Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Docker'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. Hi, This is somewhat hard to tackle and to get 100% certainty, but I have a feeling EMBY hangs a complete linux node running on Docker. Setup: - Intel NUC, 16GB, 512GB SSD, CPU i5 - OS latest Alpine Linux distribution - Emby (latest production version) running in Docker (tried official image, tried Linuxserver.io image) - Running in a headless setup Problem: Runnng Emby in the setup (see above), keeps hanging the Intel NUC so that the NUC in complete unresponsive. No SSH, no Network responses. The server doesn't crash when: 1. Emby container is stopped (tested this for days) 2. Emby container is running but NO ONE connects (tested this for days) The server does crash when: People are watching video and after a while the server just stops responding. (within the same evening) I did memory tests, CPU tests on the NUC, but the hardware seems fine. Question: Can you help and point out ways to investigate this some more??
  2. I've been running Emby with GPU transcoding for multiple years now but if i try to update past version 4.7.6.0 (Linuxserver docker) the container won't even finish the configuration but i can't come here and ask for help with someone elses container so i've been trying to resolve my issues with the official Emby/Embyserver container and i'm hoping for some help The container start fine but nvidia-smi is not found in the shell and the logs are showing: ffdetect_nvencdec Process exited with code 1 nCannot load libcuda.so.1\nError loading CUDA functions\n\n","Result":{ Configuration": "--cc=x86_64-emby-linux-gnu-gcc ...... }, "Error": { "Number": -1, "Message": "Operation not permitted" }, "Log": [ { "Level": 16, "Category": 0, "Message": "Cannot load libcuda.so.1" }, { "Level": 16, "Category": 0, "Message": "Error loading CUDA functions" And clicking advanced under hardware acceleration gives no options Host is Arch Linux 6.1.3-arch1-1, I've been trying to see if this works every few months so it has been tried with older kernels through those months. Emby premiere is enabled Gpu is a quadro p620p NVIDIA-SMI 525.78.01 Driver Version: 525.78.01 CUDA Version: 12.0 docker 1:20.10.22-1 (latest) libnvidia-container 1.5.1-1 libnvidia-container-tools 1.5.1-1 nvidia-container-runtime 3.5.0-2 nvidia-container-toolkit 1.5.1-1 I've previously used the official Emby container without issues but i have never before tried it with hardware encoding For the purpose of finding the issue i've been testing on a fresh install of the official Emby/Embyserver container from hub.docker with premium enabled I've tried other media servers to see if hardware encoding works there and it does I've tried to go backwards with the official Emby docker container but can't seem to find an older version that work with hardware acceleration I've tried to roll back my drivers to an older version with no luck nvidia-smi is not found when run from the containers shell I've seen an issue or two here that resemble mine but they either don't come to a conclusion, Have a different cuda errror or and have not attempted running other containers that requre GPU acceleration, Which works flawlessly for me docker-compose: embytest: image: emby/embyserver:latest hostname: embytest.docker container_name: embytest restart: always networks: - frontend # ports: # - 9096:9096 # - 9920:9920 mem_limit: 4g runtime: nvidia devices: - /dev/dri:/dev/dri deploy: resources: reservations: devices: - capabilities: [gpu] environment: - UID=${PUID} - GID=${PGID} - GIDLIST=985,989 - NVIDIA_VISIBLE_DEVICES=all volumes: - ${DOCKER_HOME}/embytest:/config - media:/mnt/media dns: - 1.1.1.1 - 1.0.0.1 How i configured my host to enable the nvidia-container-runtime Blacklisted nouveau added the kernel parameter (systemd.unified_cgroup_hierarchy=false) edited /etc/nvidia-container-runtime/config.toml (no-cgroups = false) rebuild the boot image added: /etc/docker/daemon.json with: rebooted { "runtimes": { "nvidia": { "path": "/usr/bin/nvidia-container-runtime", "runtimeArgs": [] } } } installed the latest good nvidia driver that works with the nvidia patch patched nvidia rebooted gpu acceleration with the linuxserver docker would not work without this added to docker-compose: deploy: resources: reservations: devices: - capabilities: [gpu] hardware_detection-63808684426.txt embyserver(2).txt
  3. BAlGaInTl

