Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Firewall'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 16 results

  1. After installing emby, my emby client app would not connect to the server and after poking around I noticed that several emby entries in the "allowed apps" of the Windows firewall were duplicated. After removing the duplicated entries my client app was able to connect to the server. Today after rebooting my home server, again my emby client app could not connect to the emby server. And again there were duplicates emby entries in the firewall. I removed them and the client app could then connect. As a test, I went to the taskbar tray and close the emby server and manually restarted it: duplicate entries in the firewall were found and the client could not connect to the server. There seems to be a bug with the emby server adding entires to the Windows firewall each time it is restarted.
  2. martylavender

    Connection Timeout

    Roku TV Latest Roku Emby channel Linuxserver.io Docker container Forwarded both HTTP and HTTPS ports in my WAN facing router Checked these ports externally and both are allowing traffic Emby detects my Emby server without any issue. I click Connect and the app sits for a few seconds attempting to connect. Connection eventually times out with an error stating just that. I then can remove the server and manually input the IP address of the Emby server. It connects fine without any issue. Why can I manually connect but not automatically through Emby Connect?
  3. peapa

    DLNA ports

    Hello, I'm trying to run Emby server behind a firewall. I've already opened port 8096 for the web UI and 1900 for SSDP. Now Emby finds my DLNA-enabled devices. But my Xbox 360 displays a black screen when attempting to play back a video through DLNA with the firewall enabled. If I disable the firewall on the server, playback is fine. I want to keep the firewall enabled on this server. I could not find the ports used by Emby for DLNA, does someone know ? Thanks
  4. Hello, I am having trouble connecting remotely to the Emby server on my computer, from my android phone (or any other device). I am able to connect when on my home network, but not off of it. I have gone through the steps in the Connectivity section, to no avail. I have opened port 8096 in Windows Firewall, as well as set up port forwarding for 8096 in my router (using router Asus RT-AC68U). When trying on canyouseeme.org, i get the error "i could not see your service on ... on port 8096". I have checked for other Firewall rules, and found none, and even tried temporarily disabling firewall, and it still won't connect. Also rebooted router and Emby server multiple times after changing settings. What am i doing wrong?
  5. I can no longer connect to Emby server from any other PC or Android phone/tablet since I installed a new cable modem and reinstalled my wifi this morning. I tried entering the IP address manually, no luck. But I discovered that if I completely disable my firewall I can access the server. So it's obviously a firewall problem, but disabling the firewall is NOT a solution for me. In the firewall settings (this is Windows Defender) I see the entries for Emby Server and for Port 8096, and all of them "look" correct. I even tried adding a new entry for Port 8096, but that didn't help. Here's a the log file.embyserver.txt Any help would be appreciated.
  6. English: Hello I suggest expanding the security: - user blocking function, 5 items (to be determined by the administrator) of consecutive incorrect logins - blocking the IP address (DDOS, Firewall), if for a period of 15 minutes (to be determined by the administrator) there will be an incorrect authorization (amount to be determined by the administrator) for 1 hour (to be determined by the administrator). IP addresses should be visible in the menu, it should be easy to clean the individual or all addresses, there should be a schedule for cleaning these addresses set by the administrator (for example: always Monday 1:00). Firewall in Windows (command block in php): shell_exec("netsh advfirewall firewall add rule name=EmbyServ_".$time."_".$ipp." profile=any dir=in action=block enable=yes remoteip=$ipp"); command no block in php: shell_exec("netsh advfirewall firewall delete rule name=..................); Polish: Witam Proponuję rozudowę security: Proponuję rozbudowę security: - funkcja blokowania użytkownika po 5 szt. (do ustalenia przez administratora) kolejnych nieprawidłowych logowań. - blokowanie adresu IP (DDOS, Firewall), jeśli przez okres 15 min (do ustalenia przez administratora) nastąpią nieprawidłowe logowania (ilość do ustalenia przez administratora) na okres 1 godziny (do ustalenia przez administratora). Adresy IP powinny być widoczne w menu, powinno być łatwe menu czyszczenia pojedynczych lub wszystkich adresów, powinien być harmonogram czyszczenia tych adresów ustalany przez administratora (always Monday 1:00). Firewall in Windows (command block in php): shell_exec("netsh advfirewall firewall add rule name=EmbyServ_".$time."_".$ipp." profile=any dir=in action=block enable=yes remoteip=$ipp"); command no block in php: shell_exec("netsh advfirewall firewall delete rule name=..................);
  7. thatoneguy99

