Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'truenas'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 6 results

  1. Hello all, First, thank you to everyone that has come before and documented their issues and solutions as it has all helped me greatly in the last year that I've been using Emby. That said, I've recently decided to move away from my current NAS solution that is running my Emby install, a QNAP TS-453D, to a custom TrueNAS Scale build with some hardware I had leftover from my last gaming PC Build. I picked up a couple pieces of hardware to make the setup run better, or so I thought. I picked up an IBM M5110, a dual 2.5G NIC, and a used Nvidia Quadro K1200. All the hardware was installed and TrueNAS is recognizing everything there so that does not seem to be the issue per se. I installed Emby through the available Apps Catalog and the setup went easy enough and the installation did allow me to pass the recognized GPU through to Emby. The problem I'm running into is that Emby is failing to load the hardware correctly so the Quadro is not appearing in the Transcoding options menu. I've attached the last copy of the Hardware detection log where it says, "Failed to open the drm device /dev/dri/renderD128" Any assistance is greatly appreciated! Thanks hardware_detection-63798828601.txt
  2. ItsNik

    TrueNas - File

    So today i tried setting up my Emby instance and it didnt went well... I am using truenas scale and emby inside a application (kubernetes + docker i think) and the files are softlinked to a directory inside emby from my smb share, they show up, but not inside emby thats the weird thing. With ls /home/movies everything shows up but inside emby when i triy to add the library nothing shows up. I also put the files there with FTP and then it worked but i want to be able to just drag and drop them from my smb to emby. Thanks in advance! :D (The pictures are inside the pod shell and the video is the "setup" shown, sry for german words and smth like that) 2022-06-24_18-42-43.mkv
  3. Bonjour tout le monde, Nouveau sur Freenas, je souhaite installer emby, une fois installer j'ai été sur lapage de configuration et la surprise. Sa scroll tout seul, il m'est donc impossible de configurer emby, j'ai passez 2 jours à chercher, supprimer/reinstaller(même freenas). Mais rien à faire le problème persiste, auriez vous une solution ou des sugestion ? Mon point de montage pour la libraire est déjà en place. Installation éssayer :- via la doc de emby -via le depot de la communaité freenas (même problème à chaque fois) -via les repo freebsd truenas version 12.
  4. xylophone

    Emby hat kein Internetzugriff

    Hi zusammen, ich habe mir unter Truenas Core (Aktuelle Version) das Plugin "Emby Server" installiert (4.6.4.0). Einrichtung und hinzufügen von Mediateken klappt auch alles. Das roblem was ich jetzt habe ist, dass Emby keine Informationen zu inhalten abrufen kann und wenn ich auf Einstellungen -> Plugins -> Katalog gehe läd es ewig und es wird nichts angezeigt. Kurz gesagt es ist so als hätte Emby kein internet. In der Firewall ist alles richtig eingestellt und wenn ich die Pakete anschaue die zugelassen werden würde alles passen. Ich habe leider keine Ahnung woran das liegen kann. Ich habe "Emby" und "Emby Server" jeweils als NAT und DHCP installiert, aber immer das selbe Problem. Ich hoffe es kann mir jemand weiterhelfen. embyserver.txt
  5. Hi, guys. I am using Emby on my TrueNAS system. I could see my movies on Emby, but when I try to play them, it showed "Playback Error: No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details." I have tried many many methods, and I don't solve it yet. My server log is attached. Is there anybody who could help me? Thanks.
  6. DeeJaayMac

    No compatible streams

    Hello, I know this is a common issue from what I've read. Various cases but none seem like mine. Had Emby running on a TrueNAS box working fine for ages, installed via truenas plugin. I upgraded my heatsink and that's when the issue started weirdly enough. ""No compatible streams are currently available. Please try again later or contact your system administrator for details." I get this when I try to play anything. I've rebuild the Jail a few times and I've done a ton of reading, including logs, but I have no clue. My media files play fine from various devices via the nas share Emby is just a jail so it's not accessing files over LAN. I've attached my log, but I see no errors that even give me a clue. Any help is appreciated sirs ffmpeg-transcode-f57edcf6-bbb1-437d-89e2-2e9e18006075_1.txt
×
×
  • Create New...