    Transcoding Temp Out of Control

    Maybe someone can tell me why this is happening... My Unraid server crashed today. I'm running Emby in Docker. When I tracked the problem down, it was because I ran out of space on my 1TB cache drive. A little more digging led me to the transcoding-temp directory of Emby which is stored on the cache drive. There were almost 800K files totalling over 500GB of space. The files go back to May of 2019. A large file transfer caused the drive to fill up the rest of the way, and then crash the system. Shouldn't these files be cleaned up by Emby? Is there something in my Unraid/Docker config that could be causing the issue?
  4. Hi there, im hoping someone could provide some guidance for me on my new Emby Premium docker build. It's working, however I have this issue that needs resolving. Im pretty new to the docker and linux world for that matter. The issue is; Cant delete movies and shows from the Emby UI. Error: "There was an error deleting the item from Emby Server. Please check that Emby Server has write access to the media folder and try again." Docker Compose running on Ubuntu 22.04.1 host. I've read and understood as much as I can of these articles. If I could, I would grant read/write/execute to 'emby', but that user doesnt exist on the Ubuntu host. The permissions that I do have assigned allows Emby to play the media because the server is working great for playing movies and shows. drwxrwxrwx+ 4 dan dan 4096 Nov 27 16:47 content (root folder in my user folder where my media is) drwxrwxrwx+ 25 root root 4096 Dec 2 06:13 downloads (subfolder of content) drwxrwxrwx+ 4 root root 4096 Nov 27 16:47 media (subfolder of content) I just updated the owner of the downloads and media folders to be dan dan, rebooted and that didnt help drwxrwxrwx+ 25 dan dan 4096 Dec 2 06:13 downloads (subfolder of content) drwxrwxrwx+ 4 dan dan 4096 Nov 27 16:47 media (subfolder of content) Emby server log attached, as well as my compose yml. Thank you for any help. embyserver.txt docker-compose.yml
  5. chacawaca

    Quicksync docker

    I want to know if it is possible to configure quicksync instead of vaapi with your official docker ?
  6. Steve Cartman

    Emby migration: docker to native

    I m currently running Emby version 4.6.4.0 inside Docker on Synology version 7.0.41890. I would like to eliminate the Docker component, and run the native Emby app that is found in the Synology package. For movies and TV shows, the metadata is in the save folders. For music and books, it is in the Mysql database. My libraries are huge. Does anyone have experience with this type of migration and if so what can I expect?
  7. namcapa

    WOL with docker

    Hi. I am currently trying to get wake on lan working with the theater apps as my server is not running all the time anymore. My current server side setup is a docker host (Ubuntu 20.04) with the official docker container (emby server version 4.7.10.0) which is running in bridge mode and is connected to two internal networks (one for the reverse proxy and another one currently for the connection with ombi). I would prefer to keep it that way to have it all separated. Capturing the traffic between the server and app with wireshark it looks like the app sends two WOL packets to the MACs of the two network interfaces of the container which is obviously not correct with my setup. It would be great if there could be an input field in the server settings to override the automatically detected MAC addresses.
  8. chacawaca

    docker post-recording

    Hi, i done a docker -it watch your record directory -extract srt -convert .ts to mkv or mp4 -process comchap or comcut on it. if 2-3 persons can test it and give me feedback, that will be nice. https://hub.docker.com/r/chacawaca/post-recording please use it with a test directory for now, keep DELETE_TS = 1 if you want to keep your .ts file thanks you
  9. bigverm23

