Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Qnap'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 68 results

  1. Hello, I have alot of trouble with the installation, googled alot but since development seem to be very fast most information is outdated. Emby is not in my QNAP App Store so I used the package on the Website https://emby.media/nas-server.html for the QNAP , only the x41 variant seemed to work, although I never found an Info which x I need. What I have tried: - After installation I click on the app to open and it tries to connect to https://<server>:8920/ Chrome says ERR_CONNECTION_REFUSED Since on the QNAP Installation page they write a different port I also tried 8096. Same Problem - A curl directly on the NAS curl -v http://localhost:8096 (or other port) outputs connection refused. - The Emby Log under the installation folder has 0 bytes - so it is empty as never touched... - ps -ef | grep emby shows no result - ./emby-server.sh start => outputs ./emby-server.sh: line 20: kill: (12025) - No such process, after removing the PID File it shows no message but is still not really started, PID File is recreated Versions Used : 4.0.2.0 and Beta 4.1.0.8. I dont want to switch to Plex since Emby seems to be just nicer for me But Plex has an App directly in the App store :/ Can I provide any more Infos ? What else can I try? Thanks in advance Razzi
  2. Hi, I downloaded the latest server available for QNAP i.e. 4.1.1.0 from https://emby.media/nas-server.html , but when I check the dashboard it shows I only installed 4.1.0.26 and a newer version is available. Can someone help me get the latest server? The package is named 4.1.1.0 but the server is still 4.1.0.26 I guess someone needs to fix the package file.
  3. curtis03

    Finding old Ember versions

    So I have another thread I was commenting in, but replies seem slow. So I'm posting here for part of the question. My NAS (TS-451+) CPU doesn't support HW HVEC/10bit transcoding, so it does them in software. Sometime in the last 2-4 months, I believe an Emby update resulted in 1080p HVEC/10bit playback being less efficient. In the past playback was around 70-80% on average high, followed by up/downs that gave the processor some breathing room. Now, with the stable release, its maxing the whole time. I went to the newest beta 4.5.0.13 to see if some of the new changes might help, but it was minimal. I even downgraded the QNAP to an older version that I don't think had issues. I've been searching for a while trying to find an old QNAP package of Emby to try downgrading for testing, but having difficulty finding them. Anyone know where I can get one from early this year or late last year?
  4. registor

