Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. GrayAgain

    Emby Theater error

    I am receiving a Visual C++ Runtime Library error only when trying to play a certain series, other series it works perfectly. This is the C++ Runtime Library error: Assertion failed! Program: ... File: ../video/zimg.c Line: 242 Expression: !(i & (mp_repack_get_align_y(r->repack) - 1)) This problem is only on the desktop version of the Emby theater, the Mobile and Web work fine with no issues, only the desktop app of Emby Theater has issues. System OS: Windows 10 C++ Version: 2015-2022 version - 14.31.31103.0 Emby Theater: 3.0.17 Video Format (trying to play): mkv Emby Server Version: 4.7.8.0 OS: Unraid Thanks for all the help
  2. Buongiorno a tutti! Ho un problema con il mio serer emby. Ho attuamente due connettività (casa e casa vacanze) accoppiate tra loro con due Fritz Box (accoppiamento lan tramite vpn) La situazione è la seguente, lan 1 (connettività principale)192.168.1.x lan 2 192.168.2.x con il server emby posizionato su 192.168.1.xx Se dall'esterno mi collego in vpn alla connettività principale (dove si trova fisiamnete la macchina su cui è installato emby) riseco ad aprire senza problemi l'app (in quanto il disositivo connesso in vpn risulta avere un insirizzo 192.168.1.x se però provo a spostarmi nella connettività accoppiata alla lan principale l'app non siesce a connettersi, da browser invece anche sotto la connettività secondaria (192.168.2.x) mi basta digitare l'ip del server emby (192.168.1.x) e riesco a visualizzatre tutto tranquillamente. Sapete per caso quale può essere il problema? Grazie a tutti i nanticipo.
  3. Hi there, im hoping someone could provide some guidance for me on my new Emby Premium docker build. It's working, however I have this issue that needs resolving. Im pretty new to the docker and linux world for that matter. The issue is; Cant delete movies and shows from the Emby UI. Error: "There was an error deleting the item from Emby Server. Please check that Emby Server has write access to the media folder and try again." Docker Compose running on Ubuntu 22.04.1 host. I've read and understood as much as I can of these articles. If I could, I would grant read/write/execute to 'emby', but that user doesnt exist on the Ubuntu host. The permissions that I do have assigned allows Emby to play the media because the server is working great for playing movies and shows. drwxrwxrwx+ 4 dan dan 4096 Nov 27 16:47 content (root folder in my user folder where my media is) drwxrwxrwx+ 25 root root 4096 Dec 2 06:13 downloads (subfolder of content) drwxrwxrwx+ 4 root root 4096 Nov 27 16:47 media (subfolder of content) I just updated the owner of the downloads and media folders to be dan dan, rebooted and that didnt help drwxrwxrwx+ 25 dan dan 4096 Dec 2 06:13 downloads (subfolder of content) drwxrwxrwx+ 4 dan dan 4096 Nov 27 16:47 media (subfolder of content) Emby server log attached, as well as my compose yml. Thank you for any help. embyserver.txt docker-compose.yml
  4. Over the last several weeks, i have been having an issue where recorded shows will pause and hang on playback on any device, shield, roku, samsung, windows browser etc. the player will all but lockup, you can sometimes skip around and get passed the problem spot, sometimes it will completely lock up. It seems to happen in the same spot every time. It seems to only happen on shows recorded from a ABC OTA Channel, and of course only with ".ts" files. It does not seem to matter if you are trying to watch the show as its being recorded or even after the recording is complete. The playback issue will remain until TDARR processes the file into h265 and mkv, tdarr is on a hold for 3 hours until it picks up the file, however this issue was happening to this library before i told tdarr to process these shows. The issue