not a little quirky so I bought a lifetime preimer pass, love it. So I'm stoked to be using emby. I started using emby in a VM but noticed my disk ops were bottle-necking emby so I installed Emby on a dedicated machine with the following specs: Intel Core i7-4770K 16GB DDR3 Ram Drives: OS Drive 128GB SSD, DVR Drive 1TB 7200RPM HDD, Media Drive 3TB 7200RPM NAS HDD Operating System: Window 10 Pro Build 1909 Patched all the way up HD Home Run PRIME TV Tuner while up front everything will be on 1 3TB disk I will be going out later today to buy 2 more 3TB Disks so that each library can live on their own disk. My Questions concerns are these: Why is there a considerable lag when loading titles? It takes about 12 seconds for a movie to start playing after I choose play.Full disclosure I'm still copying over media to this server but I don't think that should be an issue. There are gaps in guide. I can see all the channels my HD Home Run is reporting but some channels have no guide info but will stream. I have read on the sub that putting in a 10-series GPU helps? Can anyone explain this or let me know where I can go to read more about this / enable? The android app doesnt seem to be working great. It always gives me the option to sign into connect even though I'm pretty sure I've already done that, It's laggy and I'm not sure if that's my server or the app, other issues I'm not able to articulate quite yet. does the community have any thoughts on my setup and how I can solve the 4 issues above? Thanks!
  6. hi my server in windows can't update plugins! it shows me emby updates without any problems. I have to update DLNA plugin from 1.0.31 to 1.0.33 manually. connected with a vpn, but problem is still alive! restarted emby and PC but doesn't work logs.zip
  7. Okay I am new to this and was told to purchase the emby premiere at $5 per month to access VOD on my 2 firesticks at home. I can not access the emby dashboard, i have the emby application on my iphone. Where do I locate the server? Is this something I need to do on my desktop HP computer or can I do it from my iphone. Where do I enter in the registry key? HELP!! Not that tech savvy.
  8. Hi! This is my first post to this blog - so please tolerate "stupid questions" as I'm neither familiar with this blog nor am I a native english speaker. The problem I'm facing: I'm storing movies on a NAS in my private network at home. By running Emby server 3.2.36.0 on a Windos 7 PC I created many collections and spent ours and ours in creating cover-art and other informations as a lot of the movies are documentaries and other stuff that is not "auto identified" by emby. Later I decided to change the PC to another one running Windows 10 and I installed emby in a much newer version (it was 3.8.x if I remember right). Doing a backup on Emby server 3.2.36.0 (via backup plug-in) and importing it to Emby 3.8. was not really doing what I wanted to, The collections have been basically restored but without additional movie-infos and cover art! So I decided to run the Windows 7 PC for another few months ... never change a running system :-). But as running Windows 7 is no longer a good idea I want to do this excercise again - now switching from 3.2.36.0 to the newest version of emby server. Any solution or advice for correct workflow for preventing me to spent an enormous amount of time again for re-creating my collections incl. cover-art? How to get all (!) movie informations copied? I'm very thankful for any kind of help! Frank
  9. schmitty

    Metadata for Extras

    Hi, Metadata needs to be saved for extras, in order to be able to keep names and screengrabs when metadata is refreshed.
  10. Hello, I just upgraded to the new version of emby server Version 3.2.60.0 about 2 days ago and ever since then I have not been able to play any content: music, tv shows, or movies. I have tried the web interface on firefox as well as the android app but the error message is the same: Playback Error. No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details. I have tried rebooting the server through the admin panel several times as well as restarting the physical server. Below I have attached the server logs and the transcoding logs. I have tried several types of media all of which I know worked in the past. The only thing I saw in the logs that was weird was "Permission denied" but like I said, it all worked before the update so I'm not sure. Any help would be greatly appreciated! Thanks! ServerLog.txt ffmpeg-transcode_Log.txt
  11. agood