    Cant connect remotely

    Host OS: Ubuntu Server 22.10 Docker version: Linuxserver/emby 4.7.9.0 I use traefik to expose ports 80/443 and retrieve ssl certs so all docker containers are reachable via emby.mydomain.net. Works as designed, but I cant for the life of me figure out who to get users connected remotely/via emby connect....can someone point me in the right direction? also, I need a port open on my firewall, right? emby: image: lscr.io/linuxserver/emby:latest container_name: emby ports: - 8096:8096 - 8920:8920 networks: traefik_web: ipv4_address: 172.18.0.27 restart: unless-stopped environment: - PUID=$PUID - PGID=$PGID - NVIDIA_VISIBLE_DEVICES=all runtime: nvidia volumes: - /metadata/embyconfig:/config - /metadata/embytranscode:/transcode - /data/media/movies:/data/movies - /data/media/tvshows:/data/tvshows - /data/media/4kmovies:/data/4kmovies labels: - "traefik.enable=true" ## HTTP Routers - "traefik.http.routers.kenemby-rtr.entrypoints=https" - "traefik.http.routers.kenemby-rtr.rule=Host(`kenemby.$DOMAINNAME`)" ## Middlewares - "traefik.http.routers.kenemby-rtr.middlewares=chain-authelia@file" ## HTTP Services - "traefik.http.routers.kenemby-rtr.service=kenemby-svc" - "traefik.http.services.kenemby-svc.loadbalancer.server.port=8096"
  10. Emby Server 4.7.8.0 running in Docker on Unraid 6.11.1 via official Embyserver Docker image. Not sure why 4.7.8.0 is returned for :latest as there are newer version tagged (4.8.0.12 for example) but hopefully that's not important for this issue. Issue is ffmpeg is segfaulting immediately when transcoding TrueHD 7.1 audio . Log line from syslog: Oct 16 22:23:41 GServer kernel: ffmpeg[32298]: segfault at fffffffffffff100 ip 0000147f2aedf5b8 sp 0000147f27e04610 error 5 in libavcodec.so.59.21.100[147f2ab17000+18c6000] Oct 16 22:23:41 GServer kernel: Code: 55 1a 48 89 08 48 83 c0 08 48 39 c2 75 f4 e9 17 f8 ff ff 0f 1f 80 00 00 00 00 48 8b 44 24 58 48 8b b4 24 48 83 e0 fe 48 29 c6 <f3> 0f 6f 0e 0f 11 8c 24 92 01 00 00 e9 e6 f7 ff ff 0f 1f 80 00 00 Interestingly, this only occurs if the video stream is 4k HEVC HDR10 (playing direct stream so not transcoded). Segfault doesn't happen with standard 4k HEVC HDR video files and TrueHD7.1 audio. I don't have any other types of HDR to test. Containers are mkv. Here's the (hopefully) relevant part from the main log in the dashboard. I'm refraining from posting the entire log as it's absolutely spammed full of thousands of repeats of these lines: 2022-10-16 22:38:28.602 Info Server: http/1.1 Response 404 to host1. Time: 1ms. http://192.168.1.100:8096/emby/videos/153573/hls1/main/1548.ts?PlaySessionId=11c4e0d69eef430ab689d43a22c86c17 2022-10-16 22:38:28.610 Info Server: http/1.1 GET http://192.168.1.100:8096/emby/videos/153573/hls1/main/1549.ts?PlaySessionId=11c4e0d69eef430ab689d43a22c86c17. Accept=*/*, Connection=keep-alive, Host=192.168.1.100:8096, User-Agent=libmpv, Icy-MetaData=1 2022-10-16 22:38:28.610 Error Server: Error processing request *** Error Report *** Version: 4.7.8.0 Command line: /system/EmbyServer.dll -programdata /config -ffdetect /bin/ffdetect -ffmpeg /bin/ffmpeg -ffprobe /bin/ffprobe -restartexitcode 3 Operating system: Linux version 5.19.14-Unraid (root@Develop) (gcc (GCC) 12.2.0, GNU ld version 2.39-slack151) #1 SMP PREEMPT_DYNAMIC Thu Oct 6 09:15:00 PDT 2022 Framework: .NET 6.0.8 OS/Process: x64/x64 Runtime: system/System.Private.CoreLib.dll Processor count: 16 Data path: /config Application path: /system System.IO.FileNotFoundException: System.IO.FileNotFoundException: Unable to find the specified file. at Emby.Server.MediaEncoding.Api.Hls.BaseHlsService.CreateRequestFromPlaySessionId(BaseSegmentRequest segmentRequest) at Emby.Server.MediaEncoding.Api.Hls.DynamicHlsService.Get(GetHlsSegment segmentRequest) at Emby.Server.Implementations.Services.ServiceController.Execute(HttpListenerHost appHost, Object requestDto, IRequest req) at Emby.Server.Implementations.Services.ServiceHandler.ProcessRequestAsync(HttpListenerHost appHost, IRequest httpReq, IResponse httpRes, RestPath restPath, String responseContentType, CancellationToken cancellationToken) at Emby.Server.Implementations.HttpServer.HttpListenerHost.RequestHandler(IRequest httpReq, ReadOnlyMemory`1 urlString, ReadOnlyMemory`1 localPath, CancellationToken cancellationToken) Source: Emby.Server.MediaEncoding TargetSite: System.Tuple`3[Emby.Server.MediaEncoding.Api.StreamRequest,System.String,MediaBrowser.Controller.Net.AuthorizationInfo] CreateRequestFromPlaySessionId(Emby.Server.MediaEncoding.Api.Hls.BaseSegmentRequest) I can see it says System.IO.FileNotFoundException, the file is obviously there and I can play the file fine with no playback issues when I select another audio stream line AC3 5.1. I have attached the transcode log in case that contains anything helpful. Thanks. ffmpeg-transcode-2ac1a4cd-5c5f-4f88-b3ac-ee5274870e73_1.txt
  11. Good Day, I tried searching around but I am having issues after moving my Emby server from my PC to the Synology DS920+. I have a few friends that I allow remote access to my server to stream my content and it worked amazingly when it was set up on my PC. 1080 and 4k worked great. However, after moving everything to from my PC to the Synology, remote play has been extremely slow and buffering all the time. For someone to get uninterrupted stream they have to decrease the playback to 720 at 3Mbps. I am unsure what the issue is and below is all the software and hardware information. (Server streams fine locally on my network, its causing problems with outside networks.) PC (Use to run great on) i9 9900K 3.6 Ghz 32GB 3200Mhz Ram 2070 RTX Nvida GPU External 10TB HDD shucked to internal for storage 7200RPM NAS Synology DS920+ 24GB Ram 2x Seagate IronWolf Pro 16TB NAS Internal Hard Drive HDD 7200RPM (32TB) Internet VerizonFios 1G Speeds with a constant 800mbps Emby v4.7.5.0 Router has a 10Gbps LAN connection in which is what the Synology is hooked up to, I added port forwarding to the Emby Ports on the router to ensure outside connections didn't get blocked. I used Docker to install Emby on the Synology NAS device. As I type this, there are two people on my server trying to watch something and the CPU is sitting at 8% usage and the RAM is at 6%. I am unsure what other information is needed, but I am hopeful in working with the combined knowledge of the Emby form to lead me down the right path. Thank you very much in advance for your time.
  12. rmayott