    Possibility to Use a Proxy for Scrapers

    Hi there, I've installed Emby server on my QNAP TS-231P2, it worked well. However, recently due to the internet blockage, when Emby tried to pull metadata from TMDB, it always got a time-out. So I'm thinking of using a proxy to solve the problem. Unfortunately, I didn't find any HTTP proxy settings in Emby control panel. Therefore I decided to install shadowsocks and privoxy to turn Socks5 proxy into a HTTP one. Too bad the privoxy rules just didn't work. Even after I added HTTP_proxy and HTTPS_proxy into the environment variables, and the command like curl or wget worked fine for api.themoviedb.org, the traffic from Emby seemed not to pass through the proxy and got time-out again. I wonder if there is any other means to solve the problem, either from a system level or software level. Also, I'd like to know if you are adding proxy settings in the future versions of Emby. Thanks for your help in advance. Any suggestions are welcome. A piece of log is attached to show the typical situation. 2020-04-20 19:58:13.506 Info HttpClient: GET https://api.themoviedb.org/3/movie/342588?api_key=f6bd687ffa63cd282b6ff2c6877f2669&append_to_response=casts,releases,images,keywords,trailers&language=zh-CN&include_image_language=zh-CN,zh,null,en 2020-04-20 19:58:33.521 Error HttpClient: Connection to https://api.themoviedb.org/3/movie/342588?api_key=f6bd687ffa63cd282b6ff2c6877f2669&append_to_response=casts,releases,images,keywords,trailers&language=zh-CN&include_image_language=zh-CN,zh,null,en timed out 2020-04-20 19:58:33.590 Error ProviderManager: Error searching *** Error Report *** Version: 4.3.1.0 Command line: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/system/EmbyServer.dll -programdata /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/programdata -ffdetect /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/bin/ffdetect -ffmpeg /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/bin/ffmpeg -ffprobe /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/bin/ffprobe -defaultdirectory /share/CACHEDEV1_DATA -updatepackage emby-server-qnap_{version}_arm-x41.qpkg -noautorunwebapp Operating system: Unix 4.2.8.0 64-Bit OS: False 64-Bit Process: False User Interactive: True Runtime: file:///share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/system/System.Private.CoreLib.dll Processor count: 4 Program data path: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/programdata Application directory: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/system MediaBrowser.Model.Net.HttpException: MediaBrowser.Model.Net.HttpException: Connection to https://api.themoviedb.org/3/movie/342588?api_key=f6bd687ffa63cd282b6ff2c6877f2669&append_to_response=casts,releases,images,keywords,trailers&language=zh-CN&include_image_language=zh-CN,zh,null,en timed out ---> System.OperationCanceledException: The operation was canceled. at System.Net.Http.HttpClient.HandleFinishSendAsyncError(Exception e, CancellationTokenSource cts) at System.Net.Http.HttpClient.FinishSendAsyncBuffered(Task`1 sendTask, HttpRequestMessage request, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts) at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsyncInternal(HttpRequestOptions options, String httpMethod) --- End of inner exception stack trace --- at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsyncInternal(HttpRequestOptions options, String httpMethod) at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsync(HttpRequestOptions options, String httpMethod) at MovieDb.MovieDbProvider.GetMovieDbResponse(HttpRequestOptions options) at MovieDb.MovieDbProvider.FetchMainResult(String id, Boolean isTmdbId, String language, String country, CancellationToken cancellationToken) at MovieDb.MovieDbProvider.DownloadMovieInfo(String id, String preferredMetadataLanguage, String preferredMetadataCountry, CancellationToken cancellationToken) at MovieDb.MovieDbProvider.GetMovieSearchResults(ItemLookupInfo searchInfo, CancellationToken cancellationToken) at MediaBrowser.Providers.Manager.ProviderManager.GetSearchResults[TLookupType](IRemoteSearchProvider`1 provider, TLookupType searchInfo, CancellationToken cancellationToken) at MediaBrowser.Providers.Manager.ProviderManager.GetRemoteSearchResults[TItemType,TLookupType](RemoteSearchQuery`1 searchInfo, BaseItem referenceItem, CancellationToken cancellationToken) Source: Emby.Server.Implementations TargetSite: Void MoveNext() InnerException: System.OperationCanceledException: The operation was canceled. Source: System.Net.Http TargetSite: Void HandleFinishSendAsyncError(System.Exception, System.Threading.CancellationTokenSource) at System.Net.Http.HttpClient.HandleFinishSendAsyncError(Exception e, CancellationTokenSource cts) at System.Net.Http.HttpClient.FinishSendAsyncBuffered(Task`1 sendTask, HttpRequestMessage request, CancellationTokenSource cts, Boolean disposeCts) at Emby.Server.Implementations.HttpClientManager.CoreHttpClientManager.SendAsyncInternal(HttpRequestOptions options, String httpMethod)
  5. Hi all, I am having an issue whereby I am unable to connect to my Emby Server remotely when using a domain. I have a SSL certificate that is correctly associated with the domain and works as it should. I have port forward setup on my router, and as a test I have used the external IP of my router as the external domain and this worked correctly and allowed me to access remotely. I've taken a log to show that it accepts the connection via the external IP as the external domain. If you require any further information please let me know. Thanks, Michael
  6. Lukkkkas

