Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Media Browser Theatre'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. I am loving the development around Media Browser 3 having used Media Browser for a number of years. I have MB Server running on Windows 8.1 and three client machines around the house running Media Browser Theatre also on Windows 8.1 all running seamlessly. I have been following the MBKinect project for a little while and finally decided to jump in with the release of the latest 'stable' version released at the beginning of the month. I purchased a Kinect off eBay and have set everything up correctly as far as I can see. I installed the v1.7 SDK and the Developer's Kit on one of my client machines, and then plugged in the Kinect. It was recognised in Windows as the various Kinect devices, Mic Array, Camera etc. I have then downloaded the latest version of MBKinect from this thread (http://mediabrowser.tv/community/index.php?/topic/850-media-browser-nui-natural-user-interface-kinect/), unzipped it to my desktop and ran the 'Media Browser Kinect.exe' It prompts for administrative rights (I am logged in as a standard user) briefly displays the splash screen and prompts for allowance of a Windows Firewall exception (presumably to contact the MB Server machine), but then immediately crashes. I tried this logged in as the admin user on the client machine also as thought might be a permissions issue but the same outcome everytime. Looking in the Windows Application Log get the following two errors every time I start it - can anybody point me in the right direction? Faulting application name: Media Browser Kinect.exe, version: 2.0.0.4, time stamp: 0x531261b7 Faulting module name: KERNELBASE.dll, version: 6.3.9600.16408, time stamp: 0x523d4548 Exception code: 0xe0434352 Fault offset: 0x00012eec Faulting process id: 0xfb8 Faulting application start time: 0x01cf3d249b16858b Faulting application path: C:\Users\Security\Desktop\MBKinect Release 01-03-2014\Media Browser Kinect.exe Faulting module path: C:\Windows\SYSTEM32\KERNELBASE.dll Report Id: d8f5acab-a917-11e3-8253-90b11c67b0ef Faulting package full name: Faulting package-relative application ID: Application: Media Browser Kinect.exe Framework Version: v4.0.30319 Description: The process was terminated due to an unhandled exception. Exception Info: System.InvalidOperationException Stack: at System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore.<ThrowAsync>b__4(System.Object) at System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.WaitCallback_Context(System.Object) at System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean) at System.Threading.ExecutionContext.Run(System.Threading.ExecutionContext, System.Threading.ContextCallback, System.Object, Boolean) at System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem() at System.Threading.ThreadPoolWorkQueue.Dispatch() at System.Threading._ThreadPoolWaitCallback.PerformWaitCallback()
  2. Hi all, I am currently in the process of revamping my home theatre setup and came across media browser yesterday. I really like it! It integrates 90% of what I would look for in a media centre - which far more than the competition (resume play across devices, web interface, slick dash, editable metadata via server or web interface, correct detection of metadata, list goes on), It's also got partner approval for ease of use! I have stumbled across an issue though, so was hoping someone could help. I am running media browser server version: 3.0.5271.29451 on Windows 7 64-bit. I started out on Windows 7 for my client side, which seemed to work well for the most part (except some occasional video issue, but I think this might be solved with <UseCustomPresenter>false</UseCustomPresenter>) The problem is that I have opted for my client to be Win 8.1 due to options I can set on my box for increased boot time so now I am running: Media browser theatre version: 3.0.5265.16010 and the windows version is 8.1 64-bit. The interface loads fine and starts to pull through content for the dash, but when I go to a particular film whether via the folders or the Movies section, I get an error at the top of the screen: Music is able to play fine through the folders. This issue is not present using the web interface, so I do not think it is a server issue. Here is the log: http://pastebin.com/ebddWcdM Any ideas, as Media Browser would be my ultimate HTPC solution if I could just get this fixed
  3. andineupert

    PowerDVD as external player?

    Hey, I configured PowerDVD als external player. I want it to play BD & DVD saved as .iso files. I choosed "Mount" as "Iso support" option and just {PATH} as "Path". The result is: PowerDVD starts but does nothing. It neither shows any available movies (like it does when there's a iso mounted through Win8 or DaemonTools). I also can't find any Isos mounted in Windows Explorer (don't know if I should). Is this just not fully implemented or am I doing something wrong at this point? Thanks for your help!
×
×
  • Create New...