Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Dashboard'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 48 results

  1. I upgraded from Win10 to the Win10 Anniversary update. Emby was working just fine before the update. Now when I right click on Emby and select "Configure Emby" a new tab opens in my web browser with the following text. I'm not sure why it's looking in "H:\", it's just some spare drive I have attached to my computer. Everything Emby needs should be in "C:\". Here is the most recent log file: http://pastebin.com/DBxz179h Has anyone experienced a similar issue? I tried installing a more recent version of Emby on top of my current install and it doesn't appear to have fixed the problem.
  2. Hi, The only way I have found to restart the Server on OSX is to log in on the server and Quit it from the OSX/Mac top menu. It would be really handy if there could be a restart button next to the shutdown button on the Server tab of the Dashboard, right next to the Shutdown button. As an added bonus, once implemented, the Restart function could be linked from the post-Plugin-installation text reminding the operator to restart the server. Would make for even smoother operations. -Florux
  3. hpc

    Can't open Dashboard

    I used MB2 until a few days ago which worked flawlessly. Now I upgraded to MB3 and installed server and client on the same machine. Most of the time when I try to connect to the dashboard by http://localhost:8096/mediabrowser/dashboard/index.html I get an error message saying connection is not possible. I opened all ports for the media browser in my windows firewall and I even tried to connect to the dashboard with the firewall switched off. I used google chrome, firefox and internet explorer. Nothing helped.
  4. Is it possible to create another panel in Dashboard, where we could monitor transcodings in progress? Would be very helpful to understand whether is your Emby transcoding, for which media, for which reason (if possible), and for which user. Maybe some CPU % data, threads in use, etc...etc...
  5. Hi, I am trying to filter for missing episodes in report and found this useful thread. http://emby.media/community/index.php?/topic/23628-how-to-run-report-for-missing-episodes/?hl=%2Bmissing+%2Bepisodes+%2Breport That works great so far but I noticed that there is a display issue when you want to modify the columns and filters, as they don't show completely. The menu is fixed to the right and doesn't show even if you scroll down completely. http://www.screencast.com/t/uWpTmW80RR http://www.screencast.com/t/SB1tQWO9n4w Could this be fixed in an upcoming build? I am currently running Version 3.0.5934.0 (windows). Thank you.
  6. I've been using Emby now for about 5 months. A month or so ago, my server got reset and I'd been too busy to get it up and running again until today. After a bit of putzing, including a uninstall and reinstall of the lastest stable server, everything seems to be working except for accessing the server dashboard via Chrome. When I access the server via localhost or my IP address on port 8096, I'm getting a blank page that appears to be the black Emby page background. No images. No menu. No error message. Earlier today, I was able to initially access the page to set up the server via Chrome, but it seems as though once I logged in, the next time I tried to access it all that would load is a blank page. The same thing happened when I tried to access via Chrome on another computer... first time, I was able to select the user, log in, everything was good. Then the next time I tried to access the server, I got a blank page. I've also tried MS Edge, which loads the page as it should every time, so it seems to be something unique to Chrome. I've tried clearing cache, cookies, etc to no avail. I've also tried disabling all Chrome extensions and updating Crome. Still no luck. Any idea what could be going on? I did not have the issue with Chrome a couple of months ago. Thanks, Tara Emby server version: 3.0.5933.0 Server OS: Windows 10 pro Server log: (attached) server-log-63597703674.txt
  7. Now that the UI navigation has been altered to have nested levels - it now takes three clicks to initiate a library scan (Library > Folders > Scan Library). I don't like using automatic library scanning as it causes me problems (my NAS is not powered on 24/7) - so I always manually initiate library scans (often multiple times a day after adding various new content). Please consider adding a "Scan Library" button to the main dashboard page or even to the left hand navigation list (if that's possible). Maybe something like this: Anyone else that would like this feature - please "Like" this post as it helps bring it to the devs' attention.
  8. Hi, I am really new to CSS but I managed to get something I like (see dark & red theme attached image). Can you actually change the green default color I see everywhere like those circles or check marks (see green circles attached image)? I don't know how to do it... I would like to get it in red. I checked the dashboard-ui folder but it seems that my solution isn't there. Any help please?
  9. I use the web client more for media management than as a 'viewing client'. It would be useful to have an option to have the default action set to 'open', where it is currently 'play'.
  10. Hi, I logged on to my server last night for the first time in a few weeks, and can no longer access the dashboard, unless I go to app.emby.media. I see the following page. It might pay for me to note that, I'm hosting the dashboard-ui from \\SERVER\Emby\dashboard-ui
  11. Hi, Could the Web Client source path please be added to the Paths list on the main dashboard?