was happening before i told tdarr or any other program to watch this folder / library. The server has been rebooted, it is a standalone machine that does not sleep etc. It also does not matter how i try to connect to the server, fqdn, ip address, through pfsense with haproxy or cloudflare. Other items work just fine. The hardware is a Dell R720xd dual socket server with 2x xeon cpu's 12 cores, 24 threads, 224gb ram, nvidia 1050Ti (driver unlocked), connected to the network with 2x 10Gb teamed nic to a 10Gb core switch, then gigabit to all other clients, most are wired. It runs Windows Server 2019 and acts as a hypervisor, it is up to date. emby runs mostly as a service using nssm, but the problem remains running as a service or not. The storage is running Raid 5, the storage backing this library is across 12x SAS 6gb 2TB drives, OS runs on a separate raid array across other SAS 15k drives. The server connects to 2x HD Homerun Duos. Host OS: Windows Server 2019 Emby Server version: 4.7.8.0 NVIDIA Driver: Studio Driver Version 472.84 (unlocked) This setup has been like this for several years and has worked just fine until this point. I am attaching the logs for the transcode and emby server, i tried some with debug on and off, and the 2 shows i was working with was: Station 19 S06E03 Dancing With Our Hands Tied.ts and Grey's Anatomy S19E03 Let's Talk About Sex.ts, which were also recorded last night. I kept a copy of the Grey's Anatomy ts file before tdarr caught it. that being said, i can open the files and play in vlc just fine. I can find no errors in the windows event logs etc. My testing was done between 1900 - 2200 hrs. ffmpeg-transcode-46702ba4-1edb-4b76-bc55-fe3be8c11786_1.txt ffmpeg-transcode-bdefe812-f6e3-4787-8311-bd59ca718bf8_1.txt ffmpeg-transcode-2f7e0dba-f17a-47bf-9b07-fdce9ded728c_1.txt ffmpeg-transcode-62406fac-47d3-44d4-b4e2-3b467a8e1361_1.txt ffmpeg-transcode-f11fd675-d740-4441-8b9e-764979ca7482_1.txt embyserver (2).txt
  5. Hi there, during "dpkg -i emby-server-deb_4.7.6.0_amd64.deb" on Debian updating a running emby server 4.6.4.0 installation, the following warning messages are issued: dpkg -i emby-server-deb_4.7.6.0_amd64.deb (Lese Datenbank ... 62781 Dateien und Verzeichnisse sind derzeit installiert.) Vorbereitung zum Entpacken von emby-server-deb_4.7.6.0_amd64.deb ... Removed "/etc/systemd/system/multi-user.target.wants/emby-server.service". Entpacken von emby-server (4.7.6.0) über (4.6.4.0) ... emby-server (4.7.6.0) wird eingerichtet ... Neue Version der Konfigurationsdatei /etc/firewalld/services/emby-server.xml wird installiert ... Neue Version der Konfigurationsdatei /etc/init/emby-server.conf wird installiert ... Konfigurationsfehler - Element »NONEXISTENT« unbekannt (Administrator verständigen). Konfigurationsfehler - Element »PREVENT_NO_AUTH« unbekannt (Administrator verständigen). usermod: Keine Änderungen Konfigurationsfehler - Element »NONEXISTENT« unbekannt (Administrator verständigen). Konfigurationsfehler - Element »PREVENT_NO_AUTH« unbekannt (Administrator verständigen). Konfigurationsfehler - Element »NONEXISTENT« unbekannt (Administrator verständigen). Konfigurationsfehler - Element »PREVENT_NO_AUTH« unbekannt (Administrator verständigen). Created symlink /etc/systemd/system/multi-user.target.wants/emby-server.service → /lib/systemd/system/emby-server.service. Trigger für libc-bin (2.34-4) werden verarbeitet ... User definitions for user "emby": cat /etc/passwd | grep ^emby emby:x:998:998:Emby Server:/var/lib/emby:/usr/sbin/nologin Also somewhat surprised about new configuration files "/etc/firewalld/services/emby-server.xml" and "/etc/init/emby-server.conf" were created. My emby server is based on Debian Sid (Bookworm, V12 Testing, Rolling Release), Kernel Linux 5.18.0-4-amd64, SMP Debian 5.18.16-1 (2022-08-10). Thanks in advance for any advice.
