Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Support'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 20 results

  1. Hi Emby, Are there any plans to support external streaming services via plug-ins coming to Emby. I'm aware that Plex offers these, and I think it would be a boon for us as well. We've got TuneIn for Internet Radio, which is great. But what about Tidal, Qobuz, Spotify, YouTube Music or Apple Music? 🤔 Perhaps one of our more accomplished developers could whip something up. Kind regards, Bill
  2. I have 3 Fire TV's in the house and I've tried to connect to my local media server on all three. Here is the rundown: I'm connecting to it locally I'm not using HTTPS to no certificates are involved. I have tried through the browser on the standard port 8096 and it works fine. I tried the android app. It works fine. I tried the LGOS app and yes it works fine too I've tried restarting the router. Server. etc. I've tried to connect through the "connect" feature. No go. I did the same thing on the LGOs app and after I logged in and submitted the pin it automatically forwarded to the next screen. This was NOT the case on the FireTV app. It just stayed on the screen with the pin. There is a next button and I tried it but it does not forward me through the setup. I've tried to enter the address manually. It sometimes adds but when I try to select it it says its unavailable.The prompt indicates I can try to wake it or remove it. It fails at waking but I can remove it. I have sent in reports from each of the FireTVs Just for good measure I've configured port forwarding and can access the server outside the network as well. (using a browser) No I don't have any firewalls in the way. I don't use windows. IPTables is not active. Emby is running in docker on an ubuntu server. I've exhausted my options and come to the conclusion by the process of elimination that the FireTV application is broken. The application version is 1.7.92a it seems. It was working previously. Yesterday I believe? Any help or guidance for next steps would be appreciated. I'm at the end of my rope. Thanks in advance!
  3. raujaku

    Pauses on 4K Content

    I'm running the emby server on a raspberry pi 4 model B. The client is an Nvidia shield pro 2019. When watching 4k content, the movie will randomly pause for a few seconds. This is over a direct stream. edit: direct *play log.txt
  4. Moleburt

    Editing Images Problem

    This issue has been going on for awhile now, and I've seen other posts about it, but no solutions or fixes that I've seen yet. Whenever I browse my library and change the primary image of something it jumps the library to a random page, it doesn't even jump do like the next page or keep it alphabetical, it seems like it just jumps it almost like it's filtering the movies by letter or something, it makes it VERY time consuming to try and change images through my entire library. A fix for this would be great. Any help is appreciated. Thanks!
  5. Hi, all! I've been using Emby for about a year and love it. It works fine on my Windows 10 PC (which is the server). It worked fine on my mobile phone (a non-branded phone) and on my housemate's phone (a Samsung Galaxy Note 3) all year. But recently, when starting the app on the Note 3, all we get is a blank screen. No loading animation, nothing. We've tried re-installing it. We've tried closing all other apps. We've tried closing it using different means (home button, back button, closing from recent apps). We've cleared the cache and data. None of this has made a difference. What can we do?
  6. daedalus

    audiobook support any?

    may i ask what audiobook support is currently implemented? all i see is my folder structure, no artist page, no album view, no album resume am i missing anything? setting up my audiobooks as 'music library' brings up a proper appearence kind of but also some wired (random?) album sort orders on album page: and in 'more of' @ bottom they suddenly get sorted descending incl some quirks @ end: metadata of albums are all like this, empty except for title and 'date added'
  7. Hello, I picked up a new Android Box and set up Kodi and am trying to Emby for Kodi sync add-on and while it syncs the server will turn off. Kodi is a fresh install, I added the Sync via the repository. Then i allowed it to sync all of my media, it adds my movies and TV and crash some where between my TV shows and my Music. I have had to turn on my server 4 times tonight, and with kodi trying to sync it will crash in 20 minutes. embyserver.txt embyserver-63676182309.txt embyserver-63676182777.txt
  8. Are there any plans to support vobsub subtitles in the app? This subs are not text files like SRT for example, but bitmaps that are rendered on top of the video by the player. Right now they don't seem to work (not even listed in the subtitles list) but at least they are supported by my TV (UE55H6500) according to the manual. The app is awesome, but since I can't play any videos with this kind of subs I find myself switching to my RPi2 running Emby for Kodi, everytime I need to watch a video (ie: DVDs ripped to MKV) with this kind of subs. Thanks and keep up with the good work!
  9. LouisMylle