    Transcoding Temp Out of Control

    +1 I am also having this issue - The amount of space it is using is out of control.
  13. Hi guys, I'm afraid this has probably been asked before as I have tried to follow several of the posts on this forum. Namely: and I haven't setup a ssl cert yet but I am assuming this is not critical if I am testing things on port 80. My default.conf from /etc/nginx/conf.d/ is below. If I add anything above "server {" it stops working. I suspect it's something trivial like a missing } but I am at a loss to what. # Forward everything into Emby server { listen [::]:80; listen 80; server_name video.dyndns.org; proxy_hide_header X-Powered-By; add_header X-Xss-Protection "1; mode=block" always; add_header X-Content-Type-Options "nosniff" always; add_header Strict-Transport-Security "max-age=2592000; includeSubdomains" always; add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN" always; add_header 'Referrer-Policy' 'no-referrer'; add_header Content-Security-Policy "frame-ancestors dyndns.org video.dyndns.org;"; #add your domainname and all subdomains listed on your cert location / { proxy_pass http://192.168.1.83:8096; # Local emby ip and non SSL port proxy_hide_header X-Powered-By; proxy_set_header Range $http_range; proxy_set_header If-Range $http_if_range; proxy_set_header X-Real-IP $remote_addr; proxy_set_header Host $host; proxy_set_header X-Forwarded-For $proxy_add_x_forwarded_for; #Next three lines allow websockets proxy_http_version 1.1; proxy_set_header Upgrade $http_upgrade; proxy_set_header Connection "upgrade"; } } Any suggestions, as always, welcome 🙂
  14. mengoshmink

