Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. It used to be quite well with the font of sans droid fallback or something like this, and it was changed in recent versions, and the font of Chinese characters are bad, bad looking in simplified Chinese, and it is not available for the traditional Chinese now. So all I can do is to repack the apk file with the old font ttf file to replace the new version...and resignature on my own ... it's pretty silly isn't it... hopefully you can change it back in next version. thanks.
  2. The default audio stream is flac, and it will be stuck at 0 seconds during playback. After forcibly forwarding, it will make an unknown huge noise. Switch to other audio tracks and then switch it back , then strangly it becomes normal as usual. Wonder why? Everything is normal with the old client which is not replaced with the core of exoplayer. I was wearing a Bluetooth headset and suddenly encountered that loud noise (more than the maximum volume, I don’t know why), and I felt as if deaf... I have tried multiple different videos on multiple devices, with latest version of Android app,
  3. Non-admin-user can visit the admin dashboard by typing in the url. They can see paths, active device and sent messages to other users.
  4. Hello! I just received my S7+ and immediately installed Emby on it. I tried to play a 4K HDR movie to test and colors are washed out. The same movie in 1080p (non-HDR) have correct colors. Is it a matter of adding this new device to some kind of list of supported devices (like Netflix does iirc) in the Emby app or in an underlying library, or is it a bigger issue? Thanks PS: playing the downloaded 4K HDR movie in VLC for Android shows the correct colors.
  5. iNfRaSoNiC

    Subtitle lines issue

    Hello, Samsung model number: QE65Q70RA Samsung firmware version: 1335 Samsung Emby client version #: 4.3.1.0 please check the image I've provided. I have an issue with the external subtitles lining as you can see below. The text after "..." should appear on a new row but instead its on the same and this is causing issues with big lines also it is very unpleasant to watch and read. Can you look into this issue? Here is the text extracted from the subs As you can see there are two different rows. Other programs and Samsung original player are display
  6. Hi thanks for your nice apps. android app have problem with Persian subtitle. this font is bad and some alphabets doesn't show correctly (like what you see in the attached photo) we have bad font in the web and TV too. but they can show all alphabets Please change this fonts, I suggest to use "B Koodak" font for Persian subtitles as default. it's most popular font for subtitles in the Persian.
  7. Hello, I have a problem with resume reading with the web version of Emby. When I try to launch a video started earlier, example at 7 minutes, the player is displayed and the loading circle rotates indefinitely, without launching it. Also, I noticed that on the server dashboard, transcoding is not indicated on the client's tile. When I restart the video from the start, and scroll to the desired moment, the video starts in a few seconds. The indication "transcoding" appears. I have this problem since version 4.3.1.0, before I had never experienced this situation. I also noticed that there is
  8. When I add an audio book and there is an album with the same album artist and album name, emby automatically uses the cover of the first one for the new album and every track. I have several versions of the same book, where just the narrator differs. In this case album artist(book author) and album name(book name) are identical and i don't think emby should reuse images there.
  9. When I select "Play Next" for a song in the play queue, the interface should update to reflect that change. Right now I have to do something else to force the interface to update (pause/play, play next/previous song, leave the play queue and come back, etc). Same thing when I select "Add to Play Queue" or the minus button to remove a song from the play queue. This might be a bug. I have replicated it on the Android mobile client and the web client. It is only a problem if you select "Play Next" for a song already in the play queue.
  10. I have problem with wrong aspect ratio in emby tizen app (v1.0.82). On web browser and any other player (VLC, potplayer, plex, windows media player) problem doesn't apear. Thumbnail also is ok on tizen app. General Complete name : ...\VID_20190907_123845.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media / Version 2 Codec ID : mp42 (isom/mp42) File size : 23.9 MiB Duration : 15 s 353 ms Overall bit rate
  11. Emby opens but you cant target and click with your mouse any object. If you try the slider with the objects just moves but you are not actually clicking the desired media. This same behavour is present on the Emby Apps as well, except those who dont offer ANY Mousesupport at all, rendering as useless on a windows machine. However, this bug is present for almost 3/4 a year and i did worked around it by using edge. But since last Win Update Edge became a browser based on chrome engine and - oh wonder .- suddenly the very same emby bug is there too. So right now there is no way
  12. CathMowr

    Bug - Pause resetting playback

    Heyho, I wanted to inform you that when I hit pause on the IOS app - and the OSX app too - via the app, not the ios transport control - the playback does not stop, it resets to the first track of the album and starts anew. To stop the playback I have to fully stop it. Is this known? all the best!
  13. CathMowr

    Sorting Bug?

