Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. damichab

    "Error playing audio"

    Setting up a Sony X1 TV with the Emby Android TV app... I have an emby server on a server computer. This Emby server has a Music library (called "Music") reading FLAC files from an artist/album/track configuration. Playing these FLAC files though Emby-Theatre on my normal computer I have no problems. But, however, playing the same files on the Android TV app, I can play all but the last two/threee seconds where I then see momentarily the message "Error playing audio". This is repeatable and happens for each and every file played. If I go into the playlist, I can forward to the nex
  2. After investigating my lack of subtitles, I found that my opensubtitles free account no longer existed. I registered a new one with the same email address and verified it. I can now login to the website and search for subtitles there. However, updating the login credentials in the plugin still fails to produce subtitles. My embyserver log shows an HTTP error 520. Is anyone else getting this? Looks like either they've blackballed the API used by Emby or the plugin needs an update. Operating system: Linux version 5.4.0-80-generic (buildd@lcy01-amd64-030) (gcc ver
  3. skynet600

    AudioDB plugin error

    Hello all, I updated to 4.6.0.50 yesterday and thought I would have a butchers at the logs. I see several of the below errors after a clean restart and scan. There is only one quite old post with the same thing and mentions updating the plug-in. Is this the same thing? 2021-05-22 13:02:08.394 Error App: Error in TheAudioDB *** Error Report *** Version: 4.6.0.50 Command line: /volume1/@appstore/EmbyServer/system/EmbyServer.dll -programdata /volume1/Emby -ffdetect /var/packages/EmbyServer/target/bin/ffdetect -ffmpeg /var/packages/EmbyServer/target/bin/ffmpeg -ffprobe /var/packages
  4. The following errors appear in the console when I try to play a file with internal subtitles: wasm streaming compile failed: TypeError: WebAssembly: Expected Response or Promise resolving to Response falling back to ArrayBuffer instantiation Log files attached Confirmed that the subtitles play correctly using VLC, cannot search for open subtitles as the episode only aired today so there are none available ffmpeg-directstream-d5e51cfa-85f1-4376-aaea-efe3b8426d92_1.txt ffmpeg-directstream-12870b2e-7b56-4e50-9a9d-522394d4643c_1.txt ffmpeg-directstream-4915ef66-7a8
  5. CaffNoir

    Emby Won't Start

    Hi guys ! I've just made a little mistake but i don't know what. I tried to make a backup with the plugin but it's always resume with an error so to see what's going on i tried to check logs but my logs wasn't updated 'till a long time so like a genius (lol) i did a "rm -r /var/lib/emby/logs" then "mkdir /var/lib/emby/logs". Big mistake because it removed all my logs cool but won't create logs. I tried to restart emby with "service emby-server restart" but it's resume with an error : ● emby-server.service - Emby Server is a personal media server with apps on just about every
  6. Emby has still problems with german Umlaute in file or folder path. Emby server runs on linux/synology nas and is missing these files and folder after scanning. Example: Browse by Folder, Artist "Motörhead", "Marius Müller Westernhagen" "Ärzte" Emby Version 4.5.4.0 on Synology 918+
  7. Salve mi piacerebbe sapere se è possibile con emby essere visti sulle smart v. Ho provato ma oltre a vedersi il server quando voglio vedere le tv in diretta vedo solo uno schermo nero. Grazie
  8. CaffNoir

    Nothing want to start

    Hi ! So this night with no reason, my emby server decided to not transcode movies and all of stuff on it. Here is my log file : https://paste2.org/9cFkEk0p
  9. MaroonCake