    Synology + Docker + Emby + Metadata

    Hi guys, for reasons not worth explaining here I am currently without my dedicated server hardware. So I decided to install Docker to my Synology NAS and install the Emby image. My reasons for using the Docker Emby image and not the native Synology Emby app are various. DSM 6.2.4-25556 Update 2 Docker 20.10.3-0554 Emby latest (4.7.0.9) When I entered my premier key I got an error. After a bit of digging I found that if I turned off my Synology firewall then the key worked fine. Not ideal but to turn off the firewall for a few seconds while my premier key is validated and verified is not a deal breaker. What I found next is that when scanning my video library it doesn't download any metadata unless the firewall is off. I've tried a few different firewall rules but to no avail. Does anyone here have any ideas or the answer? Many thanks in advance! Container Log emby-1.html Container Settings emby.json embyserver.txt
  15. I am changing my home Emby server from an Ubuntu based .deb package installation to a Docker setup. I did not realise that you could keep all the metadata, images and subtitles in each Movie or TV Show folder. Is it possible to wave a magic wand and copy all the current metadata, images and subtitles (gathered over the years!) to each of the Movie or TV Show folders when I install Emby using Docker? I guess this is Docker independant and it would be best to do this operation before the change to Docker? /var/lib/emby/metadata/ --> /srv/storage/Emby/Movies/Movie Name (YEAR)/Movie Name (YEAR).nfo etc I await your magic wand. 🙂 Paully
  16. bendini20

    Transcoding Cache Flush Issue

    Hello all! I am using the docker for Emby media Server on unraid. The functionality of the docker is no different than a socker on any other linux distro. The docker I use: https://registry.hub.docker.com/r/emby/embyserver/ I have my Emby and Plex dockers use ram as a transcoding working directory to save SSD life. I have /tmp mapped to the docker and both Plex and Emby are able to utilize the ram. However, Emby does not purge this cache once playback (the transcoding job) is finished. Plex on the other hand does this perfectly. I frequently check on my server, and ram usage will be somewhat high. After inspecting the directories, Emby transcoding is always the culprit, and no playbacks are occurring on the Emby Server. The transcoding directory is full of: Once I delete all of this, ram usage goes back to normal. I have had to do this many times. I am not sure if it is a bug with Emby or a config issue. Any further assistance would be appreciated. Thanks.
  17. Hi, I have recently upgrade my HTPC with Emby Server to better allow transcoding. I had an older ubuntu server that both hosted both the media and emby server. Now I have an intel based windows PC with an SSD. I initially set this up directly on the PC and connected to the old ubuntu server and use it for all storage (including cache to avoid too many read/write actions and shortening the lifespan). Once I had setup SAMBA on the ubuntu server and signed in I had no issue. However, I decided to install Emby Docker container and run it through a VPN given that I use Emby away from home (with appropriate port forwarding). However, since doing this, any write requirements to the ubuntu server fails (both transcoding and cache) fail. I have tried to redo all the users:groups to make sure that they are all correct and it would seem to be the case. However, everytime I try to stream something that needs a buffer or transcoding the logs show that this fails with 'permission denied'. I have tried a number of things (see the unanswered post on https://stackoverflow.com/questions/71417345/configuring-user-permissions-in-docker-compose for a more extensive summary). Any thoughts? (I can post logs if helpful but there would seem only to be a 'permission denied' error when I see the action failed).
  18. Hi, I run the following command to start Emby docker container: docker run -d --name emby --volume /Emby/data/config:/config --volume /Emby/data/movie:/mnt/share1 --volume /Emby/data/show:/mnt/share2 --net=host --publish 8096:8096 --publish 8920:8920 --env UID=1000 --env GID=100 --env GIDLIST=100 emby/embyserver:4.6.4.0 When I use browser to access it prompts a panel to login with a default user of emby. I created local account named emby with UID 1000, but I still can't login with the password I set locally. Could you help how to login Emby? Thanks, Song
  19. jhowetan

