Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. When I add an audio book and there is an album with the same album artist and album name, emby automatically uses the cover of the first one for the new album and every track. I have several versions of the same book, where just the narrator differs. In this case album artist(book author) and album name(book name) are identical and i don't think emby should reuse images there.
  2. When I select "Play Next" for a song in the play queue, the interface should update to reflect that change. Right now I have to do something else to force the interface to update (pause/play, play next/previous song, leave the play queue and come back, etc). Same thing when I select "Add to Play Queue" or the minus button to remove a song from the play queue. This might be a bug. I have replicated it on the Android mobile client and the web client. It is only a problem if you select "Play Next" for a song already in the play queue.
  3. Emby opens but you cant target and click with your mouse any object. If you try the slider with the objects just moves but you are not actually clicking the desired media. This same behavour is present on the Emby Apps as well, except those who dont offer ANY Mousesupport at all, rendering as useless on a windows machine. However, this bug is present for almost 3/4 a year and i did worked around it by using edge. But since last Win Update Edge became a browser based on chrome engine and - oh wonder .- suddenly the very same emby bug is there too. So right now there is no way under Windows anymore with chrome or edge to use emby in a browser. Suggestions? Maybe a windows10 client which wirks as smooth and stable as the android client? Win10Pro X64 64GB RAM Ryzen7 3800 2TB SSD M2 and more
  4. CathMowr

    Bug - Pause resetting playback

    Heyho, I wanted to inform you that when I hit pause on the IOS app - and the OSX app too - via the app, not the ios transport control - the playback does not stop, it resets to the first track of the album and starts anew. To stop the playback I have to fully stop it. Is this known? all the best!
  5. CathMowr

    Sorting Bug?