  6. If I add new movies to Emby the movie metadata isn't downloaded directly. If I manually Identify the movie only some metadate (like Images and Title) are fetched. Other metadata (like Plot and Actors) are not downloaded. I only use TMDB as metadata provider. For example I tried the movie Independence Day (1996). The complete metadata of this movie is available on TMDB, but it's not downloaded completely:e I also appended the Logs ("CompleteLog.txt") and already identified a relevant section ("RelevantLogSection.txt"). Emby reports an Error in TheMovieDB that states: I already restarted my NAS (Synology DS 220+), restarted Emby (Version 4.7.4.0), tried different movies and used the Refresh Meta button. In Addition the metadata fetching was possible until yesterday. RelevantLogSection.txt CompleteLog.txt
  7. Emby has still problems with german Umlaute in file or folder path. Emby server runs on linux/synology nas and is missing these files and folder after scanning. Example: Browse by Folder, Artist "Motörhead", "Marius Müller Westernhagen" "Ärzte" Emby Version 4.5.4.0 on Synology 918+
  8. Hi there! I was facing some problem with my android google play store and getting error code 501 ...i tried different websites to get solution but haven't found any yet! if you guys know any solution to error code 501, please let me know.
  9. Hi, emby isn't showing or even finding images for a few movies/series, i use MovieDB, Proxer, TVDB... Well, everithing that's possible to use. The serie has images, Link > https://thetvdb.com/series/318625-show I really don't know why this is happening, is the API blocking me? I think that "https://www.addic7ed.com/" blocked-me (i'm adding a lot of series/movies at once), so maybe the others API had me blocked too... Emby log bellow. embyserver (5).txt
  10. Bom dia, instalei o emby em um servidor linux e estou com um problema onde filmes que estou colocando nele não estão sendo localizados pelo emby server, e algumas temporadas de series também não. Já verifiquei a localização dos arquivos e o tipo de arquivos, verifiquei a permissão dos arquivos e pastas e estão todas com 777 e mesmo assim o emby server não os encontra. No caso do exemplo abaixo a segunda temporada de gumball o emby server encontra, mas a primeira ele não encontra. Exemplo de uma pasta, /Emby/Series/Gumball/1\ Temporada /2\ Temporada /Emby/Filmes/The Batman
  11. Salve mi piacerebbe sapere se è possibile con emby essere visti sulle smart v. Ho provato ma oltre a vedersi il server quando voglio vedere le tv in diretta vedo solo uno schermo nero. Grazie
  12. I have had Emby for quite a time now and recently bought Emby Premiere so I could use it on more platforms. I have my Emby server running locally on Debian and can connect remotely through my domain (assume my.domain.com). Emby works fine (with SSL) on following the devices I tested: Android app iOS app Windows Store app Xbox One app Most PCs web interface However, I could not get it working with SSL on my LG TV with WebOS 3.5 (LG OLED55B6V if it matters). It did work on a non-secure connection, but when I try to add the server as SSL connection, it simply denies connection like it doesn't even exist. Even when I log onto my Emby Connect account, it simply doesn't show the server, where all other devices do. Now I've read some problems about the SSL certificate (https://emby.media/community/index.php?/topic/57575-lg-emby-app-106-ssl-problem-connecting-to-server/), I'm currently using Comodo PostiveSSL as a certificate, which I have seen at least one other person have problems with as wel. However, I've also seen that some people with Let'sEncrypt have this problem. (https://emby.media/community/index.php?/topic/61481-unable-to-connect-over-https/) There is suggested that LG is simply blocking my certificate, but when I go to my site with the WebOS webbrowser (same certificate), it allows the certificate and shows the site as 'secure'. So somewhere the TV actually does allow the certificate. So I'm not sure where the problem resides. Also, I've shortly tested it on a PS4 from a friend. There was no app, so I used the built-in webbrowser. It also didn't seem to work there, seemed to have the same problem: simply not showing the server. Didn't have much time to test it there, so don't pin me on this. My question is: does anyone have Emby running over SSL with any certificate on LG WebOS 3.5? If so, what certificate do you use?