    NAS should play/Control with mobiles

    Hi, I try now for some days already to reach my (in my eyes: simple) goal and I would like to have some advice: I have my music on a QNAP TS-453Be and would like to plug my sound system to the analog audio output jack of the NAS and then control via a desktoppc/laptop or mobile what is played on the NAS to the sound system. After some other tools tried out I am now friend of emby. I installed it on the NAS and I can log in from various PCs and play locally music and can even play music on other PCs if I allow the user to do so ("Allow remote control of other users"). Now, this is nice and the UI is how I imagined, but it is not fullfilling my wish above to have the NAS play the music and in fact I do not want to allow every user I want to allow to play sound on my sound system to also remote control my mobile musicwise. So I see three options: A) I find some way to play to the QNAP Audio output jacket and I can configure users that they can do that but not remote control the other users. I install Linux Station (as it can send sound to the audio output jacket) on the QNAP and open within there a browser to connect to emby and then I can remotecontrol it from everybody else. I then would like to limit other users to only be able to remote control this Linux-Station-User and not everybody else. C) I install Linux Station and install some kind of daemon that emby can stream to. This daeomn then plays the music over the audio output jacket and I can configure users that they can do that but not remote control the other users. I do not know if any of these options do work at all and whether it has something to do with DLNA. My understanding of DLNA is that you can provide music files to other devices, but these devices need the active player part that starts music etc. Of course I would prefer A) as I do not need to have a linux station running only because of that setup. Plan sounds hacky and I do not have the feeling that I can limit which user can be remote controlled only none or all. Plan C) sound ok, but I have no idea at all what I need to install on my linux station ubuntu 18. Do I need some kind of DLNA receiver/player? What software do I need and how do I configure it in the emby server? I am very confused why this whole setup is so difficult as I thought this would be something everybody wants, but it seems that most people wnat to decide on their DLNA TV what should be played and use the NAS only as a storage but not for generating analog sound. I'd be very glad if somebody could bring some light into my situation and could just point me into the right direction. I am very capable of digging into manuals how to do something if I know what I want, but I seem not to have a good enough understandings of the standard DNLA and the QNAP NAS to know what to goole for ... Or maybe I am totally wrong expecting to solve some wish like this with such a setup? Thankx for your time in advance Lukas
  7. cyphershadow

    ANSWERED TCPWrapper out of no where.

    Afternoon all, I have an unusual issue that just surfaced in the last couple days. Everything on my server was working fine, but all of a sudden this morning the Emby HTTPS port is showing as being tcpwrapped, and is blocking all connection attempts. This is occurring on the internal network, and only for the Emby service. No other services on the underlying QNAP are being affected. No changes to the underlying QNAP TS-451 unit were made, and no changes to the Emby server were made within the last two weeks. The problem persists only on the Emby HTTPS port, and the issue moves to any new HTTPS port that is designated, and persists full reboots of the server and the QNAP. I even rolled the QNAP firmware back to the prior release that was confirmed working, and the issue is persisting. This leads me to believe it may be an issue within the Emby server itself. Were any form of Access Control or tcpwrapping features recently integrated on the back end, and if so is there a way to whitelist? I see in the server logs over the HTTP interface that Dlna, StudioImages, and Port Mapper were updated over the last couple of days, but the problem has remained even after rooming these plugins. So I'm scratching my head here. Any thoughts?
  8. I am running Qnap version 4.2.1.0 Emby server and have never seen a setting that i can turn on that lets me view the number of files-movies in a folder. I tested out plex and it does let you know, even on the mobile app which is a cool feature. Thanks for any feedback.
  9. slybreiz

    mediatheque distante [SMB]

    Bonjour je viens d'installe un serveur emby sur une debian . je voudrais y connecter mes 2 médiathèques; qui sont sur 2 nas ( un synology et un Qnap) je n'arrive pas a me connecter j'essaye smb//user:mdp@monip cela ne fonctionne pas . es la bonne syntaxe pour connecter un répertoire distant . merci
  10. Previously Posted in Wrong Forum: I love the functionality of Auto Organize, but I'm running into an issue with shows that contain a period in the name. I've tried looking into the forum, but my searching has come up empty. When Auto-Organize moves an episode for a show with a period in the name, the folder name for the series gets screwy. For example, I am trying to sort through an episode for Mythbusters Jr. It tells me it has successfully sorted the episodes, but the series folder name is wrong. Instead of ending up in a series folder named "Mythbusters Jr." or even "Mythbusters Jr", it ends up in a folder named "M16HM6~T". See the screenshot (EmbyScreenshotNamingIssue.png) to see that Auto Organize doesn't even mention "M16HM6~T" as the name of the folder it ended up in. I've even deleted the folder, but now, Auto-Organize seems to permanently contain the series listing as an option when you try to manually specify a series (EmbyPeriodNameIssue.png). In the past, if a series folder is deleted, Auto-Organize does not show the option, but not even clearing the emby cache gets rid of these options. Is there anyway for me to clear the Auto Organize cache or change how auto-organize deals with periods? For reference, I am running Emby Server on QNAP TVS-871.
  11. RRo100

