Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'qnap'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. LunchBolero

    unable to use https on qnap ts-251b

    hello, i've been using emby for a little while on my QNAP TS-251B, but recently noticed that my devices (browsers, an nvidia shield) only connect via unsecured http on the default port 8096. when trying to bring up the page (from within my lan) on the default https port of 8920, chrome gives me ERR_CONNECTION_REFUSED. in Emby Configuration > Server > Network, i do see that the port number is indeed set to 8920. however, when i run nmap against the device to scan for open ports, 8920 appears closed. i'm using Emby server version 4.5.4.0
  2. Scenario: 12/4 Running QTS Version 4.5.1.1480 and Emby 4.5.2 No issues with Converting using 1050 Ti. (logs attached) 12/7 Updated QTS Version 4.5.1.1495 and Emby 4.5.3 Unable to utilize the 1050 Ti for converting (logs attached) Any ideas what "Encoder does not support the minimum required encoding level (HevcLevel3)" means or how to fix? *Edit* Added transcode log showing failure when un-selecting VAAPI (transcoding->advanced) attempting to force 1050 usage. Tried: Downgrading NVIDIA GPU Driver 4.0.2->4.01(Previous Version) - Reboot Downgradin
  3. Hi Guys, Just looking for a little assistance if possible. Just want to see if anyone is using the above (title) setup and if transcoding works fine. It will probably be for a max transcode of two streams at once and the rest will be direct play. Most transcodes will be 1080p but in the future maybe 1 x 4k transcode at any given time - all over local lan. I've been told it will work but always nice to ask the community for real world usage and potential issues.
  4. Hello, I have alot of trouble with the installation, googled alot but since development seem to be very fast most information is outdated. Emby is not in my QNAP App Store so I used the package on the Website https://emby.media/nas-server.html for the QNAP , only the x41 variant seemed to work, although I never found an Info which x I need. What I have tried: - After installation I click on the app to open and it tries to connect to https://<server>:8920/ Chrome says ERR_CONNECTION_REFUSED Since on the QNAP Installation page they write a different port I also tried 8096
  5. avinashp

    QNAP Latest Server Installation Issue

    Hi, I downloaded the latest server available for QNAP i.e. 4.1.1.0 from https://emby.media/nas-server.html , but when I check the dashboard it shows I only installed 4.1.0.26 and a newer version is available. Can someone help me get the latest server? The package is named 4.1.1.0 but the server is still 4.1.0.26 I guess someone needs to fix the package file.
  6. curtis03

    Finding old Ember versions

    So I have another thread I was commenting in, but replies seem slow. So I'm posting here for part of the question. My NAS (TS-451+) CPU doesn't support HW HVEC/10bit transcoding, so it does them in software. Sometime in the last 2-4 months, I believe an Emby update resulted in 1080p HVEC/10bit playback being less efficient. In the past playback was around 70-80% on average high, followed by up/downs that gave the processor some breathing room. Now, with the stable release, its maxing the whole time. I went to the newest beta 4.5.0.13 to see if some of the new changes might help, but it wa
  7. Hi there, I've installed Emby server on my QNAP TS-231P2, it worked well. However, recently due to the internet blockage, when Emby tried to pull metadata from TMDB, it always got a time-out. So I'm thinking of using a proxy to solve the problem. Unfortunately, I didn't find any HTTP proxy settings in Emby control panel. Therefore I decided to install shadowsocks and privoxy to turn Socks5 proxy into a HTTP one. Too bad the privoxy rules just didn't work. Even after I added HTTP_proxy and HTTPS_proxy into the environment variables, and the command like curl or wget worked fine for api.themovie
  8. Hi all, I am having an issue whereby I am unable to connect to my Emby Server remotely when using a domain. I have a SSL certificate that is correctly associated with the domain and works as it should. I have port forward setup on my router, and as a test I have used the external IP of my router as the external domain and this worked correctly and allowed me to access remotely. I've taken a log to show that it accepts the connection via the external IP as the external domain. If you require any further information please let me know. Thanks, Michael
  9. Lukkkkas

    NAS should play/Control with mobiles

    Hi, I try now for some days already to reach my (in my eyes: simple) goal and I would like to have some advice: I have my music on a QNAP TS-453Be and would like to plug my sound system to the analog audio output jack of the NAS and then control via a desktoppc/laptop or mobile what is played on the NAS to the sound system. After some other tools tried out I am now friend of emby. I installed it on the NAS and I can log in from various PCs and play locally music and can even play music on other PCs if I allow the user to do so ("Allow remote control of other users"). Now, this
  10. cyphershadow

    TCPWrapper out of no where.