    Which ports for UFW

    I have recently started trying to use UFW on my server. I have allowed port 8096, and can access Emby from all Emby apps and the web client. My Kodi install can connect to Emby server, and I can browse all content. It will not play any media though and I dont know why. As soon as I disable UFW it works fine. Is there a different port that I need to enable on UFW. If anyone has any experience I would appreciate the help! The server and the Kodi client are both running Ubuntu 16.04.
  8. Any ideas why this might be happening? I cant find that Emby even uses this port. I am using defaults. From my server.txt: 2017-01-05 00:42:18.6076 Error PortMapper: Error creating port map: One or more errors occurred. 2017-01-05 00:42:18.6076 Error HttpClient: Error getting response from http://192.168.1.1:5555 *** Error Report *** Version: 3.1.2.0 Command line: C:\Users\media\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Processor count: 12 Program data path: C:\Users\media\AppData\Roaming\Emby-Server Application directory: C:\Users\media\AppData\Roaming\Emby-Server\System System.AggregateException: One or more errors occurred. ---> System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult) at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1.FromAsyncCoreLogic(IAsyncResult iar, Func`2 endFunction, Action`1 endAction, Task`1 promise, Boolean requiresSynchronization) --- End of inner exception stack trace --- at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at Emby.Common.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager.<SendAsyncInternal>d__20.MoveNext() ---> (Inner Exception #0) System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult) at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1.FromAsyncCoreLogic(IAsyncResult iar, Func`2 endFunction, Action`1 endAction, Task`1 promise, Boolean requiresSynchronization)<--- System.AggregateException at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task) at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task) at Emby.Common.Implementations.HttpClientManager.HttpClientManager.<SendAsyncInternal>d__20.MoveNext() InnerException: System.Net.WebException System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error. at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult) at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1.FromAsyncCoreLogic(IAsyncResult iar, Func`2 endFunction, Action`1 endAction, Task`1 promise, Boolean requiresSynchronization) at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult) at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1.FromAsyncCoreLogic(IAsyncResult iar, Func`2 endFunction, Action`1 endAction, Task`1 promise, Boolean requiresSynchronization) 2017-01-05 00:42:18.6076 Error PortMapper: Error creating port map: One or more errors occurred.
  9. I am not able to connect to my server locally unless I switch my firewall off in Avast. Then everything works fine. In my Avast settings, I have the following Application rule, but it's still not working. Any ideas?
  10. Hi all, just wondering if anyone can help me! I've got media browser working over the internet, just fine, with a previous wifi router... but not my current one...Or rather, it does work with my current one when the firewall is turned off.. but not when the firewall is turned on.. The set-up is as follows: * DNS - via no-ip.org, DUC running to update the IP assigned to my no-ip sub-domain - this works fine/perfectly * IPv4 network within the house * WiFi router & firewall: TP-Link TD-W8980 * Router WAN port showing the correct public IP address * Port forwarding configured as: Service Port: 8096; IP Address: mediabrowser server host IP address; Internal port: 8096; Protocol: TCP; Status: Enabled; Interface: pppoa_0_38_0d (this is the correct interface, there is only 1) * IPv4 Firewall configured as: -Deny unless explicitly enabled -A set of outbound allow rules which definitely work fine (e.g. facetime has been tested, and works, with the firewall on - wow, that needs a lot of ports!) (now the non-functioning rules) - Rule#1 (MediaServer1) LAN Host: MediaServer (see below) WAN Host: Any host Time: Any time Action: Allow Direction: IN Status: Enabled Protocol: TCP MediaServer is defined as: IP Address: mediabrowser server IP address; Port; 8096 - Rule#2 (MediaServer2) <-- this rule shouldn't have been needed, and besides it doesn't work. But I put it in, in case the firewalling happened prior to the NATing LAN Host: Ext.MediaServ (see below) WAN Host: Any host Time: Any time Action: Allow Direction: IN Status: Enabled Protocol: TCP Ext.MediaServ is defined as: IP Address: gateway/firewall (internal) IP address; Port: 8096 So, with the firewall disabled the service works end-to-end, accessing via my public (sub-)domain... As soon as I enable it, it doesn't work... And I can't figure it out Even a basic www.portchecktool.com check follows the same pattern - it can connect to 8096 with the firewall off, but can't with it on..But I cannot see anything else that I can do to make it work/open the port on the firewall Please can any one help!!!!
  11. Hi; I'm using the ubuntu kodi plugin under mint18 desktop. server has 3 gig ram ,2 drives , amd dual core. htpc and my desktop are what i'm trying to connect to it . I setup via ddwrt static dhcp ips for the server ,desktop,htpc. besides having to remote into the server and start via term due to my not being able to auto run it(lack of know how) it runs well, I killed info /thumbnail download due to my cap. added media etc(was on 2nd 1tb hd). but i can't add/view media in kodi on desktop with firewall on. I've added these rulles 8096/8920/tcp allow in ip of server 8096 allow out ip of desktop 8920 out 8920,8096/tcp allow in ip of desktop 8096/udp allow out ip of desktop 8920/udp out this is on the desktop pc no firewall running on media server. with firewall on can't connect message . without seems ok. any help would be great i'd love to firewall the media server as well. it's a mint 18 desktop with gui and running team viewer to control for now.
  12. Hi there, I have a problem with the Emby app for Android: In our flat we have two servers (one is mine, the other is my roommate's). My roommate's server (Win 2012 R2) hosts the movie library while I use mine for testing purposes. I also installed Emby Server on my machine to test streaming to my chromecast device which works perfectly. Unfortunately, chromecast streaming does not work with the other server. I can log in and play stuff on my phone, but as soon as I establish the connection to chromecast ("Ready to cast") nothing is happening when I press the play button. We also use a HTPC with Kodi and the Emby plugin (Emby Theater as well) to watch movies from the server and it is also working fine. The server uses port 80 for http local and 443 for https local. We also set the port settings to default, but no change so far. Same applies to firewall settings, we disabled it entirely, but no luck. Any ideas? I am running out of things I can try Help is much appreciated!
  13. TheRealGrale