    I experienced a very weird thing today where artists that are written small get sorted to the back of the library when you sort by album artist. This happened with a different artist that was written small too, after this I added 2 other albums with artists written big and they behave completely normal. I then put the file into MP3Tag and capitalized the artist/Album Artist/AlbumArtistsort, deleted the MBP Tag and put the file in a folder next to the first one. After this I scanned the library and boom, the second fiel with the capitalized artist sorts normally BUT is still wri
  14. On tizen client app v1.0.85 I can't go below "Discover Emby Premiere" section to for example to watch (do obejrzenia) section. I can select my media, or go to profile. This discover emby premiere is not always displaying and when it doesn't navigation on start screen working fine.
  15. I am trying to watch a tv series and am on the second episode. However I cant watch it properly because the auto aspect ratio cant be changed while casting to chromecast making it impossible to watch this episode while using Emby beacuse of the video being squished to half its normal size. I have confirmed it does play normally with Media Player Classic and the aspect radio isnt changed until I use Emby to play it. This wouldnt be a hug deal if the option wheel icon actually worked while casting. As such I believe a hotfix should be in the works. Also I cant seem to find the option for tu
  16. Unsure if this has been mentioned before but during playback while casting from android phone when I need to fast forward or rewind sometimes it starts the movie or TV show over. Was wondering if others sometimes had the same issue? I noticed if I click rewind once and let it load it seems to mostly be fine. But not always. Also if I double click fast forward or rewind, this seems to be a way to get your progress erased. But also not always.
  17. Trying to use the option gear wheel button on android does nothing when I click on it while casting to chromecast. However it works when playing directly from the android phone. Because of the importance of this feature my only conclusion is this has to be a bug.
  18. I'm having a strange. I have a copy of a Dick Tracy tv show from the 30s. Its a 15 episode series and it shows that it has 15 episodes on the main icon for it but when I go into the show folder in Emby it only shows as having 12 episodes. It's the same for mobile and PC web. Originally the naming of each episode was labeled as chapter 1, 2 etc. I changed that to s01e1, etc to see if if this was a fix. It was not. Any suggestions or advice?
  19. When running the the "try now" endpoints from the swagger UI, the code appears to be using the local ip instead of the public ip. When you run this behind a reverse proxy you cant access the local ports. But if you copy the command and run it via postman/browser and remove/update the :8096 port to the public port it works fine.
  20. Hi, I wanted to report that on my AppleTV, the rolldown menu (the one that shows up while watching an episode, when you roll your finger downwards on the touchpad of the remote) Shows the following beside the episode screenshot: Show Name "Show Name" Episode summary My app version is whatever is on the App Store right now, and my server version is 4.4.3.0 Hopefully this would be a quick fix -- looks like a simple mistaken assignment.
  21. On the current version of the Roku application the loading screen does not show Unicode characters. All other screens and overlays appear to display these correctly.
  22. Hi, A few weeks ago, I renamed all my content according to the convention. I also renamed my moves with the right version (4k/hdr/1080p/x265) at the end. Here's an example: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR.mkv I've also setup to automatically make a low quality x264 copy for devices that doesn't support hevc or for LTE streaming. I used the "Mobile" Profile at 4Mbps Since then, the conversion took the file but added " -mobile" at the end of it instead of removing whatever is after the Hyphen. Ex: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265
  23. CathMowr

    Download Bug

    Hey all, after not finding any entry mentioning this i thought I'd report a little issue. I downloaded a record yesterday at 12 AM to see if this works properly and deleted it afterwards. Even after prompting to delete it still showed up in my downloads and was playable. I tried deleting multiple times again and again but it stayed there. Now, in the morning, I opened Emby again and saw that it was gone from the download tab but still gets shown on my home screen. Also, when I dive into the record itself its still shown as downloaded in there, the little button is blue, when I click
  24. CathMowr

    Audio Playback Issues - OSX/IOS

    More often than not I can't start to listen to an album with a choosen track because Emby shows the track in the bottom bar but does not play it. I then have to press stop and start the album with the Play all button. This works most of the time and after that I can choose a track to my liking. I encountered this problem in browser mode and in IOS App. Is this issue known? I didn't find a similar thread. Further Emby seems to have problems with the remote function. When I choose my browser (Safari) as the playback medium in the IOS app and start a song neither of the two react at all or t
  25. emby when direct played doesnt play the actual video but just the audio (on my s10+) i am not sure where the logs are for direct android playback but heres the media info media info:- media info.txt but it obviously works fine when transcoded transcoding log:- ffmpeg-transcode-70d9b027-cb02-429a-b510-d46b2be039ff_1.txt an example of my problem:- my assumption is that it doesnt support h264 10bit but i might be wrong cause it supports h265 10bit and MX player can play this video just fine Screen_Recording_20200807-053405_Emby_2.mp4
×
×
  • Create New...