  13. damichab

    "Error playing audio"

    Setting up a Sony X1 TV with the Emby Android TV app... I have an emby server on a server computer. This Emby server has a Music library (called "Music") reading FLAC files from an artist/album/track configuration. Playing these FLAC files though Emby-Theatre on my normal computer I have no problems. But, however, playing the same files on the Android TV app, I can play all but the last two/threee seconds where I then see momentarily the message "Error playing audio". This is repeatable and happens for each and every file played. If I go into the playlist, I can forward to the next song which also plays up until the last couple of seconds and repeats with the error message. I am currently rebuilding the Music library, but this has not had any effect. Any ideas what is going wrong? -Thanks in advance, David.
  14. Like the title says, navigating to my server address (from my PC, using Firefox) or right clicking on the Emby icon in the task bar of the server itself (using Chrome) and selecting 'Configure Emby' or 'Browse Library' takes me to a black screen that, if I highlight the area per the photo, I can see should be allowing me to log in, and isn't. This screen appears after briefly showing me the Emby logo and a loading wheel. I am running 4.6.7.0; I've checked my network numerous times and it's configured the same way it always has been. I can connect just fine with my Android app and Emby Theater on the same PC having issues. I have restarted Emby multiple times. I think I've attached the logs, but I couldn't say for sure, so if there's other files you need to help me figure out what the hell is happening, please ask. embyserver.txt
  15. After investigating my lack of subtitles, I found that my opensubtitles free account no longer existed. I registered a new one with the same email address and verified it. I can now login to the website and search for subtitles there. However, updating the login credentials in the plugin still fails to produce subtitles. My embyserver log shows an HTTP error 520. Is anyone else getting this? Looks like either they've blackballed the API used by Emby or the plugin needs an update. Operating system: Linux version 5.4.0-80-generic (buildd@lcy01-amd64-030) (gcc version 9.3.0 (Ubuntu 9.3.0-17ubuntu1~20.04)) #90-Ubuntu SMP Fri Jul 9 22:49:44 UTC 2021 Framework: .NET Core 3.1.13 OS/Process: x64/x64 Runtime: opt/emby-server/system/System.Private.CoreLib.dll Processor count: 8 Data path: /var/lib/emby Application path: /opt/emby-server/system MediaBrowser.Model.Net.HttpException: MediaBrowser.Model.Net.HttpException: 520 at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsyncInternal(HttpRequestOptions options, String httpMethod) at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsync(HttpRequestOptions options, String httpMethod) at OpenSubtitles.OpenSubtitleDownloader.SendRequestAsync(ReadOnlyMemory`1 request, CancellationToken cancellationToken) at OpenSubtitles.OpenSubtitleDownloader.Login(CancellationToken cancellationToken) at OpenSubtitles.OpenSubtitleDownloader.Search(SubtitleSearchRequest request, CancellationToken cancellationToken) at MediaBrowser.Providers.Subtitles.SubtitleManager.<>c__DisplayClass17_0.<<SearchSubtitles>b__3>d.MoveNext() Source: Emby.Server.Implementations TargetSite: Void MoveNext()
  16. skynet600

    AudioDB plugin error

    Hello all, I updated to 4.6.0.50 yesterday and thought I would have a butchers at the logs. I see several of the below errors after a clean restart and scan. There is only one quite old post with the same thing and mentions updating the plug-in. Is this the same thing? 