    Emby not running through Portainer

    Hello, I'm trying to run Emby through Portainer but I am having issues. I've attached the container log and the content of the stack. Thanks in advance! emby_stack.txt _emby_logs.txt
  20. Emby client started a conversion process and I noticed it and stopped the process on the server-side. Now, the client's device tries polling the server on the conversion/sync progress and it appears to make Emby refuse all connections from that source (from my nginx proxy, so basically any connections through my duckdns.org domain) and results in a 502 error. My setup is: Router port forward ports 80, 443 --> nginx-proxy-manager hosted on docker on my Ubuntu (192.168.1.13), which routes to my Emby Server on Docker Nginx logs attached, Emby Server logs attached as well. # EMBY SERVER LOGS 2022-02-08 02:27:26.449 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/6/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.450 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/3/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.451 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/4/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.453 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/5/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.455 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/7/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.462 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/8/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.464 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/9/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.464 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/10/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.465 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/14/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.465 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/12/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.465 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/13/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.465 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/15/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 2022-02-08 02:27:26.466 Info Server: http/1.1 GET http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/16/File. UserAgent: Emby/1 CFNetwork/1327.0.4 Darwin/21.2.0 # EMBY SERVER LOGS 2022-02-08 02:32:31.007 Info Server: http/1.1 Response 204 to 192.168.1.3. Time: 13ms. http://192.168.1.13:8096/emby/Sessions/Playing/Progress 2022-02-08 02:32:39.741 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 313277ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/9/File 2022-02-08 02:32:39.955 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 313501ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/5/File 2022-02-08 02:32:40.006 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 313193ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/25/File 2022-02-08 02:32:40.130 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 313313ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/24/File 2022-02-08 02:32:40.276 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 313809ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/16/File 2022-02-08 02:32:40.675 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 313840ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/38/File 2022-02-08 02:32:40.812 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 312229ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/57/File 2022-02-08 02:32:40.897 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 312303ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/59/File 2022-02-08 02:32:40.974 Info Server: http/1.1 Response 200 to 108.170.192.1. Time: 312381ms. http://emby.mydomain.duckdns.org/Sync/JobItems/67/File # NGINX ERROR LOGS 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/3/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/3/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/4/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/4/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/5/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/5/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/6/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/6/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/7/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/7/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/8/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/8/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/9/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/9/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/10/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/10/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/11/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/11/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/12/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/12/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/13/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/13/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/14/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/14/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/15/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/15/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET /Sync/JobItems/16/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733 HTTP/2.0", upstream: "http://192.168.1.13:8096/Sync/JobItems/16/File?api_key=e387a9519d7f440ca1e089afc076f733", host: "emby.mydomain.duckdns.org:443" 2022/02/02 04:40:19 [error] 944#944: *10661 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 108.170.192.1, server: emby.mydomain.duckdns.org, request: "GET embyserver_redacted.txt embyserver-63779937295_redacted.txt nginx_error_redacted.txt
  21. Hi, Put this together for my own use - its a bit rough around the edges but figured i'd throw it out here should anyone want to give it a whirl! Docker Hub: https://hub.docker.com/r/matty87a/telemby GitHub: https://github.com/matty87a/telemby
  22. I have an Ubuntu server running the emby server docker container. Just spun it up yesterday. My password worked no problem. Today, I tried to log in through firefox on another linux machine, and my password doesn't seem to be working. So I decided to try resetting my admin/user account password by clicking the "Forgot Password" button. When I clicked the button, it prompts me for a username. When I type the username and then hit "Submit", nothing at all seems to happen. What can I do to troubleshoot this further so I can get access to my media server again?
  23. Hello, For a while now whenever I go to watch something through emby after about 20-25 minutes the session either crashes or is forcefully closed somehow and I am not seeing the reasoning in the logs. I attached a log file to show the behavior I am seeing. Essentially no matter what file I am watching (in this case a TV episode) it will crash or close out after that rough time period. Once I re-open the video or movie and start playback again I won't have any issues at all with the movie or tv show, no matter how long I watch after. I am not sure if this is a plug in issue, but I have removed a ton of plugins to see if that was the cause but so far the issue still persists. I usually am casting through my android phone through the app (Pixel 4A with Android 12 Beta). I have emby running in a docker container (5:20.10.8~3-0~debian-buster) on OpenMediaVault (5.6.14-1) (Kernel: Linux 5.10.0-0.bpo.8-amd64). I have not been able to pinpoint exactly what causes the issue to re-occur as sometimes its overnight, sometimes its a week later. I attached the log from emby, but cannot find any log that might be stored on my phone as well to upload that. Also, I should mention that I saw others having bitrate issues and that was the root cause. I am not 100% sure how to do this in the android emby app, but I have gigabit wired ethernet running to both the chromecast as well as the server running emby, so while it may still be an issue of speed, I would highly doubt that. Log line issue occurred on: [2021-09-06 16:17:26.698 Info SessionManager: Playback stopped reported by app Emby for Chromecast 2.1.0 playing Forgetting Sarick Mortshall. Stopped at 1336684 ms] I know there are some errors in there for the coverart plugin but I know those are centered around HVEC codec and is a known issue that hasn't affected anyones playback that I can find. I also have lifetime emby premier but am seeing a warning in regards to a license, not sure what that's about either. 2021-09-06 15:52:27.982 Error Server: Access token is invalid or expired. Thank you for your time and any help you might have for me! embyserver.txt
  24. MrLinford