    Afternoon all, I have an unusual issue that just surfaced in the last couple days. Everything on my server was working fine, but all of a sudden this morning the Emby HTTPS port is showing as being tcpwrapped, and is blocking all connection attempts. This is occurring on the internal network, and only for the Emby service. No other services on the underlying QNAP are being affected. No changes to the underlying QNAP TS-451 unit were made, and no changes to the Emby server were made within the last two weeks. The problem persists only on the Emby HTTPS port, and the issue mov
  11. I am running Qnap version 4.2.1.0 Emby server and have never seen a setting that i can turn on that lets me view the number of files-movies in a folder. I tested out plex and it does let you know, even on the mobile app which is a cool feature. Thanks for any feedback.
  12. slybreiz

    mediatheque distante [SMB]

    Bonjour je viens d'installe un serveur emby sur une debian . je voudrais y connecter mes 2 médiathèques; qui sont sur 2 nas ( un synology et un Qnap) je n'arrive pas a me connecter j'essaye smb//user:mdp@monip cela ne fonctionne pas . es la bonne syntaxe pour connecter un répertoire distant . merci
  13. Previously Posted in Wrong Forum: I love the functionality of Auto Organize, but I'm running into an issue with shows that contain a period in the name. I've tried looking into the forum, but my searching has come up empty. When Auto-Organize moves an episode for a show with a period in the name, the folder name for the series gets screwy. For example, I am trying to sort through an episode for Mythbusters Jr. It tells me it has successfully sorted the episodes, but the series folder name is wrong. Instead of ending up in a series folder named "Mythbusters Jr." or even "Mythbusters Jr",
  14. RRo100

    Emby und QNAP

    Hello, here are a few issues with Emby and QNAP, which I have had for several versions: 1. Qnap's App Center displays the wrong logo. 2. If you stop Emby sometimes ffmpeg will not quit. 3. When I search for something in the browser with the magnifying glass, Emby almost always hangs up. I used Emby version beta 4.3.0.4 and QNAP TS-453Bmini firmware: 4.3.6.0993 greeting
  15. tre4b

    Cannot connect to Emby server

    Hi There, So Emby has been running sweet as a nut for some time. I was really happy when the PVR functions found their way into the Fire App. Might have known that something would go wrong though. Today the Qnap had a new firmware update that turned out to be 4.3.3. Great thought I as I have been meaning to look at VPNs etc and this version sounded useful. I ran the firmware through thinking I'll have a play with the VPNs tonight. Alas I am actually playing with Emby which now totally refuses to connect. I suspect that something in the new firmware is disagreeing with it, I just
  16. shadowtek

    Live TV Spinning Wheel

    Hi Guys, I am trying to integrate Live TV working on my Emby Server run on my QNAP TS-453A. I am located in the Norther Rivers of NSW in Australia and i sourced this below data from http://i.mjh.nz/au/Sydney/ I am using this file for my M3U Tuner https://shadowtek.com.au/au-iptv.m3u and this for my EPG https://i.mjh.nz/au/Sydney/epg.xml When i load these same file on other apps like VLC and IPTV on xbox one they work no issues. I am very new to trying this stuff so please bare with me Emby Server is v 4.3.0.2 and i have the Emby Premiere activated I would appreciate a
  17. gillmacca

    Transcoding settings help

    Hi, I'm running latest version on Emby on a QNAP 451+ (not the fastest, but best I could afford at the time). I am going to be working away from home for a few months, and would love to be able to access my media via Emby remotely. I have tested this with default transcoding settings, but get a lot of buffering. My home network has good download speed, but only 1mbps unload. I know there will probably be some files I won't be able to play (because of the format), but wanted to know if I can watch my content with such a low upload speed (I know the files will probably need transcoding). Som
  18. Zakaoai

