Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'OSMC'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 15 results

  1. restalic12

    Installare Emby su OSMC

    Salve a tutti, ho installato Emby (repository.emby.kodi-1.0.4) su RPi 3 in cui è presente OSMC, ho avviato il plugin video e mi richiede di configurare il server inserendo l'IP fisso della RPi 192.168.1.xxx e la relativa porta standard 8096, non viene accettato. Come posso configurarlo correttamente? Vi ringrazio per il supporto.
  2. Hi, I'm having some problems to maintain sync between Kodi and Emby in my RPI3 (OSMC distribution) with Emby for Kodi plugin. I'm using Samba, so I could use "localhost" or "osmc" as a host, as both Emby and Kodi are running in the same machine, but for some reason it resets the host to an 192.168.1.x IP (not necessarily the current one) everytime I restart the server. That's happening with both "emby connect" and "manual" options. I've found something similar in these posts: https://emby.media/community/index.php?/topic/57270-emby-for-kodi-doesnt-find-my-server-after-kodi-restart/
  3. livtyler

    Emby Crashing on Vero 4K

    Im using Vero 4k on the latest release, after some troubleshooting via the OSMC forums it was suggested it is not a Vero 4K problem but probably the Emby Add on for Kodi. When syncing my movies and tv shows it will crash multiple times which will cause the sad face crash. Eventually it does this a few times and it seems to import everything. However, all TV shows and movies crash on playback after a few seconds. Ive deselected force Artwork Caching and limited the download threads to 1, but still the error persists. logs are attached. Kodilog.txt
  4. karaskis

    Pi3 Crashes on library scan

    Hi All, My Pi3 is crashing on Emby's movie or TV library scan. Emby is not able to finish the activity (usually freezes around 70%) and I even lose SHH connection. To restart I have to unplug Pi. All files are on a ext4 external HDD with it's own power supply. I have performed a long fsck and HDD/data seems OK. I'm running on Version 3.2.19.0 on a clean (new) OSMC install and have used the official instructions to install Emby https://emby.media/c...l-instructions/ . Could anyone please take a look at the attached log? I can't find what's wrong. Log.txt
  5. Hi all :-) I'm a new user, trying to setup my Emby + Kodi environment. I've issues in library setup, during the "path substitution" phase, now integrated with library folders. The issue is that Emby "shared network folder" field seems to accept only UNC paths (\\server\share...), so any linux client tries to access the share via Samba instead of using NFS. My NAS exports shares both via SMB and NFS, but since I'm using some RaspberryPi as Kodi front-ends (OSMC distribution), I want to avoid using Samba, since it has an overhead on CPU. The only way I've find to end the library setup
  6. Hi, I'm new to the Emby world but got my sever running on a Pi3 with OSMC. When I try to web play on Chrome I get only 2~3 seconds of playback and then some kind of buffering/loading that interrupts the movie. I believe this is due to my Pi3 transcoding limitation, is the anything I can do to solve this performance limitation when transcoding is needed? But the main issue is that I would like to use DirectPlay and so not suffer from transcoding but keep getting errors: Unknown Profile and Bitrate exceeds DirectPlay limit: media bitrate. Is this due to AC3 and DTS browser limitations?
  7. I just finished installing Emby server on my Raspberry Pi 3 using the guide here. Everything seems to work great, except I can't get anything to play when using my Android client. Server log is attached. I don't think it is a problem with the Android client, as I can get it to work when using my old server. I'm guessing I have done something wrong in setting up my new RPI3 server. Thanks for the help. server-63615369600.txt
  8. Hi, I'm running Emby Server on a Raspberry Pi3 with OSCM. I was able to get it installed and running by following these instructions: https://github.com/douglasorend/osmc_install_emby And by accessing the url I added my OSMC library (drive connected to Pi3) perfectly. The problem is when I hit play nothing happens, both on browser and on the iOS app. I get a "loading" circle on the screen that disappears after 4 seconds but no playback and no error message. Bellow are the logs. Does anyone know how to fix this? Thanks Log_2.txt Log.txt
  9. CoLo

    impossible to reproduce movie

    Hello guys, i have a problem with my emby server and kodi ( a raspberry pi model 3b with OSMC ) I've installed the kodi emby addon, but i'm unable to reproduce any movie from Kodi i have the list of all movies, but when i try to reproduce one of those movie, nothing happen.. maybe someone here can help me.. i don't really know how to go ahead I tried with: Openelec OSMC Raspbian + kodi i was not able to run successfully the kodi emby addon in this moment my current setup is: Kodi emby addon 2.2.10 OSMC with Kodi 16.1 Emby server version: 3.0.5972.0 on Ubuntu 16.04 Attached you can fi
  10. rowdybeans

