Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hi I just installed Emby (4.5.4.0) and can't get the identify function to work. It returns a blank page without results. My folder Structure is D:\Emby\Anime (Movies)\Evangelion 3.0 You Can (Not) Redo (2012)\Evangelion 3.0 You Can (Not) Redo (2012).mkv Automatic identification seems to work. Also, CanYouSeeMe.org doesn't detect my port yet wich is quite strange since I never had any Issues with Plex. embyserver.txt
  2. After installing emby, my emby client app would not connect to the server and after poking around I noticed that several emby entries in the "allowed apps" of the Windows firewall were duplicated. After removing the duplicated entries my client app was able to connect to the server. Today after rebooting my home server, again my emby client app could not connect to the emby server. And again there were duplicates emby entries in the firewall. I removed them and the client app could then connect. As a test, I went to the taskbar tray and close the emby server and manually restarted it: du
  3. As the title suggests, I'm having a problem with double versions of the same episodes (not movies but "TV series"). I say "TV Show" because they are "+18 H." (screenshots will be censored for security). The question is simple: In theory they are renamed right. My rule follows this pattern: Show Name - SxxEyy - Release Group Name 1 [TV] + Release Group Name 2 [BD] - OEyyy - Episode Title - Extra Info from original release Ex: [1080p] Where is it: TV if subtitles are present are based on the TV version of the video. OE = Original Episode For example, an OVA that woul
  4. Hello,yesterday I setup emby but on port 80 since my router cant port forward 8096 beause of a security thing everything was working and I added the m3u so some movies appeard on my ip:80 but when I went to the live tv I saw it needed subscription,I bought it. I enterm 3u and when I go on my ip : 80 I see no channels and not any movies anymore how can I fix that? I tried a file/m3u link neither did work Also I tried the iptv plugin but its not stable and also I can only add channels one by one
  5. quisiera saber que características debe tener mi HTPC para tener la mejor transcodificacion en peliculas Full HD cual seria el mejor procesador AMD o INTEL la tarjeta de video tiene algo que ver? tengo una galeria de mas 500 peliculas y tarjetas sintonizadoras de television satelital ... pero tengo problemas con algunas peliculas se escuchan con muy bajo volumen y la imagen y el audio no sincronizan creo que esto se debe a una mala transcodificacion.....!!!
  6. I have all my photos from my dSLR visible on my Emby install and it appears that something is creating PNG files that are the same size as the source content. The issue here is that the source files are typically 5472 x 3648 (Landscape) or 3648 x 5472 (Portrait). Is there a specific reason why it's creating these files for my images? There's absolutely no better to creating in JPG format -- they're already compressed as JPG. I'd expect to see it generate downsized versions at lower resolutions, not convert 1:1 to PNG and waste disk space. Here's some output from windirstat on my Em
  7. I recently set up Emby on my PC running Linux so that my mom could easily watch stuff on her Chromecast, and it worked great. I use both Windows and Linux (specifically Pop Os) and today I booted up Windows and configured Emby there too. Everything seemed to be working fine until my mom told me she was unable to get Emby working on her Chromecast (stuck on "Ready to Cast"), which seemed weird because I tried it on mine and worked perfectly. After trying several times, restarting, opening ports, etc., I just decided to try booting the server on Linux, and her Chromecast works now! The only prob
  8. Emby Server: Windows 10 Version 4.0.2.0 HDHomeRun Connect Firmware 20180817 Emby Clients: LG webOS, Roku, iOS, Android, Windows Chrome Please advise how to manage uncontrolled growth of transcoding-temp file, which apparently will grow until entire disk is consumed.
  9. Quick question that might have a quick response. After setting up a new server, I noticed that whenever I run the "download subtitles" task it always takes over 2 hours. I thought it was normal at first since it was starting from scratch. But it's been a month and it's still taking just as long. When I opened up the log, I did notice a few errors, but I'm completely unfamiliar with it, so I do need some help deciphering it please. I believe the log includes the two times I ran it today. I'm pretty sure this question will come up, but I did sign into my Open Subtitles account (Free ac
  10. EVDEADSHOT

    Subtitles out of sync

    Hi guys, Loving the work you’ve done. Is there any update on the discussion around the subtitle delay setting? My subs are fine, they play correctly in VLC locally. But when I cast to my tv, all subs play ahead of audio by 4 or 5 seconds. If anyone has any input that’d be appreciated too. But yeah keen to hear what’s happening with the prospect of subtitle delay settings. Thanks.
  11. Hi, A few weeks ago, I renamed all my content according to the convention. I also renamed my moves with the right version (4k/hdr/1080p/x265) at the end. Here's an example: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR.mkv I've also setup to automatically make a low quality x264 copy for devices that doesn't support hevc or for LTE streaming. I used the "Mobile" Profile at 4Mbps Since then, the conversion took the file but added " -mobile" at the end of it instead of removing whatever is after the Hyphen. Ex: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265
  12. I have been running Emby Server 4.3 using a HP computer running Windows for several months. I plan on using the NVidia Shield as a server and migrating the libraries/ collections/ favourites/ users data etc across. I still would like to keep the library content itself on the HP computer and have NVidia Shield libraries point to the HP machine. I was able to successfully install the server on the NVidia Shield and copy my library. 1. I have an issue with setting up the new folder paths I have tried to follow the "Optional Network Path" guide on your site but s
  13. johnsonb