    I experienced a very weird thing today where artists that are written small get sorted to the back of the library when you sort by album artist. This happened with a different artist that was written small too, after this I added 2 other albums with artists written big and they behave completely normal. I then put the file into MP3Tag and capitalized the artist/Album Artist/AlbumArtistsort, deleted the MBP Tag and put the file in a folder next to the first one. After this I scanned the library and boom, the second fiel with the capitalized artist sorts normally BUT is still written small - even if it shouldn't be - and gets sorted into the same allbum artist section like the one written small. When I sort by something else than album artist both files sort correctly. I attached the files if somebody wants to check, trippin is the one written small, trippin 2 is the one that is capitalized according to MP3Tag. I am confused. alllone - Bedroom Files Vol.1 - 01 trippin 2.flac alllone - Bedroom Files Vol.1 - 01 trippin.flac
  6. On tizen client app v1.0.85 I can't go below "Discover Emby Premiere" section to for example to watch (do obejrzenia) section. I can select my media, or go to profile. This discover emby premiere is not always displaying and when it doesn't navigation on start screen working fine.
  7. I am trying to watch a tv series and am on the second episode. However I cant watch it properly because the auto aspect ratio cant be changed while casting to chromecast making it impossible to watch this episode while using Emby beacuse of the video being squished to half its normal size. I have confirmed it does play normally with Media Player Classic and the aspect radio isnt changed until I use Emby to play it. This wouldnt be a hug deal if the option wheel icon actually worked while casting. As such I believe a hotfix should be in the works. Also I cant seem to find the option for turning auto aspect ration of in the regular main options menu when not playing a video to be able to turn it off. I may be overlooking it though. I can change the aspect ration when not casting and thought it might be a quick fix if I did that and than cast over to my tv. But once I did the aspect ratio auto changed back to the squished video. Ideally Id like to use Emby to watch this episode but am unsure what I can do to fix this if anything and may just have to cast it from media player classic just to get past it. It does however bring up concern this could be a problem in the future. I have previously made a similar post about the option wheel not working while casting to chrome so I suppose this can be combined for a continuation of that Bug Report. Regards.
  8. Unsure if this has been mentioned before but during playback while casting from android phone when I need to fast forward or rewind sometimes it starts the movie or TV show over. Was wondering if others sometimes had the same issue? I noticed if I click rewind once and let it load it seems to mostly be fine. But not always. Also if I double click fast forward or rewind, this seems to be a way to get your progress erased. But also not always.
  9. Trying to use the option gear wheel button on android does nothing when I click on it while casting to chromecast. However it works when playing directly from the android phone. Because of the importance of this feature my only conclusion is this has to be a bug.
  10. I'm having a strange. I have a copy of a Dick Tracy tv show from the 30s. Its a 15 episode series and it shows that it has 15 episodes on the main icon for it but when I go into the show folder in Emby it only shows as having 12 episodes. It's the same for mobile and PC web. Originally the naming of each episode was labeled as chapter 1, 2 etc. I changed that to s01e1, etc to see if if this was a fix. It was not. Any suggestions or advice?
  11. When running the the "try now" endpoints from the swagger UI, the code appears to be using the local ip instead of the public ip. When you run this behind a reverse proxy you cant access the local ports. But if you copy the command and run it via postman/browser and remove/update the :8096 port to the public port it works fine.
  12. Hi, I wanted to report that on my AppleTV, the rolldown menu (the one that shows up while watching an episode, when you roll your finger downwards on the touchpad of the remote) Shows the following beside the episode screenshot: Show Name "Show Name" Episode summary My app version is whatever is on the App Store right now, and my server version is 4.4.3.0 Hopefully this would be a quick fix -- looks like a simple mistaken assignment.
  13. On the current version of the Roku application the loading screen does not show Unicode characters. All other screens and overlays appear to display these correctly.
  14. Hi, A few weeks ago, I renamed all my content according to the convention. I also renamed my moves with the right version (4k/hdr/1080p/x265) at the end. Here's an example: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR.mkv I've also setup to automatically make a low quality x264 copy for devices that doesn't support hevc or for LTE streaming. I used the "Mobile" Profile at 4Mbps Since then, the conversion took the file but added " -mobile" at the end of it instead of removing whatever is after the Hyphen. Ex: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR - mobile.mkv instead of: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - mobile.mkv Then, it proceeded to also make a copy and transcode the new file. Now my directory looks like this: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR.mkv /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR - mobile.mkv /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR - mobile - mobile.mkv /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR - mobile - mobile - mobile.mkv etc. I'm not sure what I did wrong or what logs you need, let me know and I'll edit this post.
  15. CathMowr

    Download Bug

    Hey all, after not finding any entry mentioning this i thought I'd report a little issue. I downloaded a record yesterday at 12 AM to see if this works properly and deleted it afterwards. Even after prompting to delete it still showed up in my downloads and was playable. I tried deleting multiple times again and again but it stayed there. Now, in the morning, I opened Emby again and saw that it was gone from the download tab but still gets shown on my home screen. Also, when I dive into the record itself its still shown as downloaded in there, the little button is blue, when I click it it says "keep" or "remove", clicking both versions does nothing. If I can give more relevant information let me know! All the best
  16. CathMowr

