Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 180 results

  1. Hi, I wanted to report that on my AppleTV, the rolldown menu (the one that shows up while watching an episode, when you roll your finger downwards on the touchpad of the remote) Shows the following beside the episode screenshot: Show Name "Show Name" Episode summary My app version is whatever is on the App Store right now, and my server version is 4.4.3.0 Hopefully this would be a quick fix -- looks like a simple mistaken assignment.
  2. On the current version of the Roku application the loading screen does not show Unicode characters. All other screens and overlays appear to display these correctly.
  3. I have problem with wrong aspect ratio in emby tizen app (v1.0.82). On web browser and any other player (VLC, potplayer, plex, windows media player) problem doesn't apear. Thumbnail also is ok on tizen app. General Complete name : ...\VID_20190907_123845.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media / Version 2 Codec ID : mp42 (isom/mp42) File size : 23.9 MiB Duration : 15 s 353 ms Overall bit rate : 13.1 Mb/s Encoded date : UTC 2019-09-07 09:39:01 Tagged date : UTC 2019-09-07 09:39:01 com.android.version : 9 Video ID : 2 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : High@L4 Format settings : CABAC / 1 Ref Frames Format settings, CABAC : Yes Format settings, Reference frames : 1 frame Format settings, GOP : M=1, N=25 Codec ID : avc1 Codec ID/Info : Advanced Video Coding Duration : 15 s 353 ms Bit rate : 13.0 Mb/s Width : 1 080 pixels Height : 1 920 pixels Display aspect ratio : 0.563 Rotation : 270° Frame rate mode : Variable Frame rate : 30.091 FPS Minimum frame rate : 7.242 FPS Maximum frame rate : 2 812.500 FPS Standard : NTSC Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.208 Stream size : 23.8 MiB (99%) Title : VideoHandle Language : English Encoded date : UTC 2019-09-07 09:39:01 Tagged date : UTC 2019-09-07 09:39:01 Color range : Limited Color primaries : BT.601 PAL Transfer characteristics : BT.601 Matrix coefficients : BT.601 Codec configuration box : avcC Audio ID : 1 Format : AAC LC Format/Info : Advanced Audio Codec Low Complexity Codec ID : mp4a-40-2 Duration : 15 s 350 ms Bit rate mode : Constant Bit rate : 64.0 kb/s Channel(s) : 1 channel Channel layout : C Sampling rate : 44.1 kHz Frame rate : 43.066 FPS (1024 SPF) Compression mode : Lossy Stream size : 120 KiB (0%) Title : SoundHandle Language : English Encoded date : UTC 2019-09-07 09:39:01 Tagged date : UTC 2019-09-07 09:39:01
  4. Hi, A few weeks ago, I renamed all my content according to the convention. I also renamed my moves with the right version (4k/hdr/1080p/x265) at the end. Here's an example: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR.mkv I've also setup to automatically make a low quality x264 copy for devices that doesn't support hevc or for LTE streaming. I used the "Mobile" Profile at 4Mbps Since then, the conversion took the file but added " -mobile" at the end of it instead of removing whatever is after the Hyphen. Ex: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR - mobile.mkv instead of: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - mobile.mkv Then, it proceeded to also make a copy and transcode the new file. Now my directory looks like this: /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR.mkv /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR - mobile.mkv /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR - mobile - mobile.mkv /Movies/Fury (2014)/Fury (2014) - 4K x265 HDR - mobile - mobile - mobile.mkv etc. I'm not sure what I did wrong or what logs you need, let me know and I'll edit this post.
  5. CathMowr

    Download Bug

    Hey all, after not finding any entry mentioning this i thought I'd report a little issue. I downloaded a record yesterday at 12 AM to see if this works properly and deleted it afterwards. Even after prompting to delete it still showed up in my downloads and was playable. I tried deleting multiple times again and again but it stayed there. Now, in the morning, I opened Emby again and saw that it was gone from the download tab but still gets shown on my home screen. Also, when I dive into the record itself its still shown as downloaded in there, the little button is blue, when I click it it says "keep" or "remove", clicking both versions does nothing. If I can give more relevant information let me know! All the best
  6. Hello! I just received my S7+ and immediately installed Emby on it. I tried to play a 4K HDR movie to test and colors are washed out. The same movie in 1080p (non-HDR) have correct colors. Is it a matter of adding this new device to some kind of list of supported devices (like Netflix does iirc) in the Emby app or in an underlying library, or is it a bigger issue? Thanks PS: playing the downloaded 4K HDR movie in VLC for Android shows the correct colors.
  7. CathMowr

    Sorting Bug?

