Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '8920'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. dual-o

    https on Debian VPS ist not working

    Hello Guys, facts: installed emby on a debian vps. allow 8096 and 8920 in ufw buy a Domain at namecheap. create A Record for the VPS IP. create a letsencrypt cert (https://emby.media/community/index.php?/topic/42315-creating-a-letsencrypt-ssl-certificate-for-emby/ Emby config: add certfolder to /opt/emby-server/ssl/ssl.pfx Emby config: add external Domain "https://xxx.xxx" Problem: I got emby over "http://xxx.xxx:8096"but on "https://xxx.xxx:8920" I got "ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED" can you help me with this issue? thanks
  2. robello84

    ANSWERED Port 8920 ssl problem

    Good evening guys, is from about 1 week that the ssl connection on port 8920, does not work anymore. I try to restart emby, and it works for about half an hour, then do not work anymore. I have the latest version of emby installed. It works via http. Using the certificate of let'sencrypt from 6 months is it always worked. Can someone help me? The only mistake that I find in the log is this. Thank you 2016-09-15 14:30:14.1333 Error ServiceStackHost: Error occured while Processing Request: Access token is required. *** Error Report *** Version: 3.0.7100.0 Command line: /usr/lib/emby-server/bin/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /var/lib/emby-server -ffmpeg /usr/bin/ffmpeg -ffprobe /usr/bin/ffprobe -restartpath /usr/lib/emby-server/restart.sh Operating system: Unix 3.19.0.42 Processor count: 8 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Program data path: /var/lib/emby-server Mono: 4.4.2 (Stable 4.4.2.11/f72fe45 Tue Aug 30 15:48:05 UTC 2016) Application Path: /usr/lib/emby-server/bin/MediaBrowser.Server.Mono.exe Access token is required. MediaBrowser.Controller.Net.SecurityException at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.ValidateSecurityToken (IServiceRequest request, System.String token) <0x413e2870 + 0x00107> in <filename unknown>:0 at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.ValidateUser (IServiceRequest request, IAuthenticationAttributes authAttribtues) <0x413e0eb0 + 0x0007b> in <filename unknown>:0 at MediaBrowser.Server.Implementations.HttpServer.Security.AuthService.Authenticate (IServiceRequest request, IAuthenticationAttributes authAttribtues) <0x413e0e80 + 0x00017> in <filename unknown>:0 at MediaBrowser.Controller.Net.AuthenticatedAttribute.RequestFilter (IRequest request, IResponse response, System.Object requestDto) <0x413e0de0 + 0x0007a> in <filename unknown>:0 at ServiceStack.ServiceStackHost.ApplyRequestFiltersSingle (IRequest req, IResponse res, System.Object requestDto) <0x41324b60 + 0x0029e> in <filename unknown>:0 at ServiceStack.ServiceStackHost.ApplyRequestFilters (IRequest req, IResponse res, System.Object requestDto) <0x41322590 + 0x000d5> in <filename unknown>:0 at ServiceStack.Host.RestHandler+<ProcessRequestAsync>d__13.MoveNext () <0x4131d1d0 + 0x00595> in <filename unknown>:0
×
×
  • Create New...