    Emby und QNAP

    Hello, here are a few issues with Emby and QNAP, which I have had for several versions: 1. Qnap's App Center displays the wrong logo. 2. If you stop Emby sometimes ffmpeg will not quit. 3. When I search for something in the browser with the magnifying glass, Emby almost always hangs up. I used Emby version beta 4.3.0.4 and QNAP TS-453Bmini firmware: 4.3.6.0993 greeting
  12. tre4b

    Cannot connect to Emby server

    Hi There, So Emby has been running sweet as a nut for some time. I was really happy when the PVR functions found their way into the Fire App. Might have known that something would go wrong though. Today the Qnap had a new firmware update that turned out to be 4.3.3. Great thought I as I have been meaning to look at VPNs etc and this version sounded useful. I ran the firmware through thinking I'll have a play with the VPNs tonight. Alas I am actually playing with Emby which now totally refuses to connect. I suspect that something in the new firmware is disagreeing with it, I just can't figure out what. I can't look at the logs as I cannot figure out where they are without being able to go into the system to do it. Please can someone point me in the right direction as to what to do next. Trevor
  13. shadowtek

    ANSWERED Live TV Spinning Wheel

    Hi Guys, I am trying to integrate Live TV working on my Emby Server run on my QNAP TS-453A. I am located in the Norther Rivers of NSW in Australia and i sourced this below data from http://i.mjh.nz/au/Sydney/ I am using this file for my M3U Tuner https://shadowtek.com.au/au-iptv.m3u and this for my EPG https://i.mjh.nz/au/Sydney/epg.xml When i load these same file on other apps like VLC and IPTV on xbox one they work no issues. I am very new to trying this stuff so please bare with me Emby Server is v 4.3.0.2 and i have the Emby Premiere activated I would appreciate any guidance from this awesome community I was not sure what logs to attached so let me know if they are incorrect pelase TIA embyserver.txt ffmpeg-directstream-3aa8fbca-bf4d-4725-aa70-f1266ef1ef24_1.txt ffmpeg-directstream-483f6e4c-c310-49b2-a2dd-f266b3bccf57_1.txt ffmpeg-directstream-42434b46-708a-4309-bf29-96868aaa00ab_1.txt ffmpeg-directstream-ceac542d-0502-49b2-861a-0627dbdd533d_1.txt
  14. gillmacca

    Transcoding settings help

    Hi, I'm running latest version on Emby on a QNAP 451+ (not the fastest, but best I could afford at the time). I am going to be working away from home for a few months, and would love to be able to access my media via Emby remotely. I have tested this with default transcoding settings, but get a lot of buffering. My home network has good download speed, but only 1mbps unload. I know there will probably be some files I won't be able to play (because of the format), but wanted to know if I can watch my content with such a low upload speed (I know the files will probably need transcoding). Some files are SD and some are HD (720p and 1080p). If it is possible, what would you recommend for best transcoding settings/any other settings? Many thanks for any help
  15. Zakaoai

    Problem media stuck at 95% of lecture

    Title well descriptive. I use Emby Server (4.1.1.0) on my QNAP NAS TS-251b. For all media I tried to watch at 95% approximaticly of the lecture the media stop and I had a black screen instead of the movie. If you want more info please ask me. Thank you for your answer. emby server log.txt emby server full log.txt
  16. gtracy

    Bulk Music transfer from QNAP

    I'm an emby newbie so be kind to my dumb questions. First my emby server is running on a Linux based server in a Docker container. The Emby server is up and running just fine. I can access it well with my browse on my Ubuntu base desktop machine. I also have a QNAP NAS that I have had running for several years now. I currently contains photos, documents and music. No video or movies. I want to move all my music from the QNAP music library to the new EMBY server in bulk. Freeeing up a ton of space and repurposing the QNAP for other things than media serving. I have somewhere between 5,000 and 10,000 songs in the QNAP music library. So as you can see it is not a task that is manually realistic to do. For that reason I am looking for suggestions, procedures, or ideas on how best to accomplish this feet. Any help or suggestions will be greatly appreciated. One thing to bear in mind, I do not have any library structure set up on the Emby server yet. So this is very much a 'green field' installation. Thanks. Glenn.
  17. diego.rivera

