Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'edge'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 12 results

  1. I am unable to scroll down when logged in I go to Live TV and either when I use the keyboard down button or scroll bar on the right it bounces back to the top and does so repetitively no matter if I hold it down. Furthermore I am unable to select the password field in some occasions when attempting to log on. It works fine from another computer but not this one.
  2. Emby started suddenly tossing up the Emby Premiere sign-up screen when I try to to play anything via a web browser on my Xbox One. I'm running Emby Server 4.4.0.40 on Windows 10, and viewing on an Xbox One, connecting to my local server using the built-in Edge browser. The logs before being locked out of playing say I was viewing on App: Emby Mobile 4.2.1.0Xbox One And after, it's App: Emby Mobile 4.4.0.40Xbox One I've done a hard reboot of the Xbox, and have restarted my server. I've looked at the server release notes between those two versions the closest thing I can see to thi
  3. I was inspired to try using microsoft edge for a couple days instead of chrome or firefox. I notice that when I try to sign in from app.emby.media I'm unable to connect to my server and get this error I tried clearing cookies as a shot in the dark. Didn't work
  4. Tobias De Bruijn

    Emby not loading in Chrome

    Hi, Emby is not loading anything for me but the black background. Does work in MS Edge Chrome Console output: [Deprecation] document.registerElement is deprecated and will be removed in M73, around March 2019. Please use window.customElements.define instead. See https://www.chromestatus.com/features/4642138092470272 for more details. (anonymous) @ paper-icon-button-light.js?v=3.3.1.0:1 bower_components/emby-webcomponents/fullscreen/fullscreen-doubleclick.js?v=3.3.1.0:1 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT alameda.js?v=3.3.1.0:1 Uncaught (in promise) Error: Load failed: bo
  5. Hi, We have recently gained an XBOX, so naturally I have installed the Emby Theatre app on the XBOX for playback. with the hope of this replacing the aging Win7 Media Centre PC. Server 3.2.20.0 On attempting to play back a movie, TV recording or anything, all we get is a full screen image (backdrop) of what we are playing and nothing plays, very odd. So I did some playing about, I had recently moved the Emby server to a Windows platform, I can play a movie back successfully form the Windows 7 MCE with Emby Plugin installed. I can play back using Emby Theatre on Windows 10 devic
  6. Hi there! first of all I would like to thank you guys for making such an great App! I have just discovered Emby and after a couple of testing weeks I might go Emby Premiere if everything works to my satisfaction! ;-) I'm running Emby Version 3.2.13.0 on a QNAP Nas with QTS4.3.3 Now if I use Microsoft Edge 40.15063.0.0 and go to "Movies" and select "Genres", I just get a list of all different genres but no movies are displayed. If I do the same with IE11 it works fine. let me know if you need any further information and I found a little typo in the german admin interface. If you g
  7. schmitty

    Playback issues

    Hi, I wasn't sure where to post this, as I don't know whether it is a server or client side issue. I've recently replaced a failing SSD in my Windows 8.1 server and reinstalled Windows and Emby Server, along with Media Center Master. For the last few weeks I have been encountering issues with streaming videos to Edge on Xbox One and now Chrome on MacOS 10.11.6. The video will start playing fine for a few minutes then pause, sometimes it will continue, others it will just stay paused indefinitely. Originally, I was only having this issue with playing Friends ripped from Blu-Ray, a
  8. I am trying to edit Metadata through the Metadata Manager. When using MS Edge I just get a spinny wheel when I save changes. Works just fine in Opera. Any thoughts anyone?
  9. Maximus Naxsus

    Streaming, last minutes are cut off

    There seems to be an issue with ¿rendering the last couple of minutes of an episode while steaming to another location. Playback cuts off and I can't get the stream to continue on any time frame. Attached, server log Server log is 61 MB!? https://1drv.ms/t/s!Asn6NNog54FdjIVX35DTwZ8UFJE-Dw Also, see my previous post: http://emby.media/community/index.php?/topic/36884-server-3059850-high-cpu-usage-when-browsing-libraries/ Still not sure if this might be (partially) an new Windows function (probably one of the futures where all so excited about , for anybody remembering the Windows 8.x
  10. I update my Emby Server to version 3.0.5985.0 recently and my CPU usage while browsing with Edge has more than doubled. Windows 10 x64 10586.494 Phenom x6 @ 4,1 GHZ 16 GB RAM Furthermore, FYI, I use PhenomMsrTweaker. Under average conditions my PC doesn’t use more power then 170 W, now when browsing Emby it jumps to ~260 W. Also, I keep a close eye on Process Explorer. UPDATE: I seem to have the same issue on my ThinkPad T530 (i5 3230). However it occurred during streaming. Previously I used Emby Server with Emby Theather (old version) on my Server. The high CPU usages occurred whil
  11. Hi Everyone Been using mediabrowser/emby for a few years now and very happy with this platform. Previously using win7 and WMC for live tv with serverwmc and it was flawless. I've upgraded to insider release of windows 10 build 10240. I have been using the web client using IE and Edge, with nextPVR installed for LiveTv LiveTv works fine using NextPVR client directly, it's fast and doesn't use a lot of resources. Emby works well too, it's fast and responsive. I needed to address loopback issues to localhost using netsh so Microsoft Edge and the Win10 client from illusions can
  12. Playto "Edge" shows spinning dot in center that keeps going around and around and around... its like watching a little bug crawling on my monitor. Using Windows 10 Home w/Edge browser and playing to it from FireFox. I do this so that I can keep it full screen on my second monitor while not messing with my browsing in FireFox. Sadly I no longer have WMC w/external MPC and Emby Theater is so unstable it is not an option. Any idea on how NOT to see this dot (pixel) going around in circles or another alternative? I do see in the server config, that this file is transcoding. Is that why th
×
×
  • Create New...