    I experienced a very weird thing today where artists that are written small get sorted to the back of the library when you sort by album artist. This happened with a different artist that was written small too, after this I added 2 other albums with artists written big and they behave completely normal. I then put the file into MP3Tag and capitalized the artist/Album Artist/AlbumArtistsort, deleted the MBP Tag and put the file in a folder next to the first one. After this I scanned the library and boom, the second fiel with the capitalized artist sorts normally BUT is still written small - even if it shouldn't be - and gets sorted into the same allbum artist section like the one written small. When I sort by something else than album artist both files sort correctly. I attached the files if somebody wants to check, trippin is the one written small, trippin 2 is the one that is capitalized according to MP3Tag. I am confused. alllone - Bedroom Files Vol.1 - 01 trippin 2.flac alllone - Bedroom Files Vol.1 - 01 trippin.flac
  8. CathMowr

    ANSWERED Audio Playback Issues - OSX/IOS

    More often than not I can't start to listen to an album with a choosen track because Emby shows the track in the bottom bar but does not play it. I then have to press stop and start the album with the Play all button. This works most of the time and after that I can choose a track to my liking. I encountered this problem in browser mode and in IOS App. Is this issue known? I didn't find a similar thread. Further Emby seems to have problems with the remote function. When I choose my browser (Safari) as the playback medium in the IOS app and start a song neither of the two react at all or the song shows in IOS but doesn't start playing in OSX. I tried the Play all solution as described above when this happens and then Emby sometimes selects a random song, shows it in the bottom play bar at a weird point of time (f.e. 2:30) but doesn't play anything.
  9. emby when direct played doesnt play the actual video but just the audio (on my s10+) i am not sure where the logs are for direct android playback but heres the media info media info:- media info.txt but it obviously works fine when transcoded transcoding log:- ffmpeg-transcode-70d9b027-cb02-429a-b510-d46b2be039ff_1.txt an example of my problem:- my assumption is that it doesnt support h264 10bit but i might be wrong cause it supports h265 10bit and MX player can play this video just fine Screen_Recording_20200807-053405_Emby_2.mp4
  10. Hyp3rD

    Problem with resume reading

    Hello, I have a problem with resume reading with the web version of Emby. When I try to launch a video started earlier, example at 7 minutes, the player is displayed and the loading circle rotates indefinitely, without launching it. Also, I noticed that on the server dashboard, transcoding is not indicated on the client's tile. When I restart the video from the start, and scroll to the desired moment, the video starts in a few seconds. The indication "transcoding" appears. I have this problem since version 4.3.1.0, before I had never experienced this situation. I also noticed that there is not as much detail on the transcoding on the client's tile, before, we saw the progress, but now, it is only indicated "transcoding". I am attaching the server log to you, I just hid the addresses that could find me. From 12h00 to 12h08, it is the launch test from 7 minutes and the second part, 12h09, from the beginning with a scroll taht work perfectly. Thank you and good day! emberserver.txt
  11. Non-admin-user can visit the admin dashboard by typing in the url. They can see paths, active device and sent messages to other users.
  12. iNfRaSoNiC

    Subtitle lines issue

    Hello, Samsung model number: QE65Q70RA Samsung firmware version: 1335 Samsung Emby client version #: 4.3.1.0 please check the image I've provided. I have an issue with the external subtitles lining as you can see below. The text after "..." should appear on a new row but instead its on the same and this is causing issues with big lines also it is very unpleasant to watch and read. Can you look into this issue? Here is the text extracted from the subs As you can see there are two different rows. Other programs and Samsung original player are displaying this as it should so the problem must be with the Emby app for Tizen. Also the fire is direct playing ( no transcoding ) Also just to mention the issue is not present when using the web emby player ( as shown in the screens below ) Thank you in advance.
  13. Painkiller8818