2021-05-22 13:02:08.394 Error App: Error in TheAudioDB *** Error Report *** Version: 4.6.0.50 Command line: /volume1/@appstore/EmbyServer/system/EmbyServer.dll -programdata /volume1/Emby -ffdetect /var/packages/EmbyServer/target/bin/ffdetect -ffmpeg /var/packages/EmbyServer/target/bin/ffmpeg -ffprobe /var/packages/EmbyServer/target/bin/ffprobe -nolocalportconfig -ignore_vaapi_enabled_flag -updatepackage emby-server-synology_{version}_x86_64.spk -noautorunwebapp Operating system: Linux version 4.4.59+ (root@build3) (gcc version 4.9.3 20150311 (prerelease) (crosstool-NG 1.20.0) ) #25556 SMP PREEMPT Thu Mar 4 18:03:46 CST 2021 Framework: .NET Core 3.1.13 OS/Process: x64/x64 Runtime: volume1/@appstore/EmbyServer/system/System.Private.CoreLib.dll Processor count: 4 Data path: /volume1/Emby Application path: /volume1/@appstore/EmbyServer/system System.Runtime.Serialization.SerializationException: System.Runtime.Serialization.SerializationException: Type definitions should start with a '{', expecting serialized type 'RootObject', got string starting with: <br /> <b>Warning</b>: mysqli_connect(): (HY000/2 at ServiceStack.Text.Common.DeserializeTypeRefJson.StringToType(ReadOnlySpan`1 strType, TypeConfig typeConfig, EmptyCtorDelegate ctorFn, KeyValuePair`2[] typeAccessors) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\Common\DeserializeTypeRefJson.cs:line 56 at ServiceStack.Text.Json.JsonReader.<>c__DisplayClass3_0.<GetParseSpanFn>b__0(ReadOnlySpan`1 v) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\Json\JsonReader.Generic.cs:line 20 at ServiceStack.Text.JsonSerializer.DeserializeFromSpan(Type type, ReadOnlySpan`1 value) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\JsonSerializer.cs:line 62 at ServiceStack.Memory.NetCoreMemory.Deserialize(MemoryStream memoryStream, Boolean fromPool, Type type, DeserializeStringSpanDelegate deserializer) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\NetCoreMemory.cs:line 179 at ServiceStack.Memory.NetCoreMemory.DeserializeAsync(Stream stream, Type type, DeserializeStringSpanDelegate deserializer) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\NetCoreMemory.cs:line 168 at ServiceStack.Text.JsonSerializer.DeserializeFromStreamAsync[T](Stream stream) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\JsonSerializer.cs:line 205 at Emby.Common.Implementations.Serialization.JsonSerializer.DeserializeFromStreamAsync[T](Stream stream) at Emby.Common.Implementations.Serialization.JsonSerializer.DeserializeFromFileAsync[T](String file) at AudioDb.AudioDbArtistProvider.GetMetadata(ArtistInfo info, CancellationToken cancellationToken) at MediaBrowser.Providers.Manager.MetadataService`2.ExecuteRemoteProviders(BaseItem originalItem, MetadataResult`1 temp, LibraryOptions libraryOptions, String logName, TIdType id, IEnumerable`1 providers, CancellationToken cancellationToken) Source: ServiceStack.Text TargetSite: System.Object StringToType(System.ReadOnlySpan`1[System.Char], ServiceStack.Text.TypeConfig, ServiceStack.EmptyCtorDelegate, System.Collections.Generic.KeyValuePair`2[System.String,ServiceStack.Text.Common.TypeAccessor][]) 2021-05-22 13:02:08.508 Error ProviderManager: AudioDbArtistImageProvider failed in GetImageInfos for type MusicArtist *** Error Report *** Version: 4.6.0.50 Command line: /volume1/@appstore/EmbyServer/system/EmbyServer.dll -programdata /volume1/Emby -ffdetect /var/packages/EmbyServer/target/bin/ffdetect -ffmpeg /var/packages/EmbyServer/target/bin/ffmpeg -ffprobe /var/packages/EmbyServer/target/bin/ffprobe -nolocalportconfig -ignore_vaapi_enabled_flag -updatepackage emby-server-synology_{version}_x86_64.spk -noautorunwebapp Operating system: Linux version 4.4.59+ (root@build3) (gcc version 4.9.3 20150311 (prerelease) (crosstool-NG 1.20.0) ) #25556 SMP PREEMPT Thu Mar 4 18:03:46 CST 2021 Framework: .NET Core 3.1.13 OS/Process: x64/x64 Runtime: volume1/@appstore/EmbyServer/system/System.Private.CoreLib.dll Processor count: 4 Data path: /volume1/Emby Application path: /volume1/@appstore/EmbyServer/system System.Runtime.Serialization.SerializationException: System.Runtime.Serialization.SerializationException: Type definitions should start with a '{', expecting serialized type 'RootObject', got string starting with: <br /> <b>Warning</b>: mysqli_connect(): (HY000/2 at ServiceStack.Text.Common.DeserializeTypeRefJson.StringToType(ReadOnlySpan`1 strType, TypeConfig typeConfig, EmptyCtorDelegate ctorFn, KeyValuePair`2[] typeAccessors) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\Common\DeserializeTypeRefJson.cs:line 56 at ServiceStack.Text.Json.JsonReader.