  12. Hi, I would like to request that the log path be made customisable in the server dashboard.
  13. Currently when I use the 'PlayTo" feature on my iPhone, using the Web Client, I must (each time) select my XboxOne as the device I with to play to. Note: I can only get my xbox One to appear in the "PlayTo" device list if I browse to the "Xbox One Media Player". Is there a way, or could there be a way to save the Device to always be chosen when the web client is opened? And also, something a little more complicated, could that device only be statically set when I open the Web Client from my iPhone, but not set when the remote is opened from another Device (like chrome on my computer)? Oh boy... Is that too much?
  14. 3.0.5526.29593 Similar to http://mediabrowser.tv/community/index.php?/topic/8745-artist-listed-twice-in-album-artist-folder/?hl=duplicate In a similar way as to how it is impossible to identify incorrect similar artist ID3 tags from within MBS.... due to MBS Person and Artist views showing the Artist/Person names as matched rather than as is.... and the content against the Matched Person/Artist rather than Person/Artist as is... People Views also exhibit this problematic symptom..eg abby eliott The two source entities which created these two objects are 'Abby Elliot' and 'Abby Elliott'... in this case the 2nd 'incorrect' person object 'Abby Elliot' came from a gueststars tag on a series.xml.... Unfortunately it is impossible to use MBS to find the offending tag/source object and correct... because 1. The person/artist object is shown as matched rather than as is...so searching for the incorrect value outside MBS is obfuscated..(although looking at the IBN entry/path can help) 2. clicking on both person objects in UI shows content for the same matched person on the fetcher...NOT...the content which precipitated the object. Clicking one of the objects..the object for 'Abby Elliott' should show 3 episodes of HIMYM where the actor is defined...and it does... Clicking on the other object ..the object for 'Abby Elliot' (also shown as 'Abby Elliott') should show 1 Series of HIMYM where the actor is defined. but it doesnt... its shows the previous / same as above... Another example..i have 3 "Weird Al" Yankovic..s clicking on each one yields the following unique URLS http://localhost:8096/web/itembynamedetails.html?id=12980317ee5e2d0a0858a58977ff5620&context=tv&topParentId=f0a9d2c6947d6c6defaa52c7af70e0b8 http://localhost:8096/web/itembynamedetails.html?id=f6a10a3fe8863fc089849e76375dbd52&context=tv&topParentId=f0a9d2c6947d6c6defaa52c7af70e0b8 http://localhost:8096/web/itembynamedetails.html?id=f3ac96f426691445d1ffd6c74a616c11&context=tv&topParentId=f0a9d2c6947d6c6defaa52c7af70e0b8 but they all show the same content...the same movie 'the naked gun'.. The feature request is.... to name the Artist/Person objects in their respective views, as is not as matched... to not hide the content from the user which precipitated the object in the view..eg (the tags on) the tracks which precipitated the artist or e.g. the TVDB actor metadata which precipitated the person. or better yet...in this example There should be two person objects, one Abby Elliot - Identified and Matched (because it does) - showing content for 'Abby Elliott' and the other Abby Elliot - Not identified or Matched (because it doesn't) - Show content for 'Abby Elliot' Then when the duplicate/incorrect entry is identified...it would be obvious why..and the correction simple... thanks for considering..
  15. I would like to see a feature in the webdashboard (MBS) to redirect or force users to a landingspage before they can go to the loginpage. This would be very nice way to personalize Mediabrowser3 to your look and feel of your website. I saw on the dashboard UI - server-configuration (dashboardgeneral.html) there is already a reference to Homestyle (huisstijl in dutch) where you can put in a noclaimer of some kind.
  16. My Album artist view in dashboards shows invalid objects, namely, 50s, 60s, 70s, 80s, 90s. I know they are invalid in MB3 terms as they have no content when viewed in dashboard (and a full scan has successfully completed) They are also invalid because MP3TAG confirms there is no such albumartist. in library explorer, using 60s as an example { "IsAccessedByName": false, "Tags": [ "indie", "indie rock", "ska", "alternative", "rock" ], "ProductionLocations": [ ], "IsFolder": true, "ContainingFolderPath": "\\\\Q6600\\Music\\Compilations\\Decades\\60s", "IsOwnedItem": false, "ThemeSongIds": [ ], "ThemeVideoIds": [ ], "IsPhysicalRoot": false, "IsRoot": false, "LinkedChildren": [ ], "ImageInfos": [ { "Path": "\\\\Q6600\\Music\\Compilations\\Decades\\60s\\Folder.jpg", "Type": "Primary", "DateModified": "2008-12-29T17:05:26.0000000Z" }, { "Path": "\\\\Q6600\\Music\\Compilations\\Decades\\60s\\backdrop.jpg", "Type": "Backdrop", "DateModified": "2014-02-24T15:58:50.1945572Z" } ], "IsInMixedFolder": false, "Name": "60s", "Id": "836b0a534e6699041ad35bd324efac16", "Path": "\\\\Q6600\\Music\\Compilations\\Decades\\60s", "SupportsLocalMetadata": true, "DateCreated": "2013-03-07T21:12:49.0000000Z", "DateModified": "2014-02-24T16:46:52.9704425Z", "DateLastSaved": "2014-02-24T15:58:50.1955572Z", "DontFetchMeta": false, "LockedFields": [ ], "PremiereDate": "2003-01-01T00:00:00.0000000Z", "DisplayMediaType": "MusicArtist", "Overview": "\n The Dead 60s formed in Liverpool, United Kingdom in 2003, they comprised of Matt McManamon (Vocals, Guitar), Ben Gordon (Guitar, Organ), Charlie Turner (Bass Guitar), Bryan Johnson (Drums). Named after the saying 'Dead 60s sounding' from Liverpool. Their name was a two fingers up to the usual happy pop tunes that originate there. Their sound was an eclectic mixture of punk rock, large meoldies and reggae bass lines. They had been compared with <a href=\"http://www.last.fm/music/The+Clash\" class=\"bbcode_artist\">The Clash</a> and <a href=\"http://www.last.fm/music/The+Specials\" class=\"bbcode_artist\">The Specials</a>, with influences also including <a href=\"http://www.last.fm/music/King+Tubby\" class=\"bbcode_artist\">King Tubby</a>. \n\n <a href=\"http://www.last.fm/music/The+Dead+60s\">Read more about The Dead 60s on Last.fm</a>.