    Can't do initial library scan OSMC Kodi

    I have a ubuntu 15.10 vm running on esxi which is running emby. When I try and get my raspberry pi 2 running osmc to sync it fails and reboots itself. I did notice an issue with some of the files not looking at the right destination, they were looking for /mnt/media. I have mounted my synology nfs shares to the ubuntu vm. They have a path of mnt/media. I have set path substitution to nfs://192.168.1.10/volume1/media. I have attached the logs from the emby server. Not sure where else to test? I posted this originally in the wrong forum. Log.txt
  11. rowdybeans

    Can't do initial library scan OSMC Kodi

    I have moved this post to the kodi app section. Not sure how to delete this one. I have a ubuntu 15.10 vm running on esxi which is running emby. When I try and get my raspberry pi 2 running osmc to sync it fails and reboots itself. I did notice an issue with some of the files not looking at the right destination, they were looking for /mnt/media. I have mounted my synology nfs shares to the ubuntu vm. They have a path of mnt/media. I have set path substitution to nfs://192.168.1.10/volume1/media. I have attached the logs from the emby server. Not sure where else to test? I ha
  12. Hello, I am running EMBY server Versie 3.0.5781.2 on WINDOWS 8.1 OSMC (OSMC_TGT_rbp2_20151027.img) on a RASPBERRY 2 with EMBY.KODI plugin (repository.emby.kodi-1.0.2.zip) Things seem to work nicely, and movies library metadata is synced to KODI. However, when it starts syncing my music library (+/- 35.000 tracks), KODI crashes around track 2500 and starts up again. Syncing starts then over, but crashes again and so on.... I don't seem to have this problem with EMBY.KODI plugin on KODI installed on a windows machine. Is the RPI2 not powerfull enough to run large libra
  13. PeaceTrain

    Emby/Kodi on OSMC/RPi2 lags

    Hi, I have used Emby for Kody quite a time now but in the last weeks it didn't work well anymore. when I play a video it starts to lag after a little while, then it pauses. I stream the Videos over the Internet but my bandwidth cannot me the problem because I have 100Mb/s and with other clients it works well (Android, Webclient, ...) I have already reinstalled the Server and and the Raspberry with OSMC and have the current stable release Server and Emby for Kodi. Please give me some advice. Thanks PeaceTrain
  14. isaacsmith

    Media very slow to start on Raspberry Pi

    I have a couple Pi B+es running the latest OSMC (Kodi 15.2-RC2), using the Emby plugin version 1.1.39. Media syncs just fine, but playing any media takes 10-15 seconds before it starts playing. Looking at the logs, it seems that the plugin takes a long time to start up: <snip> 15:05:02 72559.093750 T:3025760816 DEBUG: OnPlayMedia plugin://plugin.video.emby/movies/9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed/?filename=test.mp4&id=9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed&mode=play 15:05:02 72559.093750 T:3025760816 DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnClear from xbmc 15:05:02 72559.0937
  15. madkaz

    Fragen und Anregungen

    Hallo zusammen, seit einiger Zeit nutze ich Emby, auf einem PC als Server, mit Windows 10, Gbit Lan, viele TB an Filmen, TV Serien, Musik und Musikvideos dieser PC hat keinen eigenen Monitor und ist auch nicht der Schnellste (DuoCore mit 1.8 ghz). Ich habe einen weiteren PC mit Win 10 als Client, mit dem ich die Datenbanken pflege, auf diesem läuft auch Kodi. Weiter nutze ich in einem Heimkino einen Raspberry pi 2, mit OSMC und dem Emby Plugin, in meinem Wohn- und Schlafzimmer hängt jeweils ein Chromecast am TV. Die Chromecasts habe ich mir extra wegen Emby gekauft, und dachte anfangs, dass al
×
×
  • Create New...