    [DOCKER] HTTPS is not working

    Been a while since I have had to post so just a quick thank you. I am running EmbyServer in a docker on my unRAID server (emby/embyserver:latest) and I'm trying to get HTTPS to work through my Nginx Proxy. HTTP works no problem. Client: Docker Engine - Community Version: 20.10.5 API version: 1.41 Go version: go1.13.15 Git commit: 55c4c88 Built: Tue Mar 2 20:14:11 2021 OS/Arch: linux/amd64 Context: default Experimental: true Server: Docker Engine - Community Engine: Version: 20.10.5 API version: 1.41 (minimum version 1.12) Go version: go1.13.15 Git commit: 363e9a8 Built: Tue Mar 2 20:18:31 2021 OS/Arch: linux/amd64 Experimental: false containerd: Version: v1.4.3 GitCommit: 269548fa27e0089a8b8278fc4fc781d7f65a939b runc: Version: 1.0.0-rc93 GitCommit: 12644e614e25b05da6fd08a38ffa0cfe1903fdec docker-init: Version: 0.19.0 GitCommit: de40ad0 Client: Context: default Debug Mode: false Server: Containers: 12 Running: 10 Paused: 0 Stopped: 2 Images: 12 Server Version: 20.10.5 Storage Driver: btrfs Build Version: Btrfs v4.20.1 Library Version: 102 Logging Driver: json-file Cgroup Driver: cgroupfs Cgroup Version: 1 Plugins: Volume: local Network: bridge host ipvlan macvlan null overlay Log: awslogs fluentd gcplogs gelf journald json-file local logentries splunk syslog Swarm: inactive Runtimes: io.containerd.runc.v2 io.containerd.runtime.v1.linux runc Default Runtime: runc Init Binary: docker-init containerd version: 269548fa27e0089a8b8278fc4fc781d7f65a939b runc version: 12644e614e25b05da6fd08a38ffa0cfe1903fdec init version: de40ad0 Security Options: seccomp Profile: default Kernel Version: 5.10.28-Unraid Operating System: Slackware 14.2 x86_64 (post 14.2 -current) OSType: linux Architecture: x86_64 CPUs: 8 Total Memory: 15.34GiB Name: NEO ID: Y3GH:2DQQ:RWFG:TAIJ:3NPK:QLXK:M5QV:F22B:HCUV:QH5I:VBER:5M6B Docker Root Dir: /var/lib/docker Debug Mode: false Registry: https://index.docker.io/v1/ Labels: Experimental: false Insecure Registries: 127.0.0.0/8 Live Restore Enabled: false Product License: Community Engine docker run -d --name='Emby' --net='bridge' -e TZ="Europe/London" -e HOST_OS="Unraid" -e 'UID'='2' -e 'GID'='2' -e 'GIDLIST'='2,18' -p '8096:8096/tcp' -p '8920:8920/tcp' -v '/mnt/user/nas/':'/mnt':'rw' -v '/mnt/cache/appdata/EmbyServer/':'/config':'rw' --device=/dev/dri 'emby/embyserver:latest' When going to my https address I get 502. Looking in the container logs I noticed I only see `Info App: Adding HttpListener prefix http://+:8096/` I can not see HttpListener for 8920. Any thoughts why the container isn't starting HttpListener for 8920. Thank you, MrLinford
  25. Hello everyone Last Friday I restarted my Docker Emby container on Unraid. I lost all my libraries. I had the "Server Configuration Backup" extension, but no restore worked. I was using this Emby package, so I thought that this one had a problem. So I installed a new package at the end of the day. Everything was working until today when I had no cover image on my libraries. I restarted my container, and I lost all my containers. I also tried a restore but nothing worked. Also, it deleted my old Emby log files... However, I found an error in the little log file : When I look in my system, all the metadatas are deleted... ! Do you know can i fix it and restore my metadas ? Thanks a lot embyserver-63765654731.txt
×
×
  • Create New...