Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Late 2018'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. So I recently bought a Late 2018 Mac Mini off eBay that I just turned into a media server using Emby and I set things up (i.e. Server Settings, Media Directory Paths, Media Libraries, etc) for the TV Shows and Movies as well as Anime and Anime Movies all on separate 2TB External Drives and my Movies (Blu-Ray) that I'm using MakeMKV to rip them is set to a WD 5TB External HDD. So when I set the directory for these movies to the 5TB Drive and play these movies on my TCL Roku 4K HDR TV in the EMBY TV App I get a "Retrieving" loading come up and it "retrieves" multiple time eventually giving back an error and this happens with multiple movies when I try to play them. So what's up? Media Server Specs: Mac Mini Late 2018 3.6GHz Quad Core i3 8GB RAM (64GB upgrade yet to be installed) EMBY Server v4.4.2.0 (In Safari) EMBY App v3.0 build 212 (TCL Roku TV) Any other details you need that aren't listed just ask.
×
×
  • Create New...