<>c__DisplayClass3_0.<GetParseSpanFn>b__0(ReadOnlySpan`1 v) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\Json\JsonReader.Generic.cs:line 20 at ServiceStack.Text.JsonSerializer.DeserializeFromSpan(Type type, ReadOnlySpan`1 value) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\JsonSerializer.cs:line 62 at ServiceStack.Memory.NetCoreMemory.Deserialize(MemoryStream memoryStream, Boolean fromPool, Type type, DeserializeStringSpanDelegate deserializer) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\NetCoreMemory.cs:line 179 at ServiceStack.Memory.NetCoreMemory.DeserializeAsync(Stream stream, Type type, DeserializeStringSpanDelegate deserializer) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\NetCoreMemory.cs:line 168 at ServiceStack.Text.JsonSerializer.DeserializeFromStreamAsync[T](Stream stream) in C:\BuildAgent\work\912418dcce86a188\src\ServiceStack.Text\JsonSerializer.cs:line 205 at Emby.Common.Implementations.Serialization.JsonSerializer.DeserializeFromStreamAsync[T](Stream stream) at Emby.Common.Implementations.Serialization.JsonSerializer.DeserializeFromFileAsync[T](String file) at AudioDb.AudioDbArtistImageProvider.GetImages(BaseItem item, LibraryOptions libraryOptions, CancellationToken cancellationToken) at MediaBrowser.Providers.Manager.ProviderManager.GetImages(BaseItem item, LibraryOptions libraryOptions, CancellationToken cancellationToken, IRemoteImageProvider provider, Int32 providerIndex) Source: ServiceStack.Text TargetSite: System.Object StringToType(System.ReadOnlySpan`1[System.Char], ServiceStack.Text.TypeConfig, ServiceStack.EmptyCtorDelegate, System.Collections.Generic.KeyValuePair`2[System.String,ServiceStack.Text.Common.TypeAccessor][]) 2021-05-22 13:02:10.166 Error LibraryMonitor: Error in Directory watcher for: /volume1/TV
  17. The following errors appear in the console when I try to play a file with internal subtitles: wasm streaming compile failed: TypeError: WebAssembly: Expected Response or Promise resolving to Response falling back to ArrayBuffer instantiation Log files attached Confirmed that the subtitles play correctly using VLC, cannot search for open subtitles as the episode only aired today so there are none available ffmpeg-directstream-d5e51cfa-85f1-4376-aaea-efe3b8426d92_1.txt ffmpeg-directstream-12870b2e-7b56-4e50-9a9d-522394d4643c_1.txt ffmpeg-directstream-4915ef66-7a8e-45a9-b9e0-8c10f93d9aac_1.txt embyserver.txt
  18. CaffNoir

    Emby Won't Start

    Hi guys ! I've just made a little mistake but i don't know what. I tried to make a backup with the plugin but it's always resume with an error so to see what's going on i tried to check logs but my logs wasn't updated 'till a long time so like a genius (lol) i did a "rm -r /var/lib/emby/logs" then "mkdir /var/lib/emby/logs". Big mistake because it removed all my logs cool but won't create logs. I tried to restart emby with "service emby-server restart" but it's resume with an error : ● emby-server.service - Emby Server is a personal media server with apps on just about every device. Loaded: loaded (/lib/systemd/system/emby-server.service; enabled; vendor preset: enabled) Active: failed (Result: signal) since Fri 2021-04-16 23:17:45 CEST; 13min ago Process: 4741 ExecStart=/opt/emby-server/bin/emby-server (code=killed, signal=ABRT) Main PID: 4741 (code=killed, signal=ABRT) Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal emby-server[4741]: at System.IO.FileStream.OpenHandle(FileMode mode, FileShare share, FileOptions options) Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal emby-server[4741]: at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options) Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal emby-server[4741]: at Emby.Server.Implementations.Logging.FileLogger..ctor(String path) Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal emby-server[4741]: at Emby.Server.Implementations.Logging.SimpleLogManager.ReloadLogger(LogSeverity