Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ip address'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 5 results

  1. Hi. I recently changed my broadband from BT to Virgin and am now currently having problems accessing Synology. I believe I have correctly set my settings on quickconnect to use a static ip address and hence am not using a DHCP. Also I have set port forwarding on my virgin hub with the static ip address mentioned above with port number 8096. Any assistance would be greatly appreciated.
  2. I upgraded our router from a Google Onhub to a Orbi AC3000 (to help with connectivity on the other end of the house). After upgrading I did notice the connecting Host IP changed from 192.168.86.26 to 192.168.1.2. I tried updating the address and connecting to it on my Nvidia Shield and Android phone, but it didn't connect on either. However, when I type in the IP address with the 8096 Port on the Windows computer the server is housed on, I'm able to connect just fine. Just in case if it was useful, I did include the most recent server log. Any help is absolutely appreciated! Hop
  3. Is there a bug in the dashboard? I have seen this before I think - Recent activity IP address is reported as ::1 in Edge and Chrome (on Windows 10 Pro x64) I am seeing this in the Android client on my phone also - 1 difference though it does show the correct IP for that Android client in recent activity 192.168.1.142 Screenshot attached Server log attached Thanks for reading and any help! server-63647596800.txt
  4. gtrimbee

    IP address

    Hi, Please can someone help me setup Emby, I have setup account and password but don’t know how to setup server address
  5. I'm interested in changing the Local Address used to access my Emby installation from the HTPC's IP address to "localhost" or the computer's name. I don't see anywhere in the Emby Server settings that I can do this. Am I missing it? If not can this be done via a registry edit or the modification of an .ini file, etc.? Current Local Address: http://192.168.1.115:8096 Proposed Local Address: http://localhost:8096 or http://htpc:8096 How do I do it? Thanks, MJ
×
×
  • Create New...