Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Recorded'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Over the last several weeks, i have been having an issue where recorded shows will pause and hang on playback on any device, shield, roku, samsung, windows browser etc. the player will all but lockup, you can sometimes skip around and get passed the problem spot, sometimes it will completely lock up. It seems to happen in the same spot every time. It seems to only happen on shows recorded from a ABC OTA Channel, and of course only with ".ts" files. It does not seem to matter if you are trying to watch the show as its being recorded or even after the recording is complete. The playback issue will remain until TDARR processes the file into h265 and mkv, tdarr is on a hold for 3 hours until it picks up the file, however this issue was happening to this library before i told tdarr to process these shows. The issue was happening before i told tdarr or any other program to watch this folder / library. The server has been rebooted, it is a standalone machine that does not sleep etc. It also does not matter how i try to connect to the server, fqdn, ip address, through pfsense with haproxy or cloudflare. Other items work just fine. The hardware is a Dell R720xd dual socket server with 2x xeon cpu's 12 cores, 24 threads, 224gb ram, nvidia 1050Ti (driver unlocked), connected to the network with 2x 10Gb teamed nic to a 10Gb core switch, then gigabit to all other clients, most are wired. It runs Windows Server 2019 and acts as a hypervisor, it is up to date. emby runs mostly as a service using nssm, but the problem remains running as a service or not. The storage is running Raid 5, the storage backing this library is across 12x SAS 6gb 2TB drives, OS runs on a separate raid array across other SAS 15k drives. The server connects to 2x HD Homerun Duos. Host OS: Windows Server 2019 Emby Server version: 4.7.8.0 NVIDIA Driver: Studio Driver Version 472.84 (unlocked) This setup has been like this for several years and has worked just fine until this point. I am attaching the logs for the transcode and emby server, i tried some with debug on and off, and the 2 shows i was working with was: Station 19 S06E03 Dancing With Our Hands Tied.ts and Grey's Anatomy S19E03 Let's Talk About Sex.ts, which were also recorded last night. I kept a copy of the Grey's Anatomy ts file before tdarr caught it. that being said, i can open the files and play in vlc just fine. I can find no errors in the windows event logs etc. My testing was done between 1900 - 2200 hrs. ffmpeg-transcode-46702ba4-1edb-4b76-bc55-fe3be8c11786_1.txt ffmpeg-transcode-bdefe812-f6e3-4787-8311-bd59ca718bf8_1.txt ffmpeg-transcode-2f7e0dba-f17a-47bf-9b07-fdce9ded728c_1.txt ffmpeg-transcode-62406fac-47d3-44d4-b4e2-3b467a8e1361_1.txt ffmpeg-transcode-f11fd675-d740-4441-8b9e-764979ca7482_1.txt embyserver (2).txt
  2. Hello: I installed the trial version of Media Browser on my son's Dell Venue 8 Pro tablet (Windows 8.1). After setup, I noticed Recorded TV wasn't listed, so I went to my main PC (server) and added Recorded TV to the library. I then went back to his tablet, restarted MB and Recorded TV was listed, albeit in the Folders section. I went back to my PC and, in the MB dashboard, selected the hamburger icon in the upper left. I found my way around to where I was able to place and then reorder the Recorded TV to the main menu. I thought maybe that would help (but not really, because how could a simple reorder make the files appear?) but it didn't, the recorded shows were nowhere to be found. Does someone have an answer as to why the show don't appear in the Recorded TV folder in MB on a Windows 8.1 tablet? I'm sure I'm missing a setting somewhere, but so far haven't been able to locate what that something is. Thank you in advance for any help you can provide. Joe
  3. Hi: I'm using Media Browser on my Lumia 920 with Developer Preview 8.1. Media Browser has worked flawlessly up until about two weeks ago when, for no apparent reason, one recorded show stopped appearing in the list of all recorded items. Earlier, I had changed the name of the recorded show and added my own episode # to make it easier when viewing on my phone (rather than Seinfeld_TBSHCHB_2014_07_05_17_00_01, for example, I changed it to Seinfeld Episode 23). It worked for two weeks (I could see the show in question) but three weeks ago, it disappeared. I tried refreshing, cleared the logs, etc but the show won't reappear. I've done the renaming for other shows and it's worked fine. Any idea on how to get this one particular show to reappear? Joe
×
×
  • Create New...