severity, CancellationToken cancellationToken) Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal emby-server[4741]: --- End of inner exception stack trace --- Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal emby-server[4741]: at System.Threading.Tasks.Task.WaitAllCore(Task[] tasks, Int32 millisecondsTimeout, CancellationToken cancellationToken) Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal emby-server[4741]: at System.Threading.Tasks.Task.WaitAll(Task[] tasks) Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal emby-server[4741]: at EmbyServer.Program.Main(String[] args) Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal systemd[1]: emby-server.service: Main process exited, code=killed, status=6/ABRT Apr 16 23:17:45 Debian-105-buster-64-minimal systemd[1]: emby-server.service: Failed with result 'signal'. also i've found a command on the forum : "nohup /opt/emby-server/bin/emby-server &" and it's worked but "service emby-server restart" and "service emby-server status" show the error. Can anyone help me ? Thanks !
  19. MaroonCake

    Connection Failure Error

    Hello, So I just started using Emby and have a pretty basic understanding of how to set up these types of servers(Used PLEX before this but ran into issues with files showing up) but for the life of me I cannot get this to work. I got to the point of getting the server going with media loaded up and I am able to watch it via my laptop but I am not trying to get it so I can watch my media on my Xbox Series X with the Emby Theatre App. At first my server shows up as an option to select - Connection Failed. I proceeded to the "Sign In with Emby" and again "Connection Failed, I have tried manually entering the WAN and LAN server, with the same result. I opened my ports and restarted the Emby Server(Closing down and restarting it), I did a hard reset on my Xbox. Still got the same "Connection Failed" I tried going onto my phone and trying that way but unfortunately I get the same result. I thought maybe it's because I lacked Emby Premiere so I bought a month and that changed nothing. After uninstalling the server and apps and starting from scratch I get the same error.. I'm at a loss on what to do. I couldn't come across anything similar to my issue and now I wonder is there an option I'm missing in settings? I left everything at default.
  20. Hi, I have just switch from Plex and have some issues/problems with Emby 1.When i try to play a movie/tv show sometimes i get this error: Playback Error No compatible streams are currently available. What can i do? 2.It takes a long time until something plays - like 3x clicks - is this normal, is it my internet, server or tv? Anything i can do about it? It works fine on the computer. Library (Emby 4.5.2.0) is on iMac with Catalina - streaming wirelessly to LG Smart TV (42LB650V-ZN) Emby Theater 1.0.24. IMG_2264.mp4
  21. Hello. Ultimate minimum user here. My Emby has ceased to function on my PC. This happened after trying to download another server (dungeonmastersvault), after being unable to get that server to function, I uninstalled it. Unsure if this is 100% the cause, but I have attached the error that pops up in my browser, as well as the most recent logs. The Emby Server icon is in the lower right corner of Windows, and it works fine on both mine and my GF's phone. Please help! embyserver.txt hardware_detection-63738960531.txt
  22. FaNaTiK

    XPEnology error

    Hello. Please help. My page with Emby server does not open http://192.168.1.111:8096/web/dashboard.html I have XPENOLOGY DSM 6.2-23739 on INTEL ATOM D525. It is displayed as INTEL Xeon D-1527 in DSM. I installed Emby server 4.4.3.0-1, using https://synology.emby.media/?package_repository=360efc6e-de72-4073-b603-2bfbd7001586 repo link. When I start the server, the page opens in the browser, but it gives an error that it is not available. And yet, after installation, the server does not start on its own, I start it, after that an icon appears in the main menu, but after a few minutes it disappears. What me to do?
