Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'emby.kodi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. isaacsmith

    Media very slow to start on Raspberry Pi

    I have a couple Pi B+es running the latest OSMC (Kodi 15.2-RC2), using the Emby plugin version 1.1.39. Media syncs just fine, but playing any media takes 10-15 seconds before it starts playing. Looking at the logs, it seems that the plugin takes a long time to start up: <snip> 15:05:02 72559.093750 T:3025760816 DEBUG: OnPlayMedia plugin://plugin.video.emby/movies/9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed/?filename=test.mp4&id=9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed&mode=play 15:05:02 72559.093750 T:3025760816 DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnClear from xbmc 15:05:02 72559.093750 T:3025760816 DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 2, from xbmc, message OnClear 15:05:02 72559.101562 T:3025760816 DEBUG: CAnnouncementManager - Announcement: OnAdd from xbmc 15:05:02 72559.101562 T:3025760816 DEBUG: GOT ANNOUNCEMENT, type: 2, from xbmc, message OnAdd 15:05:02 72559.109375 T:3025760816 DEBUG: StartScript - calling plugin Emby('plugin://plugin.video.emby/movies/9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed/','8','?filename=test.mp4&id=9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed&mode=play') 15:05:02 72559.117188 T:2583688224 NOTICE: Thread LanguageInvoker start, auto delete: false 15:05:02 72559.117188 T:3025760816 DEBUG: WaitOnScriptResult - waiting on the Emby (id=18) plugin... 15:05:02 72559.117188 T:2583688224 INFO: initializing python engine. 15:05:02 72559.117188 T:2583688224 DEBUG: CPythonInvoker(18, /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/default.py): start processing 15:05:04 72560.414062 T:2583688224 NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<-- 15:05:04 72560.414062 T:2583688224 DEBUG: CPythonInvoker(18, /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/default.py): the source file to load is "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/default.py" 15:05:04 72560.414062 T:2583688224 DEBUG: CPythonInvoker(18, /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/default.py): setting the Python path to /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby:/home/osmc/.kodi/addons/script.module.requests/lib:/usr/lib/python2.7:/usr/lib/python2.7/plat-arm-linux-gnueabihf:/usr/lib/python2.7/lib-tk:/usr/lib/python2.7/lib-old:/usr/lib/python2.7/lib-dynload:/usr/local/lib/python2.7/dist-packages:/usr/lib/python2.7/dist-packages:/usr/lib/python2.7/dist-packages/PILcompat:/usr/lib/python2.7/dist-packages/gtk-2.0 15:05:04 72560.414062 T:2583688224 DEBUG: CPythonInvoker(18, /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/default.py): entering source directory /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby 15:05:04 72560.421875 T:2583688224 DEBUG: CPythonInvoker(18, /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/default.py): instantiating addon using automatically obtained id of "plugin.video.emby" dependent on version 2.1.0 of the xbmc.python api 15:05:04 72560.632812 T:3025760816 DEBUG: DialogProgress::StartModal called 15:05:04 72560.640625 T:3025760816 DEBUG: ------ Window Init (DialogProgress.xml) ------ 15:05:04 72560.640625 T:3025760816 DEBUG: Window DialogProgress.xml was already loaded 15:05:04 72560.640625 T:3025760816 DEBUG: Alloc resources: 0.18ms 15:05:11 72567.953125 T:2583688224 NOTICE: plugin.video.emby started 15:05:11 72567.960938 T:2583688224 NOTICE: Parameter string: ?filename=test.mp4&id=9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed&mode=play 15:05:12 72568.468750 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : === ENTER downloadUrl === 15:05:12 72568.539062 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : Header: {'Accept-Charset': 'UTF-8,*', 'Content-type': 'application/json', 'Accept-encoding': 'gzip', 'Authorization': 'MediaBrowser UserId="26c9f756a12c480dba75ed4b73894c6f", Client="Kodi", Device="PreK TV", DeviceId="FC677A3A41594842A2282BA940B41338", Version="1.1.39"', 'X-MediaBrowser-Token': '1c3709f0f98a4d1cb26f5cb759c5a89b'} 15:05:12 72568.601562 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : URL: http://10.99.1.252:8096/mediabrowser/Users/26c9f756a12c480dba75ed4b73894c6f/Items/9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed?format=json&ImageTypeLimit=1 15:05:12 72569.085938 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : ====== 200 Success ====== 15:05:12 72569.101562 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : Response: {<snip really long JSON response>} 15:05:12 72569.117188 T:2583688224 NOTICE: PLAY Called 15:05:12 72569.164062 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : === ENTER downloadUrl === 15:05:12 72569.179688 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : URL: http://10.99.1.252:8096/mediabrowser/Users/26c9f756a12c480dba75ed4b73894c6f/Items/9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed/Intros?format=json&ImageTypeLimit=1&Fields=Etag 15:05:12 72569.257812 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : Header: {'Accept-Charset': 'UTF-8,*', 'Content-type': 'application/json', 'Accept-encoding': 'gzip', 'Authorization': 'MediaBrowser UserId="26c9f756a12c480dba75ed4b73894c6f", Client="Kodi", Device="PreK TV", DeviceId="FC677A3A41594842A2282BA940B41338", Version="1.1.39"', 'X-MediaBrowser-Token': '1c3709f0f98a4d1cb26f5cb759c5a89b'} 15:05:12 72569.328125 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : URL: http://10.99.1.252:8096/mediabrowser/Users/26c9f756a12c480dba75ed4b73894c6f/Items/9a7157f73151a9a670f35fa7aef238ed/Intros?format=json&ImageTypeLimit=1&Fields=Etag 15:05:13 72569.429688 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : ====== 200 Success ====== 15:05:13 72569.453125 T:2583688224 NOTICE: EMBY DownloadUtils -> logMsg : Response: {u'Items': [], u'TotalRecordCount': 0} 15:05:13 72569.515625 T:2583688224 NOTICE: EMBY PlayUtils -> logMsg : Path exists. 15:05:13 72569.539062 T:2583688224 NOTICE: EMBY PlayUtils -> logMsg : File is direct playing. 15:05:13 72569.617188 T:2583688224 NOTICE: plugin.video.emby stopped 15:05:13 72569.617188 T:2583688224 INFO: CPythonInvoker(18, /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.emby/default.py): script successfully run 15:05:13 72569.625000 T:3025760816 DEBUG: WaitOnScriptResult- plugin returned successfully 15:05:13 72569.710938 T:3025760816 DEBUG: Loading settings for nfs://10.99.1.252/raid/shares/ccc/TV Media/Video/Misc/test.mp4 15:05:13 72569.804688 T:3025760816 DEBUG: CPlayerCoreFactory::GetPlayers(nfs://10.99.1.252/raid/shares/ccc/TV Media/Video/Misc/test.mp4) <snip> It seems to take several seconds for the Emby plugin to load and tell Kodi the video's URL, after which playback starts quickly. Both playing directly over NFS via Kodi and playing via Emby's UPNP feature starts almost instantly. Is the Pi just too slow for the plugin, or is something else going on? Is there some way I can speed things up?
  2. Good afternoon guys Firstly, thank you for the emby.kodi work, it's definitely my preferred way forward :-) Some help if you don't mind? With reference to http://xbmclogs.com/pq10enut4 I can't get music playback to work on my Nexus Player (movies work fine) This was working about a month ago on earlier server/addon versions. All is working on my windows 10 NUCs I'm not sure if it is something I have messed up but have rebuilt the NP in case but no change. Thanks in advance
×
×
  • Create New...