    Connection Failure Error

    Hello, So I just started using Emby and have a pretty basic understanding of how to set up these types of servers(Used PLEX before this but ran into issues with files showing up) but for the life of me I cannot get this to work. I got to the point of getting the server going with media loaded up and I am able to watch it via my laptop but I am not trying to get it so I can watch my media on my Xbox Series X with the Emby Theatre App. At first my server shows up as an option to select - Connection Failed. I proceeded to the "Sign In with Emby" and again "Connection Failed, I have trie
  10. Hi Emby team! I power cycle my Samsung SmartTV as you where mentionning on another topic in this forum but the app installation didn't work after this step. The same error pops up. My Samsung SmartTV is from Canada. I live in the province of Quebec. I don't know what to do... Do you have the solution? Thanks! Greetings, Brandon ✌
  11. Hi, I have just switch from Plex and have some issues/problems with Emby 1.When i try to play a movie/tv show sometimes i get this error: Playback Error No compatible streams are currently available. What can i do? 2.It takes a long time until something plays - like 3x clicks - is this normal, is it my internet, server or tv? Anything i can do about it? It works fine on the computer. Library (Emby 4.5.2.0) is on iMac with Catalina - streaming wirelessly to LG Smart TV (42LB650V-ZN) Emby Theater 1.0.24. IMG_2264.mp4
  12. Hello. Ultimate minimum user here. My Emby has ceased to function on my PC. This happened after trying to download another server (dungeonmastersvault), after being unable to get that server to function, I uninstalled it. Unsure if this is 100% the cause, but I have attached the error that pops up in my browser, as well as the most recent logs. The Emby Server icon is in the lower right corner of Windows, and it works fine on both mine and my GF's phone. Please help! embyserver.txt hardware_detection-63738960531.txt
  13. FaNaTiK

    XPEnology error

    Hello. Please help. My page with Emby server does not open http://192.168.1.111:8096/web/dashboard.html I have XPENOLOGY DSM 6.2-23739 on INTEL ATOM D525. It is displayed as INTEL Xeon D-1527 in DSM. I installed Emby server 4.4.3.0-1, using https://synology.emby.media/?package_repository=360efc6e-de72-4073-b603-2bfbd7001586 repo link. When I start the server, the page opens in the browser, but it gives an error that it is not available. And yet, after installation, the server does not start on its own, I start it, after that an icon appears in the mai
  14. With the appearance of version 4, some problems began to appear in the behavior of the application that I installed on my Samsung TV of the UH6900 series (of a somewhat special type, halfway between Orsay and Tizen) While the movie library was navigating properly, the series began to give problems. The first thing we noticed was that the announcement of new episodes of the series that we followed stopped appearing on the main screen. Then we realized that if we tried to go to TV -> Latest and navigate the series from there, the system responded with an error message 500 (server error) T
  15. Quick question that might have a quick response. After setting up a new server, I noticed that whenever I run the "download subtitles" task it always takes over 2 hours. I thought it was normal at first since it was starting from scratch. But it's been a month and it's still taking just as long. When I opened up the log, I did notice a few errors, but I'm completely unfamiliar with it, so I do need some help deciphering it please. I believe the log includes the two times I ran it today. I'm pretty sure this question will come up, but I did sign into my Open Subtitles account (Free ac
  16. zhowl

