Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'macos'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. schmitty

    Playback issues

    Hi, I wasn't sure where to post this, as I don't know whether it is a server or client side issue. I've recently replaced a failing SSD in my Windows 8.1 server and reinstalled Windows and Emby Server, along with Media Center Master. For the last few weeks I have been encountering issues with streaming videos to Edge on Xbox One and now Chrome on MacOS 10.11.6. The video will start playing fine for a few minutes then pause, sometimes it will continue, others it will just stay paused indefinitely. Originally, I was only having this issue with playing Friends ripped from Blu-Ray, as the MKV's were a direct stream rip from the Blu-Ray at full bitrate. I started re-ripping them to a maximum bitrate of 8000-9000mbps which solved the problem, but now it is happening from downloaded TV series as well. I have pretty much given up trying to watch anything from the server now as it is too frustrating with the frequent pausing. What can I do to solve this?
×
×
  • Create New...