Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'webui'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 7 results

  1. MediaMogal

    Web interface is down

    Since you don't seem to have a forum section for reporting when the web interface seems to be down I'm just going to report it here. I just logged in and with in second I got a failure to connect screen when I attempted to access one of my libraries. Has anyone else else been having issues with the portal? when I enter http://10.0.0.85:8096/web/ on Down for everyone or just me https://downforeveryoneorjustme.com I get the below. Thanks Uh oh! There was an error: It doesn't look like you entered a valid domain or service name. Note: we can't check IP addresses (http://1.2.3.4) directly. Please enter a domain name (http://example.com).
  2. Hi. The question is on the title, i look into the forum and can't find anything... sorry if it is in another post. "Is there a way to show more of 100 items (the complete library) in the WebUI?" I mean in ONE page I ask because my libraries are made by categories according my needs. Example Action-Thriller, Action Violence, Romance, Drama,, Animation, etc. (I just have movies at this moment) But I have more than 100 items for each one and is not handy when i'm working in the cover arts in the second page Thanks in advance. H.
  3. Hi With some episodes like this one: https://gofile.io/?c=NoX0w9 - It's really slow to read it, take 30 secondes before to start and if you move inside the movie, again, the timing take 15 / 30 secondes. Is it possible to avoid this waiting time ? Thank you in advance Regards
  4. Emby WebUI - Please create a general device that represents all web browsers At present, its impossible to restrict users to only the WebUI without granting permissions to all devices. It would be good to have a device in devices, that represents the webUI or all web browsers in general. This way permission can be granted to users without granting permission to all devices. This would serve as a solution to allow only downloading (no streaming, no transcoding, no direct play, etc) Only browse library and file download.
  5. On my setup, the aspect ratio of album covers in the Home view of the Web Interface is not correct, it is 16:10 I guess, while it should be squared, since it shows album covers. I'm on 3.0.5786.0. Can anybody confirm this bug?
  6. I use the web client more for media management than as a 'viewing client'. It would be useful to have an option to have the default action set to 'open', where it is currently 'play'.
  7. Hi, I've been meaning to ask about this for a while, but haven't got around to it until now. Starting a few weeks ago, I haven't been able to clear notifications from the WebUI. Right now, the Notifications badge says I have 2 notifications, but when I click on it there is actually 5, and I have no option to mark them as read. I did have the option to earlier, but when I clicked on it nothing happened, and now that option is gone. Any help would be appreciated Thanks, Patrick
×
×
  • Create New...