Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'windows 8.1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 21 results

  1. I wasn't sure if I should start a new topic for this, as I experiencing pretty much the same issues that Swynol and Daedalus experienced HERE: I originally posted this on that thread simply because it seemed directly related, but between worrying over whether that constituted thread-jacking, and the topic now having been marked 'Answered', I thought it might be better to start fresh (I will edit my post there to reflect this). I'm running Emby Server Beta on Windows 8.1. The main symptom is that all my supporter plugins are showing as "Trial expired", and when I go to their pages in the ca
  2. kuebs

    MediaBrowserWS error

    I am having an error pop up each time I start Emby from Windows Media Center in Windows 8.1 I get the error that MediaBrowserWS is not working and it asks me if I want to disable it? I believe that this is or was the Web Service service. My question is twofold. Is this the web service? And do I need it? Or has the service been updated to reflect Emby? And this is extraneous? If I do need it, and I may because the web client is not working consistently. Sometimes I can get to it and see Emby, and sometimes I get a web client timeout, how do I fix it? Do I just dow
  3. Is anyone else having an issue with the "Main Menu" buttons on the Windows 8.1 app? My 2 Libraries are shown, but when i click on "(My Name) Movies" or "(My Name) TV Shows" Nothing happens. The "Live TV" button in this menu works perfectly and directs me to the correct screen, just the libraries are broken. I can see the "New Movies" and "New Episodes" on the home page and can navigate them perfectly and watch the media listed there, but I cannot browse my entire library. Please let me know if there is a fix for this! Also, When i rename the media folders to just "Movies" and "TV Shows" t
  4. I am trying to get live tv working and am running into trouble: The channel guide loads fine (see channel guide.jpg below) When I click on play to play a live tv stream absolutely nothing happens. (see Play.jpg below) I would appreciate any help you can give me. Getting frustrated spent way to much time on this. I like mediabrowser a lot just need to get it working properly. Previously used Mediabrowser theater and classic on a Windows 8 machine. Trying to down size to a lower power consumption box and a firetv box. Serverwmc is a new for me previously used Media Center when I want
  5. This might be a dumb question but I don't seem to be able to find how to play an entire season of a TV series when using the Windows 8.1 store app on my surface pro 3 or on my windows phone, is there way to do this? Same goes for playing random episodes of a season. I can easily do this in MB Classic by simply hitting play on a season folder, then selecting either play all or play random. I have ensured all my mediabrowser installs are updated to the latest release. Any help would be great.
  6. Hello: I installed the trial version of Media Browser on my son's Dell Venue 8 Pro tablet (Windows 8.1). After setup, I noticed Recorded TV wasn't listed, so I went to my main PC (server) and added Recorded TV to the library. I then went back to his tablet, restarted MB and Recorded TV was listed, albeit in the Folders section. I went back to my PC and, in the MB dashboard, selected the hamburger icon in the upper left. I found my way around to where I was able to place and then reorder the Recorded TV to the main menu. I thought maybe that would help (but not really, because how could
  7. First, I want to give big kudo's to the developers. This thing is friggin beautiful!!! I love it There are a couple things though that need some work (or maybe I need to do something different) When I run a playlist, it bombs. Just locks up after the first video has played. Is anyone else experiencing this? Second, on the main page you have the main menu on the left which has my various collections. On the right side of the page there are two panes for new movies and new episodes. If I click the new movies it shows ALL movies, not just the recently added ones. Same thing with new episod
  8. Help. I have been using media center and media browser for awhile now, but since I have upgraded to windows 8.1, I have nothing but problems. I have researched as much as I can and have tried every suggestion I can find, nothing seems to help. When I run MB3, it runs for awhile, then it no longer responds. None of the player buttons work. Then I get the infamous "Media Browser 3 has stopped responding. You will be returned to media center", or words to that effect. Many times it even freezes the computer (i.e. ctrl + alt + del) works, but I can't even open my task manager. I hav
  9. I am loving the development around Media Browser 3 having used Media Browser for a number of years. I have MB Server running on Windows 8.1 and three client machines around the house running Media Browser Theatre also on Windows 8.1 all running seamlessly. I have been following the MBKinect project for a little while and finally decided to jump in with the release of the latest 'stable' version released at the beginning of the month. I purchased a Kinect off eBay and have set everything up correctly as far as I can see. I installed the v1.7 SDK and the Developer's Kit on one of my client
  10. AmericanCrisis

