Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'MB3 Crash'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Help. I have been using media center and media browser for awhile now, but since I have upgraded to windows 8.1, I have nothing but problems. I have researched as much as I can and have tried every suggestion I can find, nothing seems to help. When I run MB3, it runs for awhile, then it no longer responds. None of the player buttons work. Then I get the infamous "Media Browser 3 has stopped responding. You will be returned to media center", or words to that effect. Many times it even freezes the computer (i.e. ctrl + alt + del) works, but I can't even open my task manager. I have to sign out so it forces the program to cIose. I have reloaded both media server and MB3 client. Yes, I am running the released version, not the beta. I have ensured my windows is up to date. Love the program, worked great with windows 7. I upgraded from the browser to the server, no issues. Windows 8, it has been nothing but problems. Any suggestions would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...