    Emby Server Service

    The emby server service does not work. Tried multiple times according to the bbook with NSSM (the sucking service). Whenever I restart the PC Emby Server DOES NOT start....any solutions? No guess work please...
  12. I have a few handfuls of movies within iTunes Movies. I'm not a big fan of iTunes, but since I have these digital movies I've been exploring how to more easily access them. I recently came across the excellent Retune iTunes Remote software for Android ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squallydoc.retune&hl=en ), created by SquallyDoc ( http://www.squallydoc.com ). This nifty piece of software is able to connect to my local iTunes library, display a list of my iTunes Movies, and then Play them in iTunes directly from within the app (ie, they do not play on my Android device, rather they play within iTunes on my computer). The fact that this is possible opened my mind to interesting possibilities for Emby integration (if there is enough user interest, of course). I think there would need to be two components to this: Emby Server would need to use the remote functionality (ie, whatever the mechanism is that iTunes provides for apps like Retune to be able to connect to the local iTunes library) to read what Movies (and TV Shows) exist within the users iTunes library. And then there'd need to be a way for the user to designate which Movies and TV Shows to display within Emby. The server would store whatever internal marker/id data is needed to later directly play that item in iTunes. And of course iTunes would need to be installed on the same network as Emby Server (so that it can access ITunes). iTunes is primarily on PC and Mac (and other Apple devices, of course), so Emby Theater should in theory be able to connect to a particular iTunes instance (ie, on the same PC) and then using the already acquired data from Emby Server, launch a given video in that iTunes instance (iTunes would need to already be open for this work, though it may be possible to lauch it via command line). Now, the thing that would make all this even cooler is if support for iTunes Extras (https://www.apple.com/itunes/working-itunes/enhance/extras/ ) could be added. I have reached out to the developer of Retune and he is going to see if that data is made accessible through the remote protocols. Ideally, we'd be able to import the list of iTunes Extras (including some basic metadata), and then launch them directly in iTunes. PS - If this is something you might like to see implemented, be sure to "Like" this top/first post (as well as any subsequent posts in this thread that highlight particular aspects of what you are interested in) -- "Liking" the top/first post helps the Devs to know how much interest there is in a given Feature Request.
  13. Hello: Emby Setup: >> I am using Emby Server with Kodi Leia 18.3. Issue/experience: >> When I add TV Shows to Emby Server (and tag them as TV Shows) all of my files are renamed with a "SxxExx" prefix convention. Emby Server also attempts to regroup my files by adding season folders/containers on the server. The naming convention and grouping structure then passes on to Kodi as is expected. >>What I would like is for my TV Show folder structure and file naming convention to remain the same as it is on my hard drive (unmodified), is there a way to do this? If not is there a work around that can be used with "Mixed Content" tag? If a work around exists how do I enable it as, or under, a Kodi main menu item selection? Background: >> I am converting from a HTServer that ran MediaBrowser2. All of the files are DVD type VIDEO_TS files with movie.xml files and .nfo files that store all of the metadata correctly and every episode was set to display an image similar to a movie poster. These TV Shows are stored with the following naming and structure <G:\Television Series\SeriesName\Episode xxx - EpisodeTitle\VIDEO_TS>. Thank you.
  14. Hello Everyone, Back here with a simple issue, not sure if it was intentional or not, but when I am watching live TV, the option to record is no longer there. I have to back out of the show and click record from the guide. I have attached my server log and two screenshots. one of the screenshots is showing that I can record from the guide, the other is from live tv view and there no longer being an option to record. Guide View Live TV View emby-server-log.rtf
  15. This is building on what I've mentioned previously ( https://emby.media/community/index.php?/topic/41937-questions-about-media-stubs/ ). Being able to create custom Media Stubs ( https://github.com/MediaBrowser/Wiki/wiki/Media%20stubs ) would be ideal, but I realize that is probably unlikely. So what I propose instead is a new Media Stub called Online, which could be indicated by ".online" instead of ".disc" (or even ".disconline" would be fine). I think with more and more media moving to an online context (ie, Vudu, iTunes, Disney Movies Anywhere) there is a place for having this kind of Media Stub. Now, would could then provide a relatively easy way that users could define their own online providers via Media Stub be allowing for the following naming convention: ".provider.online". So the user could just use ".online" or they could enter whatever continuous (ie, between ".") string they want to identify a given online provider (eg, "Terminator (1984).vudu.online") and then Emby would parse that and add it to an internal list of online providers. Then, using my other feature request of custom messages for Media Stubs ( https://emby.media/community/index.php?/topic/44010-emby-theater-external-player-custom-messages-particularly-for-media-stubs-and-tags/ ) Emby could provide a way to pick from the list of any Online Providers using the same UI I described for selecting Tags) when setting up an External Player of type "Media Stubs". Or, we could skip all that and just allow the user to manually enter strings to match of off (eg, ".vudu.online") -- this would basically be allowing Externally Players (in this case to display a custom message, per the other feature request) to be matched by arbitrary filename string patterns. In some ways that might actually be the easiest way to go (ie, the least work). And personally, I could live with that as I could then just create my own naming scheme using the existing Media Stub structure (eg, "Terminator (1984).vudu.online.disc") and match off of that for my custom messages (once the other feature request is implemented). Thanks! PS - If this is something you might like to see implemented, be sure to "Like" this top/first post (as well as any subsequent posts in this thread that highlight particular aspects of what you are interested in) -- "Liking" the top/first post helps the Devs to know how much interest there is in a given Feature Request.
  16. CarlosLima