  23. With the appearance of version 4, some problems began to appear in the behavior of the application that I installed on my Samsung TV of the UH6900 series (of a somewhat special type, halfway between Orsay and Tizen) While the movie library was navigating properly, the series began to give problems. The first thing we noticed was that the announcement of new episodes of the series that we followed stopped appearing on the main screen. Then we realized that if we tried to go to TV -> Latest and navigate the series from there, the system responded with an error message 500 (server error) The solution seemed to be to start playback from the web application on the computer, leave it halfway and then play it from the TV. Then we also saw with astonishment that for any series, new or old, when selected from the catalog, the system responded with a funny message: And it brought you back to the home screen. At this point, I started to investigate online to see if anyone had the same problems, and so I reached the thread that opened @@Leyst last March. There I left a workaround that served to at least watch some episodes. But, of course, that is not enough. As an old developer, I would have liked to find the source code of the server. Surely I would have advanced faster and solved the problems better. I took advantage of that just @@SamES announced a last revised release of the client application for Samsung to install and configure the Samsung TV SDK (V 5.1), with the Oracle emulator and the appropriate extensions, and thus test that promising version 2.2.6a To my discontent, none of the problems I experienced were solved, at least with the current version of the server, 4.3.1.0 Willing to keep it that way, I started to get my hands on the code, struggling my old brain, trying to fix them. There is a problem with the way the server responds to the GETs that the application launches. The API now behaves in a different way. For example, in previous versions the list of episodes of a series did not depend on the season, and the client could skip the query and later regroup the episodes. Now it is obligatory to indicate in the query the season to which the requested episodes belong. If you don't, the result is not an error, but an unexpected empty list. Hence one of the mistakes. The other comes from the query that should return the new episodes of a series. Instead, it gives an error 500 (server error) Well, if there is someone who has the same problem and wants to save a couple of weeks of research, here I leave version 2.2.7 that I think solves at least those two problems (I have noticed that there are more, among others the screen resolution, which is not published correctly) To install it, if the television does not have Tizen (USB installer), it is best to follow the guidelines in this link (it is a mess for the neophytes) https://developer.samsung.com/tv/develop/legacy-platform-library/art00121/index Finally, I can try to do some other corrective maintenance operation on the Samsung client code, but I can only be there until the end of February of this year. I will respond in this thread and to the private ones. Emby_2.2.7_Europe_20200123.zip
  24. CaffNoir

    Nothing want to start

    Hi ! So this night with no reason, my emby server decided to not transcode movies and all of stuff on it. Here is my log file : https://paste2.org/9cFkEk0p
  25. Quick question that might have a quick response. After setting up a new server, I noticed that whenever I run the "download subtitles" task it always takes over 2 hours. I thought it was normal at first since it was starting from scratch. But it's been a month and it's still taking just as long. When I opened up the log, I did notice a few errors, but I'm completely unfamiliar with it, so I do need some help deciphering it please. I believe the log includes the two times I ran it today. I'm pretty sure this question will come up, but I did sign into my Open Subtitles account (Free account, not VIP) on the dashboard. Here is a link to my log: https://filebin.net/fxsw3xneaqthg1wj/embyserver.txt?t=zt4ilqlz Definitely let me know if I can clarify anything! Thank you as always!
×
×
  • Create New...