    Audio Playback Issues - OSX/IOS

    More often than not I can't start to listen to an album with a choosen track because Emby shows the track in the bottom bar but does not play it. I then have to press stop and start the album with the Play all button. This works most of the time and after that I can choose a track to my liking. I encountered this problem in browser mode and in IOS App. Is this issue known? I didn't find a similar thread. Further Emby seems to have problems with the remote function. When I choose my browser (Safari) as the playback medium in the IOS app and start a song neither of the two react at all or the song shows in IOS but doesn't start playing in OSX. I tried the Play all solution as described above when this happens and then Emby sometimes selects a random song, shows it in the bottom play bar at a weird point of time (f.e. 2:30) but doesn't play anything.
  17. emby when direct played doesnt play the actual video but just the audio (on my s10+) i am not sure where the logs are for direct android playback but heres the media info media info:- media info.txt but it obviously works fine when transcoded transcoding log:- ffmpeg-transcode-70d9b027-cb02-429a-b510-d46b2be039ff_1.txt an example of my problem:- my assumption is that it doesnt support h264 10bit but i might be wrong cause it supports h265 10bit and MX player can play this video just fine Screen_Recording_20200807-053405_Emby_2.mp4
  18. Hi all, thank you for this great product! I wanted to share an annoying issue I run into on the Android TV version of the Emby app when using the live tv mini guide. I hope below describes the issue clearly and I am willing to help wherever I can! Server: Latest stable Linux server docker image on unraid. Emby server version is 4.4.3.0 using Live TV via HDHomeRun Prime (3 tuner) using Emby Guide Data Client: This issue happens in apps that have the mini guide such as Android TV in my case Nvidia shield pro 2020. *I can DM logs if needed but its very easy to repo and consistent. I believe I know the server logic that may need to changed to fix this issue. Repro steps: 1. Saturate the Tuners having (in my case 3 devices watching 3 different shows) 2. On any one of the devices open the mini guide while watching say channel 7 and switch to another channel say channel 9 that the other 2 devices are not watching. Results: The server will prevent the channel switching because its still tuned to channel 7 so there will be no open tuner. This shows and error and stops playback. Workaround: Close the current viewing session before choosing another one. For example instead of switching the channel via the mini guide, back out of live tv to the full guide to change channels and things will work. Potential Emby Server logic fix: When changing channel via the mini guide, check to see if anyone else is watching the pre channel change channel (7 from the example above) and if not close the session with the tuner and then open a new session as there should be a tuner available.
  19. Hello Everyone, there is a bug within CoverArts and i dont know how to fix it. the Edges of nearly all episodes are bugged. Some are extremly visable, some are only minor. and some aren't even working at all. I want to use the rounded style. here are some example Screenshots. Merry Christmas by the way
  20. rhalima92

    Bug in Library Movies

    I'm having problems with my movie library, the "enable photos" option is enabled and I can't disable it. Whenever editing a page it changes quickly, and it is not possible to uncheck the box. Is there any other way to disable the function? thank you!
  21. Hi together, I just figured out, that the context menu in the server selection on app.emby.media is not working. I wanted to delete a server from my list, but this is currently not possible. In the developer console I can see the following error if I try to open the context menu: itemcontextmenu.js?v=4.4.2.17:1 Uncaught (in promise) TypeError: Cannot read property 'supportsWakeOnLan' of null at getCommands (itemcontextmenu.js?v=4.4.2.17:1) at Object.show (itemcontextmenu.js?v=4.4.2.17:1) at shortcuts.js?v=4.4.2.17:1 Best regards, Alexander
  22. not sure if this is a Synology only Problem: but the Standard User should't able to login from extern without a password
  23. Hi guys, I have recently tried adding my music library with their id3 tags stripped on Emby 4.0.1.0. As I think its a burden to tag my mp3 collection when my folder structure is identical to album/artist name. How is the rest maintaining their music collection? Do you guys use embedded tags for mp3 files? I like to keep it quick and easy; just strip every metadata, only based on the file name (for movies eg) and the folder structure should be enough to identify the music. Clean and easy. I also attached two logs, adding my music collection without it containing tags and adding it when they contain tags. I have in the past initiated this "problem" through github as an issue although with this I'd like to hear how other people manage their music folder structure. Adding library with mp3 tags.txt Adding library without mp3 tags.txt
  24. One of the supported TV file naming conventions is: 02 Episode Name.extFor a show that airs every weekday, the episode number often grows to three digits. For example: /Some Show/Season 2/123 Some Title.m4v Emby mis-identifies the file above as Some Show, Season 1 (even though it is in the Season 2 folder), Episode 23 (even though the filename has the number 123 in it). Is it really not possible to support this format for three digit episode numbers?
×
×
  • Create New...