\n \n \nUser-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.\n ", "People": [ ], "Studios": [ ], "Genres": [ "The 60s", "Rock" ], "ProductionYear": 2003, "ProviderIds": { "Musicbrainz": "87ebbe67-3910-4521-a418-4fe53eb912b7", "MusicBrainzArtist": "87ebbe67-3910-4521-a418-4fe53eb912b7" } } note my version is Version 3.0.5168.16132, but the issue is not new. Note at some point mb3 created an artist.xml in the folder and matched to an mbz artist id. i since deleted the xml and rescanned. I guess mb3 is confused my by folder structure for compilations, maybe i need to ask for a feature request so i can put a .ignore file in my folder structure for music folders which neither represent artists or albums and are just organisational folders on the filesystem. Possibly mb3 is further confounded by the fact that these organisational folders have folder.jpgs in them. thank you.
  17. One of the great features of MBS is the ability to manage the server from a browser and therefor not have to work on the host directly (anyone have a mouse, keyboard and monitor handy?). One feature that would be useful would be the ability to shutdown/restart the host itself. I don't have the server powered on 247, so the ability to shutdown the host from the dashboard with be advantageous. Another helpful feature would be to have an integrated VNC client (or similar) so you could launch a remote desktop session straight from the dashboard. This would go far in being able to manage the host itself from the one location. BTW, the progress made the server and the various clients is greatly appreciated round these parts. Thanks, Andy
  18. Good Day, Please can the auto-organize feature in the server watch more then one folder? Could the "Watched Folder" text box allow for a coma delimited folder paths. Currently it is only possible to add one watched folder. However, some people, like me, may need two folders watched. 1. Un packed RAR files 2. File which are not Packed in ZIP or RAR. Most DL files which make their way on to a persons computer can not be altered, because uT doesn't like it when you change the structure of the DL folder. So unpacked RAR/Zip files can not be unpacked into their DL folder. There are ways around this, however unpacking compressed files and maintaining duplicates on one drive gets very large, very quickly. Thanks Ben
  19. Hi, just noticed today that after updating to MBS Dev 3.0.5131.34392 that the log file does not show up in the dashboard. I've restarted a few times but no change. Attached an actual server log if it helps (removed a chunk of guide data refresh to reduce size). Cheers
  20. Hi, nothing major but I've noticed in the last few Dev versions that the dashboard screens don't refresh like they used to. Meaning if there is a progress bar due to a library scan it will sit at 0% and not move even though the scan is running or even finished. Also, after I mark notifications read they still show up. See below, Scan was running for 30 secs before I took the screen print and notifications have been marked read as the 'Mark as read' button is gone. Like I said, small things, just letting you know. Cheers Edit: Meant to say, refreshing the page gets rid of the notifications.
  21. Hello, not really a bug, but something functional : i had no access to internet and wanted to change server configuration via the dashboard, but javascript code references online jquery scripts in http://localhost:8096/mediabrowser/dashboard/dashboard.html : http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js http://code.jquery.com/mobile/1.3.2/jquery.mobile-1.3.2.min.js maybe in future releases you should embedded the jquery libraries (compressed) ? it's not really needed to be online for this, every changes are on localhost/network thanks, Thomas
  22. WWWestern

    Chrome App Launcher

    I would like have option for Dashboard in Chrome App Launcher. Standard way for it is adding app to Chrome Store as described at https://support.google.com/chrome_webstore/answer/3060053?hl=en
  23. Hi folks, I think I messed something up. Please help me fix it. My HTPC hosts the MB Server and MB Classic. IT's downstairs. I do most of my "work" on the upstairs PC (call it the Desktop). I had copied the MBServer dashboard page: http://localhost:8096/mediabrowser/dashboard/dashboard.html and edited it so I could use the link from the Desktop to log into the dashboard for the server residing on the HTPC. I edited it to look like this, using HTPC as a placeholder for the real computer name: http://HTPC:8096/mediabrowser/dashboard/dashboard.html This used to work just fine in IE or Chrome from the Desktop... it would call the dashboard right up. This morning I was logged onto the dashboard and it said it needed to apply a server update. I let it do so, and since then have not been able to connect to the dashboard from my desktop. Still works fine if I'm at the HTPC itself... MB Server is up and running and MB Classic working fine. Should I be using a different way to connect to the dashboard / server config when I administer it remotely? Thanks Marc
×
×
  • Create New...