    Configuration Backup task Failed

    Hi! I'm noticing that the Configuration Backup task is consistently failing. This is the error in the logs (after running it manually): 2019-03-16 08:48:16.442 Info HttpServer: HTTP POST https://embyserver:8920/emby/ScheduledTasks/Running/a1e4a7962c72ac5e491497598d1ee479. UserAgent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/73.0.3683.75 Safari/537.36 2019-03-16 08:48:16.446 Info TaskManager: Executing Configuration Backup 2019-03-16 08:48:16.446 Info HttpServer: HTTP Response 204 to 192.168.1.1. Time: 4ms. https://embyserver:8920/emby/ScheduledTasks/Running/a1e4a7962c72ac5e491497598d1ee479 2019-03-16 08:48:16.458 Info HttpClient: POST https://mb3admin.com/admin/service/registration/validate 2019-03-16 08:48:16.465 Error TaskManager: Error *** Error Report *** Version: 4.0.2.0 Command line: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/system/EmbyServer.dll -programdata /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/programdata -ffdetect /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/bin/ffdetect -ffmpeg /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/bin/ffmpeg -ffprobe /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/bin/ffprobe -defaultdirectory /share/CACHEDEV1_DATA -updatepackage emby-server-qnap_{version}_x86_64.qpkg Operating system: Unix 4.2.8.0 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True User Interactive: True Processor count: 4 Program data path: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/programdata Application directory: /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/system System.NullReferenceException: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at Emby.Server.Implementations.IO.SharpCifsFileSystem.IsEnabledForPath(String path) at Emby.Server.Implementations.IO.ManagedFileSystem.DirectoryExists(String path) at MBBackup.ServerEntryPoint.ExecuteBackup(BackupProfile settings, CancellationToken cancellationToken, IProgress`1 progress, Boolean isAuto) at MBBackup.Entities.ScheduledBackupTask.Execute(CancellationToken cancellationToken, IProgress`1 progress) at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.ExecuteInternal(TaskOptions options) Source: Emby.Server.Implementations TargetSite: Boolean IsEnabledForPath(System.String) at Emby.Server.Implementations.IO.SharpCifsFileSystem.IsEnabledForPath(String path) at Emby.Server.Implementations.IO.ManagedFileSystem.DirectoryExists(String path) at MBBackup.ServerEntryPoint.ExecuteBackup(BackupProfile settings, CancellationToken cancellationToken, IProgress`1 progress, Boolean isAuto) at MBBackup.Entities.ScheduledBackupTask.Execute(CancellationToken cancellationToken, IProgress`1 progress) at Emby.Server.Implementations.ScheduledTasks.ScheduledTaskWorker.ExecuteInternal(TaskOptions options) 2019-03-16 08:48:16.465 Info TaskManager: Configuration Backup Failed after 0 minute(s) and 0 seconds Any ideas? I'd attach the full log but I don't think it's relevant in this case since there's an exact, isolated error with a stack trace. Feel free to correct me if I'm wrong, though... Cheers!
  18. diego.rivera