    MB3 in WMC Win8.1

    Posted this question to AVS and was referred here. I have a few noobie questions as I've just been introduced to MB3. As I am trying to get things touched up on Win8.1 WMC, in the meantime I have installed MB3 theater. Ideally, I would like to utilize WMC for all my media but I have ran into a few problems with MB3 classic via WMC. Everytime I replace an MKV file, WMC fails to play. What I mean by replace an MKV file is, I've ripped a few movies and discovered they were DD instead of DTS-HD. I deleted the DD file, re-ripped the BD with the DTS-HD, but now the new DTS-HD MKV rip do
  11. Hi all, Random question here, but I've been trying to decide recently if I should make the jump to Windows 8.1 or not. I don't really have a good reason to, but I've been thinking about giving it a try. After doing some research on the subject, I haven't really found any compelling reason whether I should, or should not switch, so I thought I'd ask some fellow MediaBrowser's what their take was on the subject. I don't want the cost of a new operating system to sway people's opinions either, this is just subject to people's preferences on the two OS's, and not whether it's worth the
  12. When entering a media folder it still says "media folders" at the top instead of the name of the media folder. In the example below I went into the "anime" media folder. Can the media folder header at the top reflect what media folder the user is currently in? Media Folders Media Folders > Anime
  13. I've been happily accessing my media collection from my Windows 7 HTPC using Media Browser 2 for some time now. I had occasional issues with it, but all in all it was reliable and did exactly what I wanted it to do. Due to the hard drive in my HTPC crashing I've had to rebuild it, so I now have a clean install of Windows 8.1 with Media Browser 3 Classic on the HTPC, and I've installed Media Browser 3 Server on a clean install of Windows Server 2008 R2. There's plenty to love in Media Browser 3. I love that there's now a single point of administration for my collection. I love that t
  14. The subtitle selection of the W8.1 app shows the language of the subtitle selected, can this same behavior be applied with audio selection? W8.1 Audio Selection - No language shown Web Client Audio Selection
  15. My media folder tiles are in 16x9 aspect ratio and it does not appear to be the case when navigating to the media folders section. As shown in the image they are squashed together. The windows phone app, android app and MBC show them in the correct ratio.
  16. When trying to use the play to function to play to MBC nothing happens. I'm not sure what logs you need, I'm assuming that you need the app logs (Which once I'm at home I'll send). As a side note doing the same thing from the web client on my laptop sending to MBC works as it should.
  17. LAV filters worked great with Windows media center 8 however I have upgraded to windows 8.1 and can no longer get LAV filters to work with Windows Media Center. Most of my movies are in ts file format so Media Browser Theater is not yet a solution for me (hopefully ts files will be fully supported soon). Currently DVD menu's, skip to scene, fast forward, etc. don't seem to work with ts files. I can play the movie and pause and that is about it. MKV's however seem to work quite well with Media Browser Theater. I would like to continue to use Media Browser Classic with windows media cent
  18. I am using Media Browser Theatre in the living room right now. I thought I would try the Windows 8.1 App version this weekend. Congratulations on the great work on the Windows 8.1 App. It is the way forward and the design is one of the best I have seen amongst the many platforms you are supporting. Unfortunately navigating with the windows remote control sometimes does nothing and no panels appear to have the focus. I have to reach for the mouse and can sometimes switch back to the remote but not for long. Are other users having issues? My remote is the standard MS one for MC.
  19. I have an xbox music pass for my music needs at the moment. Their app is sorely lacking in functionality and I would rather use MB. Can MB retrieve the drm usage rights to allow playback of tracks downloaded using xbox music pass? - This may apply to spotify users etc... Would also like this to work using remote play options. So browse music collection using tablet and then play drm music on htpc (hooked up to proper stereo).
  20. Thought I start a thread to consolidate Windows 8.1 upgrade issues. Issue 1: Windows store not starting: Basically, the store starts, shows the green screen and then immediately exits. There are many discussions for this on the web, but for me the only one that worked was running a powershell script to re-register the the store app: Type Win key +r and paste the following to powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml
  21. I am at work now, so please forgive me for not posting the logs at the moment..... I did a full rebuild yesterday on the HTPC/gaming system. Nice clean win 8.1 pro, TMT 6.5 which finally has Nvidia refresh rate switching. Everything working great except MBC. I will state that MBS works perfect. Streaming to my android perfectly. Symptom: Media browser classic will not launch, giving the error, unable to launch Mediabrowser3, returning you to Media centre. Findings: 1. While the library is being indexed, can't launch at all. Even after the library had finished, for some reason I c
×
×
  • Create New...