    Connecting Roku Emby externally over HTTPS

    Ok so I'm not a network novice, but clearly I am missing something here. I've searched the forums and have only found mention of using http port 8096 for external connections. None of the documentation/posts I have seen specifically speak of using https, which I would like to use if possible. The firewall on my 2008r2 server has the proper ports all opened, the exe is also allowed access, and the port forwarding rules are in effect on my modem. On the web console of EMBY it even reports "Remote Access: https://xxx.xxx.xxx.xxx:8920. Now when I go to my EMBY Roku app, it doesn't matter if I enter https://:xxx.xxx.xxx.xxx or just the IP and then use 8920, the Roku will not connect, it gives the following error: We were unable to connect to this server. Please make sure it is running and try again. HTTPS works from a web browser, but it will not work from the EMBY Roku, nor the EMBY client for android. Now I know all is working on the server/firewall side because if I go back and connect using the IP and use 8096, boom, connects and works both Roku and droid clients. I am using the latest release of EMBY server, as of this writing, and I have removed and reinstalled the EMBY Roku client just to be sure. Can the roku connect over HTTPS and if so what am I missing? Thanks guys! P.S. EMBY ROCKS!
  14. Hello, I noticed that somewhere along the way ffmpeg was installed into a new path (.....\ffmpeg\20150110\ffmpeg.exe) which is different than the path used in the firewall configuration (....\ffmpeg\20141111\ffmpeg.exe). I'm not sure if the firewall configuration is part of the MBS base product or if it's configured as part of ServerWMC, but I have both installed. Michael
  15. I am using AVG Internet Security 2014. MB3 version = 3.0.5416.0 I cannot connect to this server nor internally nor externally. If I turn off my firewall (AVG) than I can connect without any problem. 'MediaBrowser.ServerApplication.exe' is marked as 'trusted' (exception list) but connection is still not possible (with firewall on). Ports 8096 and 8945 are open in my router. What am I doing wrong?
  16. Hi there, I'm building a gigabit (ish) back-end network for the media in the house... The set up is a primary media system running both media browser server and a media browser client. What I want to do is isolate this network from the internet, with the exception of (ideally) just media browser server for updates and - I guess the media browser classic for it's theme updates.. So, to still retain all media server functionality.. What protocols and remote addresses should I allow on my physical firewall that separates the back-end network from the front-end one (which has the internet connection). So, is there a list of protocols used (I'm guessing just 80 / 443? and DNS?) and is there a list of target IP ranges or addresses? I'm using software firewalls to only allow the media server software and client out (well windows media centre) of the individual machines.. then further restricting on my physical firewall.. ... hmm.. i'm waffling on.. basically, my question is - what ports/protocols and addresses do i need to configure on my firewall to allow *just* the media server functionality.
×
×
  • Create New...