    QNAP, Roku Ultra, MPEG2 Woes

    Hi, all! I want to set up Emby on my QNAP NAS where I keep my media files. Currently it's running Plex without a hitch, but I just want to replace it with Emby because of the integration with TVHeadEnd. The reason for that is I want to turn my Roku Ultra into my "de-facto HTPC" (sort of). I got it all working, but have one problem: Emby insists on transcoding everything coming from TVHeadEnd from its source MPEG2 format to H.264. The problem with that that my QNAP doesn't have that much horsepower to begin with and thus starts to suffer from the extra transcoding effort. Since both the Roku and the TV support MPEG2 (a.k.a. H.262), keeping the stream in this format shouldn't be an issue, right? Perhaps this is something that TVHeadEnd configuration can be tweaked for? (i.e. spit out an MKV instead of a TS stream?) Perhaps at the Emby (server or Roku app) level? I doubt something can be tweaked at the Roku level... Unfortunately, I'm drawing somewhat of a blank here and need help from someone with more experience on the topic...perhaps someone has solved this before? Thanks!
  19. Hi, I have a problem with the QNAP Arm64 version (aarch64), my NAS is a TS-328, Versión 3.6.0.84 beta. Using the same folder with an emby server windows 10 the metadata is correct, but in the nas server there is an artist called "Artistes Divers" which includes many albums that do not have that artist. The albums that are included are those that the artist of the album "Various Artists" actually has. It seems somewhat random. I have tried to reinstall emby from scratch and have also created the library several times. In reality the artist "Artistes Divers" only has one album and "Various Artists" has 337 albums. I have tried in Emby server windows 10, Plex and Mediamonkey, this is all correct.
  20. Hi i would like to know if its possible to reuse my certificate LetsEncrypt from my NAS TS-251 to connect through https ? i tried to put the path of the cert certificate but its not working. here is what i have Custom SSL certificate path: /mnt/HDA_ROOT/.config/QcloudSSLCertificate/cert/cert error after restarting EmbyServer 2019-01-05 12:05:44.470 Info AuthenticationRepository: PRAGMA synchronous=1 2019-01-05 12:05:44.526 Error App: No private key included in SSL cert /mnt/HDA_ROOT/.config/QcloudSSLCertificate/cert/cert. 2019-01-05 12:05:44.737 Info ActivityRepository: Default journal_mode for /share/CACHEDEV1_DATA/.qpkg/EmbyServer/programdata/data/activitylog.db is wal and in my web page Secure Connection Failed The connection to xxxxxxxxxxxxxxx.myqnapcloud.com:yyyyyy was interrupted while the page was loading. The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem. thanks for your help ade05fr
  21. smc007i

    Android TV Sound gaps

    Hi @@ebr, I did a quick search and didn't find anything specific on this topic in the forum so far. Also wasn't sure where to file this as you'll see: My set up is: Emby server running on a NAS: QNAP TS-453A The media library is on the RAID5 volume on the same NAS (excuse me if my terminology on raid/volumes isn't right) I have a Sony Android TV and use the Android App to browse and view my Emby Library The TV and NAS are plugged into a local switch via LAN cables (or alternatively plugged TV in to the NAS which has a virtual switch capability) The setup works fine, the issue I am having is that the sound isn't continuous, every once and a while there is a short gap. It doesn't get out of sync, it just sticks for a fraction of a second and then carries on, the picture seems fine. This is irritating, it would happen a half dozen times during a 22min show, for example. I checked the NAS CPU usage and it's not high, I've tried the TV LAN cable into a local switch and into the back of the NAS virtual switch and this doesn't make any difference. Its as if the sounds isn't being buffered far enough into the future and then refreshes when it gets stuck. Any ideas on any settings I need to look at on the Emby server (or maybe the NAS or TV)? Thanks S
  22. Just bought a QNAP TS-231 which has an ARM processor in it, but so far the only builds of Emby I can find are for Intel CPUs :-( Any ideas if there's any way to get it running on my ARM processor? Or whether anyone's working on an ARM build??
  23. ztheoz

    Hardware acceleration and Qnap

    Hi, I'm thinking about buying a nas from Qnap (model ts-253BE), but I wanted to know if hardware acceleration is supported by the app. I've read an old thread where users said that it wasn't supported yet, so I was wondering it is now. Also, is the hardware acceleration working with h265 codec, or just h264? Thanks a lot !
  24. hgewald

    DLNA does not work with Version 3.5.2.0

    Hello, since upgrading to emby server Version 3.5.2.0 my DLNA does not work anymore. I run a QNAP TS-451+. Also the QNAP DLNA server is affected. When downgrading to emby Version 3.5.1.0 everything runs smooth again. Anything I can assist in resovling this issue? Best H.
  25. I am running a TS-451 and Emby isn't showing up in the applications list. When i go to the Emby website and try to download the package file the links are all broken. Anyone have a working link for me to use to install this. Thanks.
×
×
  • Create New...