    Emby under Windows

    Hello. Thanks everyone, very much for your ideas to take Linux Emby and try it out under Windows. I did not have much luck and I think I'll I'll stick with running it under Mint. Bj
  14. For anyone like me who started off creating their library of media and and deciding at a later date that maybe they want to move the those movies into their own folders, but don't want to manually create thousands of folders, and then manually move the files, you can automate that process with PowerShell (on WIndows). Open up a PowerShell prompt and navigate to the directory with your movies being stored, in my case on a network share. cd \\unraid\media\movies Make sure this command will create a folder for every file in the directory you just navigated to. WARNING, I was lazy
  15. hecdanf

    google drive sync

    I have a student account in google drive practically unlimited, I can use that shared drive for emby sync or I necessarily need to use the common drive that only has 15 gb? @@cayars
  16. kumaheiyama

    Trouble playing media

    Hi, I'm having trouble playing media from my Synology DS218+ NAS, but only certain videos and only on my desktop computer. The same files works without a hitch on my iPad and my Android phone. The server is available for browsing, just not playback. I've tried in the latest Chrome and Firefox. Strangely the only media that doesn't want to play is The Walking Dead season 10, previous seasons have worked fine. So it looks like there is some problem with those specific files, but that doesn't explain why they work on the other devices. The files are .mkv. To complicate matters I can'
  17. Py7h0n

    Extremely Slow

    Hi all, I've been chasing a huge slowdown in Emby recently and I am stuck - Not normally one to ask for help! Browsing media takes 10-15 seconds to load images. Clicking play can take the same. It used to be instant! I was running the latest production version when I ran into the problem but then decided to build a new Windows server and try the Beta build to try get around the problem. It has however not helped. Emby is running on a Windows 10 VM Xeon D-1521 - 4 cores presented 8GB ram SSD OS - Tested at ~200-500MB/s Storage is running on Freenas and is fast. Tests from t
  18. We have a couple of Samsung TVs in the house, which are not very "smart" out of the box. To solve that problem we have installed nVidia Shield devices for each of these TVs. This solved the problems with the built in functionality. Streaming apps are working perfectly now ... with the exception of Emby. The problem is that the Emby client for Android TV cannot manage a server that is in the Sleep State. I'm respectfully requesting for a feature that can manage the sleep/wake state of the Emby Server (in my case the host is Windows 10). This can be done by: - Sending a WOL ma
  19. Good Afternoon All. My installation of Emby 4.3.1.0 has been solid for months but what is weird when a movie fails to be identified I simply choose 'Identify' enter the search and the correct information including picture is found and I then select replace and click ok and it usually updates and changes everything. But at the moment it goes through the motions but the image/data is still staying as the original information. I am failing to get it ti successfully update with the correct information it has found. Any ideas? Regards, Stuart
  20. as seen in the above picture, these thumbnails for libraries which are auto generated are not perfect. How to trigger them to auto generate the thumbnail again.
  21. Hey guys, I am currently having an issue with audio playback while streaming over an internet browser. I tested it on Opera, Chrome, Firefox and Edge, it is all the same. My problem is that I get no audio in some episodes of a show e.g. The Mandalorian season 1 episode 4-8. When I start watching these I have absolutely no audio, but when I exit the playback and again start it at a different point in the episode the audio works fine. The strange thing is that this does not happen for episodes 1-3. They just work fine. Also this issue does not occur when I download the episodes and watch the
  22. Media Guru

    Server Not Showing up.

    Hi, Yesterday my server was showing up fine. It is on windows and i was acceding through the nvidia shield android app. I've been using it for about a week and decided i am going to purchase the pass. Pass was purchased late last night/ this morning and now i can't acces anything. Any ideas im pretty iritated considering i payed money to what appear to be make it stop working.
  23. xsteacy

    Windows sofware raid on linux

    Hi, I need emby to access a Windows formatted raid in linux. I mounted the raid with the ldmtool but I cannot access the files with emby. I gave emby access to the drive with chown but with no luck. I saw lots of posts in Google and here about that but for normal drive... I use Elementary OS 5.1(bases on Ubuntu 18.04) Thank you for any help, all is welcome.
  24. Hi. The question is on the title, i look into the forum and can't find anything... sorry if it is in another post. "Is there a way to show more of 100 items (the complete library) in the WebUI?" I mean in ONE page I ask because my libraries are made by categories according my needs. Example Action-Thriller, Action Violence, Romance, Drama,, Animation, etc. (I just have movies at this moment) But I have more than 100 items for each one and is not handy when i'm working in the cover arts in the second page Thanks in advance. H.
  25. The subtitles are not working during playback and not automatically downloading like i think they are supposed to be since I have signed up for Open Subtitles. And even when I download the exact subtitles for my video file, I cannot make them display. There is not the option to select the subtitles even when I place them in the same folder video file. They used to work ok, until about the time I updated to 4.3.1.0.
×
×
  • Create New...