Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '5500'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Any ideas why this might be happening? I cant find that Emby even uses this port. I am using defaults. From my server.txt: 2017-01-05 00:42:18.6076 Error PortMapper: Error creating port map: One or more errors occurred. 2017-01-05 00:42:18.6076 Error HttpClient: Error getting response from http://192.168.1.1:5555 *** Error Report *** Version: 3.1.2.0 Command line: C:\Users\media\AppData\Roaming\Emby-Server\System\MediaBrowser.ServerApplication.exe Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True Processor
×
×
  • Create New...