    Problem media stuck at 95% of lecture

    Title well descriptive. I use Emby Server (4.1.1.0) on my QNAP NAS TS-251b. For all media I tried to watch at 95% approximaticly of the lecture the media stop and I had a black screen instead of the movie. If you want more info please ask me. Thank you for your answer. emby server log.txt emby server full log.txt
  19. gtracy

    Bulk Music transfer from QNAP

    I'm an emby newbie so be kind to my dumb questions. First my emby server is running on a Linux based server in a Docker container. The Emby server is up and running just fine. I can access it well with my browse on my Ubuntu base desktop machine. I also have a QNAP NAS that I have had running for several years now. I currently contains photos, documents and music. No video or movies. I want to move all my music from the QNAP music library to the new EMBY server in bulk. Freeeing up a ton of space and repurposing the QNAP for other things than media serving. I have somewhere between 5,000 a
  20. diego.rivera

    Configuration Backup task Failed

    Hi! I'm noticing that the Configuration Backup task is consistently failing. This is the error in the logs (after running it manually): 2019-03-16 08:48:16.442 Info HttpServer: HTTP POST https://embyserver:8920/emby/ScheduledTasks/Running/a1e4a7962c72ac5e491497598d1ee479. UserAgent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/73.0.3683.75 Safari/537.36 2019-03-16 08:48:16.446 Info TaskManager: Executing Configuration Backup 2019-03-16 08:48:16.446 Info HttpServer: HTTP Response 204 to 192.168.1.1. Time: 4ms. https://embyserver:8920/emby/ScheduledTasks/R
  21. diego.rivera

    QNAP, Roku Ultra, MPEG2 Woes

    Hi, all! I want to set up Emby on my QNAP NAS where I keep my media files. Currently it's running Plex without a hitch, but I just want to replace it with Emby because of the integration with TVHeadEnd. The reason for that is I want to turn my Roku Ultra into my "de-facto HTPC" (sort of). I got it all working, but have one problem: Emby insists on transcoding everything coming from TVHeadEnd from its source MPEG2 format to H.264. The problem with that that my QNAP doesn't have that much horsepower to begin with and thus starts to suffer from the extra transcoding effort. Since both t
  22. Hi, I have a problem with the QNAP Arm64 version (aarch64), my NAS is a TS-328, Versión 3.6.0.84 beta. Using the same folder with an emby server windows 10 the metadata is correct, but in the nas server there is an artist called "Artistes Divers" which includes many albums that do not have that artist. The albums that are included are those that the artist of the album "Various Artists" actually has. It seems somewhat random. I have tried to reinstall emby from scratch and have also created the library several times. In reality the artist "Artistes Divers" only has one album and "Various Art
  23. Hi i would like to know if its possible to reuse my certificate LetsEncrypt from my NAS TS-251 to connect through https ? i tried to put the path of the cert certificate but its not working. here is what i have Custom SSL certificate path: /mnt/HDA_ROOT/.config/QcloudSSLCertificate/cert/cert error after restarting EmbyServer 2019-01-05 12:05:44.470 Info AuthenticationRepository: PRAGMA synchronous=1 2019-01-05 12:05:44.526 Error App: No private key included in SSL cert /mnt/HDA_ROOT/.config/QcloudSSLCertificate/cert/cert. 2019-01-05 12:05:44.737 Info ActivityRepository: Default j
  24. smc007i

    Android TV Sound gaps

    Hi @@ebr, I did a quick search and didn't find anything specific on this topic in the forum so far. Also wasn't sure where to file this as you'll see: My set up is: Emby server running on a NAS: QNAP TS-453A The media library is on the RAID5 volume on the same NAS (excuse me if my terminology on raid/volumes isn't right) I have a Sony Android TV and use the Android App to browse and view my Emby Library The TV and NAS are plugged into a local switch via LAN cables (or alternatively plugged TV in to the NAS which has a virtual switch capability) The setup works fine, the issue
  25. Just bought a QNAP TS-231 which has an ARM processor in it, but so far the only builds of Emby I can find are for Intel CPUs :-( Any ideas if there's any way to get it running on my ARM processor? Or whether anyone's working on an ARM build??
×
×
  • Create New...