    Error DynamicHlsService

    Hi,My emby cannot log in,My account password is completely correct. This has happened before,I try to restart and it shows Active: failed. So I do n’t want to restart the service again to make the tragedy happen. My English is poor,so please forgive me. These are the last few lines of my log. 2020-05-29 08:52:16.887 Info DynamicHlsService: AppendExtraLogData - Read graph file: /var/lib/emby/logs/ffmpeg-transcode-8dba45c9-4335-4e90-b052-edb76c756724_1graph.txt 2020-05-29 08:52:16.887 Info DynamicHlsService: AppendExtraLogData - Deserialized GraphData fileStream: {0:n} bytes G
  17. I'm ready to wipe this program and re-install, but really don't want to set everything up again. A month ago the only issues I had with this program were TV show episodes not going to the next one at random intervals. This problem has been systematically getting worse.and started with movies. Until Thursday or Friday, it wasn't affecting TV shows at all. Movies started pausing or skipping if the embedded subtitles were used. Often they would finally work with repeated tries. Now, unless subtitles are off or srt files are used, movies won't play. In general, I don't mind srt subtitles b
  18. This issue has just started popping up for me and I have since just ignored it as it is an inconvenience only. This only occurs on the first run of a new video file and on the 2nd attempt it plays just fine. According to the stats there is no transcoding occurring for the media files this is occurring on. My Nvidia shield, the server and an additional client, plays everything just fine and so I'm sure this is a Roku specific issue. Anybody have any ideas off the top of their head and what logs do we need to look at to determine the cause? Thanks in advance.
  19. 2020-05-18 18:57:28.421 Error App: Error getting connection info *** Error Report *** Version: 4.4.2.0 Command line: /opt/emby-server/system/EmbyServer.dll -programdata /var/lib/emby -ffdetect /opt/emby-server/bin/ffdetect -ffmpeg /opt/emby-server/bin/ffmpeg -ffprobe /opt/emby-server/bin/ffprobe -restartexitcode 3 -updatepackage emby-server-deb_{version}_amd64.deb Operating system: Unix 4.19.0.9 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True User Interactive: True Runtime: file:///opt/emby-server/system/System.Private.CoreLib.dll System.Environment.Version: 3
  20. Las imágenes de fanarts no cargan porque el enlace está roto. Se corrige quitando la palabra "assets" de la url. Espero Emby pueda corregir esto, saludos. @@Happy2Play - interesting
  21. Hey all, it just recently started happening it seems. Lately it is failing to check for updates on the plugins. Also, the last two movies I've added it is unable to download metadata for them including artwork. Any idea what may be causing this? Nothing has changed on the PC that Emby is running on to my knowledge. Thanks!
  22. livtyler

    Thumbnail Generator doesnt work.

    Hi all having an issue with emby generating episode images, and I can see this error related to it. Thanks for the help. 2020-04-22 22:04:56.454 Error ChapterImagesTask: Error creating thumbnails for smb://10.2.x.xx/Multimedia/tv/Avenue 5/Season 1/Avenue 5 - S01E01 - I Was Flying WEBDL-1080p.mkv *** Error Report *** Version: 4.5.0.6 Command line: /opt/emby-server/system/EmbyServer.dll -programdata /var/lib/emby -ffdetect /opt/emby-server/bin/ffdetect -ffmpeg /opt/emby-server/bin/ffmpeg -ffprobe /opt/emby-server/bin/ffprobe -restartexitcode 3 -updatepackage emby-server-deb_{versio
  23. Hello, I have a Raspberry Pi 3, with raspbian pi@raspberrypi:~ $ uname -a Linux raspberrypi 4.19.66-v7+ #1253 SMP Thu Aug 15 11:49:46 BST 2019 armv7l GNU/Linux I've installed emby-server wget https://github.com/MediaBrowser/Emby.Releases/releases/download/4.4.2.0/emby-server-deb_4.4.2.0_armhf.deb sudo dpkg -i emby-server-deb_4.4.2.0_armhf.deb sudo service emby-server start Until here, all works fine. I can use the config web http://localhost:8096 But if I restart the service or reboot the raspberry, the service don't start. pi@raspberrypi:~ $ sudo systemctl sta
  24. jhowetan

    OMV Docker folder links

    Hello, I'm using Openmediavault and I'm running Emby via docker container. Recently the container stopped working so I made a new one. Unfortunately, when I try to play something i get the playback error message. Any ideas how to fix this? Thanks in advance!
  25. So I just installed Emby and finally was able to get everything configured to the point where I was ready to watch a movie and once I clicked on play i am getting this error " Playback Error No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details. This is happening on both TV Shows and Movies and I am not sure on how to fix the problem. Any help would be appreciated. Thanks in advance! Not sure how many log files to upload and I am currently on Linux Mint (Latest Version) and I am also running the latest version of Emby Ser
×
×
  • Create New...