    iPhone X support

    Hello, I’ve tested the emby app on the iPhone X but it is apparently not optimized for this device. Is there any iPhone X support planned in the feature? Regards, Louis Mylle
  10. I just bought an emby lifetime subscription today and I can't get any of the android apps to work. I can log in fine to Web Gui, Emby Theater, Kodi work (although EmbyCon is extremely slow and part of the reason I want to use the apps). I bought this subscription mostly to use the apps so I'm currently feeling like I wasted money. I can log into each of the apps (Fire TV and Android Phone). I have used my reverse proxy using apache, direct https and direct http ports and I can sign in using all of them but when I try to select something to play it just sits there. Although sometimes it seems I can get a SSL Handshake Error and other times it seems like it's not even recognized. Any ideas on what could be wrong? I have attached a couple server log.
  11. I wasn't sure if I should start a new topic for this, as I experiencing pretty much the same issues that Swynol and Daedalus experienced HERE: I originally posted this on that thread simply because it seemed directly related, but between worrying over whether that constituted thread-jacking, and the topic now having been marked 'Answered', I thought it might be better to start fresh (I will edit my post there to reflect this). I'm running Emby Server Beta on Windows 8.1. The main symptom is that all my supporter plugins are showing as "Trial expired", and when I go to their pages in the catalog, I just get a never-ending 'Loading' Circle. Emby Connect also seems wonky, as I can't link local users with their online Emby accounts; Users already linked can still use Connect to access the server over cellular (My only other internet connection), although when I try to log in through Connect in Chrome on the machine itself, my credentials aren't recognized. The logs show errors on every attempt to connect to verify plugin authorization, to the Emby Connect service and so on, in each case the log states "The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.". It seems to be throwing A LOT of these errors, too, as I've had several 100MB+ logs over the past few days (The attached log from a fresh boot yesterday afternoon has since grown to 50MB overnight). The odd thing is that, despite the connection issues for plugin and Connect authorization, Emby Server updated both itself and the plugins just fine, and, as mentioned, I can use Connect to access the server from my cell on 4G. The "Thank you for supporting Emby" badge shows up properly on the Dashboard too (Not sure if that's relevant, but the last time I had a connection problem it disappeared). This is all happening as I finally have my server (the machine, that is) up and running again, after the motherboard and processor died a couple months ago, forcing me to use my laptop as a temporary server. I know from the fact that I didn't have these issues on the laptop that the cause should be located within the server, I've temporarily disabled my firewall entirely and placed the server in my router's DMZ just to eliminate that part of the equation, and I am fairly certain the issue isn't with my Emby configuration, as I've performed a series of fresh installs (both Release and Beta), and the issue was still present, but all I've discovered so far is what's NOT causing the problem, leaving me with no more of a clue as to what actually IS :-/ If anyone could help shed light on this, I would be seriously grateful, as while I do have a certain small amount of pride in my technical skills, I'm also pretty sure that I've come about as far as those skills will take me. Help me, Obi-Wan Kenobi. You're my only hope. server-63605748225.txt
  12. I just want to say thanks to Luke and all the other developers out there that are hammering away day in and day out on updates, squashing bugs, responding to the community, and just being all-around great guys. Your time, talent, and effort means so much to me and the community. This includes those who help out on the forums with support issues, and all the other stuff behind the scenes. I have to say... you guys impress me all the time with your expertise, care and concern, and even how patient you are.
  13. Is it possible to add support for external subtitles trough DLNA to MB? Currently MB transcodes every item that has external subtitles to burn them in, which is K.I.I.S. solution. The DLNA standard actually support additional subtitle (.srt) files, for example Serviio serves external subtitles to the client as item within the ContentDirectory: "urn:schemas-upnp-org:service:ContentDirectory:1": ... <res protocolInfo="http-get:*:text/srt:*">http://192.168.1.5:8895/resource/6/SUBTITLE.srt</res> </item> The URI to the .srt file is given in the media directory and can be read through HTTP, so DLNA media render can access it. I get that, transcoding is the "last hope" when nothing else work but in this case, something else work, and why to force transcoding when natively can get without.
  14. manu1997

    I can´t install Emby

    Hello guys, i have downloaded Emby for my movie collection but i have this problem during the install.I have tried with the BETA and the Stable releases but nothing works. I appreciate the help.
  15. Please post any questions/support queries here for the Movie Theme Videos Plugin Full plugin details here:http://mediabrowser.tv/community/index.php?/topic/2404-themevideo-backdrops-for-mediabrowser-classic-free/
  16. saitoh183

    MBC and MBT

    I see well we will see how good MBT becomes in time. If it can do everything MBC can do and do it faster, MBC might not be needed. I admit that WMC LiveTV is still among the best LiveTv software. So the main question will be how good MBT LiveTV will be compared to it because for everything related directly to MBC, MBT should do it better and faster as a standalone frontend. The only thing i can see MBT lacking will be skins but im sure that will come in its own time. As for the rest, so far Movie section is better in MBT (even with missing features) and TV is still better in MBC since you cant use filters in MBT yet. One thing that would be good to see in MBT will be more views for more customization.
  17. It's about the first time I'm using MB3 and just bought the Android app since all the apps seems amazing. But I can't get the subtitles to work. When I do an "Advanced Playback" and select the subtitle (which is detected)... I receive the transcoded video (instead of direct streaming) but the subtitles still missing. Is there something that I need to do on the server ? I've already setted my pref language for subtitles also installed LAV Filters. Lastly, the entire point for me of all this setup is to play this on my Chromecast, but seems like when select the Advanced Play option the Cast button get disabled. Any ideas if this is expected or not? Thanks, keep the good work!
  18. gcw07

    Roku interface support?

    Unfortunately what you get is what you see as far as options. Short of someone writing an entire new Roku app there aren't themes available. Sorry there is a reason why the majority of Roku channels look pretty similar and that is because there aren't a lot of different display options.
  19. Zero_Kool

    360 MKV Support???

    Setup: Windows x64 Enterprise box to Xbox 360 w/ MB3 classic plugin for Windows Media Center. Q: Most of my HD content is in .(mkv) format and it seems to not stream very well. I have seen where certain post-processing scripts can be put into play to convert to .mp4 and etc. But since the 360 native doesn't support makrosta? How can I make this better?
  20. This is somewhat of a meta question about the site, but now that there are separate product support subforums for the different components of Media Browser 3, what is the protocol for asking a question that might involve multiple components or you are unsure which component is the problem? For example: I am experiencing an issue that I don't know if it is related to MBServer or MBClassic Should I ask my question in: The general support question subforum? The subforum for MBServer? The subforum for MBClassic? Cross post in both? Or does it matter at all? The reason is I want to make sure my question gets to the right audience and doesn't pollute the new forums by being in the wrong spot. Any suggestions?
×
×
  • Create New...