    4K videos in .strm files

    Hi everyone, I use only .strm files and everything works fine, so the files that are in the cloud are all .mp4 with AAC 2ch audio. Nothing to complain about. Among the files, I have since DVDScreen, 480p, 702p and 1080p and all of them play on clients. Now I intend to also have a 4K file and would like to know if the .strm will be played on the clients, stating that I turn off all transcoding options while keeping direct playback on. Thanks for any info.
  17. Okay, so before I used to use a Roku Ultimate TV box, which the Emby App and the windows Emby Server worked flawlessly, and emby server connects easily with both the iOS and Android smartphone apps, but recently we purchased an Amazon 4K FireTV Stick because they were on sale, and despite it having obvious advantages over Roku, the first time I tried connecting emby server to emby for firetv it drove me mad. I don't have enough know how to install root and ca certificates onto the FireTV, so after what seemed like 50 times of trying to use Emby Connect and manually typing the IP and port in, somehow it connected, and it stayed connected up until the last time I used it 3 nights ago. Then today I tried to start the emby app and once again "Error connecting to server", I've saved the most recent emby log of the connection event, so if anyone could help me figure this out I'd be forever in your debt! FireTV would be perfect if not for the issues connecting to emby server, because I use emby very often! Thanks in advance everybody! P.S. I attached the log as a txt below
  18. Hi, I have been using emby now for almost a year with no issue, this morning when i went to load content on my Roku showed: connection failed: Connection refused So i logged into the windows machine running the server and attempted to load the server GUI from the tray and received the following error localhost refused to connect. ERR_CONNECTION_REFUSED I have attempted multiple server reboots and restarting the emby server. I have also tried removing the system.dll from the emby folder and then restarting the server, this actually brings up the gui with the start up wizard but as soon as i drop the old file back in it will not work. I have attached the log file. Cheers embyserver.txt
  19. Hi @@ebr, I am currently using custom mediainfo icons for CoverArt, of which there is one named ddplus.png, I ended up duplicating this and naming it eac3.png, it for some reason is not being used and as a result I have a lot of tv episodes and some movies which do not display a codec icon. The mp3 icon doesn't seem to display either.
  20. Hello, Please add an option (button or checkbox) to copy parental ratings to season and episode level.
  21. schmitty

    Parental Ratings display

    Hello, Could the the parental ratings for movies be imported/displayed from TheMovieDB the same as they are for tv series. eg. MA15+ instead of AU-MA15+? Also, use the same display method in the drop-down menus in the metadata editor.
  22. JERRY1

    3.2.50.0

    It says this version is up to date.Thing is i haven't use this particular pc in almost a year. Is 3.2.50.0 for windows really is the latest ?
  23. schmitty

    Local and cloud libraries

    Hello, I would like some clarification please. I currently have three tv and two movie libraries setup. I have a local and cloud library for tv and movies, and I set up a third tv library which merges the local and cloud tv libraries, which I only access at the moment for testing. The idea was to, while I am in the process of moving media across to the cloud have one library which merges the two together... for some reason though, it doesn't seem to work that way. It is showing duplicate series... one from local and one from cloud, instead of merging the two.
  24. schmitty

    Local metadata

    Hi, I would like to know if Emby Server will still create metadata in media folders when a movie has different versions. And, if so... how do I get it to create the files, if they don't already exist? I have tried doing a library scan of the affected library.
  25. dgjr7llrivera

    Question about my hard drive

    Hello Everyone, I need some help. I am really new to all this media server, etc., but love new apps and technology. Long story short, I wanted to have a local media server, so the family can have access to pictures, videos, etc., this was all done via wifi and I user my pc and set it up as the emby server. Typically prior to today, when I would add contect to the folder I choose it would update the contact and the server would display the new content, I would even get notification on the right hand side on PC confirming new media has been added. This is where the issue is "It is no longer happening" no sure if there was an update recently or the feature was removed, I have tried everything from the little knowledge I have, I have asked the server to scan libraries, I have tried to remove items and add them back on, nothing works, if I log into it using my android phone add (emby), it will display old outdated content. Can someone please help me fix this or provide me some guidance how to get this fixed ? Also just an FYI I have the premiere version that comes with added features. Thank you in advance for your support.
×
×
  • Create New...