    General Permission Problem

    Hi, As i want to share my library with my family and friends i do some tests and i recorgnized, a normal user whithout access to my Collections is able to enter the collections from the movies even if it isn't showing up as a seperate library and: A normal user can add and delete My collections and while doing this he get the same confirmation question and sees the full path of my drive. I don't want normal users to be able to add or delete my collections. In the users settings he is not allowed to delete anything but collections still work to create and delete
  14. Hi all, thank you for this great product! I wanted to share an annoying issue I run into on the Android TV version of the Emby app when using the live tv mini guide. I hope below describes the issue clearly and I am willing to help wherever I can! Server: Latest stable Linux server docker image on unraid. Emby server version is 4.4.3.0 using Live TV via HDHomeRun Prime (3 tuner) using Emby Guide Data Client: This issue happens in apps that have the mini guide such as Android TV in my case Nvidia shield pro 2020. *I can DM logs if needed but its very easy to repo and consistent. I believe I know the server logic that may need to changed to fix this issue. Repro steps: 1. Saturate the Tuners having (in my case 3 devices watching 3 different shows) 2. On any one of the devices open the mini guide while watching say channel 7 and switch to another channel say channel 9 that the other 2 devices are not watching. Results: The server will prevent the channel switching because its still tuned to channel 7 so there will be no open tuner. This shows and error and stops playback. Workaround: Close the current viewing session before choosing another one. For example instead of switching the channel via the mini guide, back out of live tv to the full guide to change channels and things will work. Potential Emby Server logic fix: When changing channel via the mini guide, check to see if anyone else is watching the pre channel change channel (7 from the example above) and if not close the session with the tuner and then open a new session as there should be a tuner available.
  15. Hello Everyone, there is a bug within CoverArts and i dont know how to fix it. the Edges of nearly all episodes are bugged. Some are extremly visable, some are only minor. and some aren't even working at all. I want to use the rounded style. here are some example Screenshots. Merry Christmas by the way
  16. rhalima92

    Bug in Library Movies

    I'm having problems with my movie library, the "enable photos" option is enabled and I can't disable it. Whenever editing a page it changes quickly, and it is not possible to uncheck the box. Is there any other way to disable the function? thank you!
  17. Hi together, I just figured out, that the context menu in the server selection on app.emby.media is not working. I wanted to delete a server from my list, but this is currently not possible. In the developer console I can see the following error if I try to open the context menu: itemcontextmenu.js?v=4.4.2.17:1 Uncaught (in promise) TypeError: Cannot read property 'supportsWakeOnLan' of null at getCommands (itemcontextmenu.js?v=4.4.2.17:1) at Object.show (itemcontextmenu.js?v=4.4.2.17:1) at shortcuts.js?v=4.4.2.17:1 Best regards, Alexander
  18. MrSmile

    Persian Subtitle font problem

    Hi thanks for your nice apps. android app have problem with Persian subtitle. this font is bad and some alphabets doesn't show correctly (like what you see in the attached photo) we have bad font in the web and TV too. but they can show all alphabets Please change this fonts, I suggest to use "B Koodak" font for Persian subtitles as default. it's most popular font for subtitles in the Persian.
  19. not sure if this is a Synology only Problem: but the Standard User should't able to login from extern without a password
  20. Hi guys, I have recently tried adding my music library with their id3 tags stripped on Emby 4.0.1.0. As I think its a burden to tag my mp3 collection when my folder structure is identical to album/artist name. How is the rest maintaining their music collection? Do you guys use embedded tags for mp3 files? I like to keep it quick and easy; just strip every metadata, only based on the file name (for movies eg) and the folder structure should be enough to identify the music. Clean and easy. I also attached two logs, adding my music collection without it containing tags and adding it when they contain tags. I have in the past initiated this "problem" through github as an issue although with this I'd like to hear how other people manage their music folder structure. Adding library with mp3 tags.txt Adding library without mp3 tags.txt
  21. One of the supported TV file naming conventions is: 02 Episode Name.extFor a show that airs every weekday, the episode number often grows to three digits. For example: /Some Show/Season 2/123 Some Title.m4v Emby mis-identifies the file above as Some Show, Season 1 (even though it is in the Season 2 folder), Episode 23 (even though the filename has the number 123 in it). Is it really not possible to support this format for three digit episode numbers?
  22. Rafa-RHCP

    Annoying issues

    Hello Folks, I searched this whole forum looking for further information about the annoying issues below but I didn´t find anything 1) WTF happens that my collections always seem to get corrupt? I mean, sometimes I take some time joining a huge amount of movies into a collection and make sure the option "Group into collections" is checked but in many libraries they keep being displayed as single itens. I deleted the whole content of /var/lib/emby/data/collections/ and even reinstall Emby on my server but nothing seems to resolve this. Is there a fix or even a workaround to it? 2) Many times, when I try to edit metadata of a movie, the window just closes as I start to type in any field 3) Is there (and if it´s the case, what is) a correct way to add Animes? I´m using the following structure: Anime.Name.S01E01.Episode.Name.mkv but in most cases it seems not to be so efficient. Even using Anime 1.4.4.0 plugin I couldn´t get my lists correctly populated. 4) How can I do to avoid my movies lose their information and metadata? Is not rare to see a movie losing the cover I previously set for it. I really appreciate any help in these questions, especially from the Emby Team. Stay safe at home and thank you in advance
  23. This only happens on my mobile device in shows that have a high number of seasons (20+). When I try to direct play (or direct stream idk the difference), this is how it looks like: https://i.imgur.com/EAkg2Qu.png . I'm using the latest emby server and emby app updates. This happens for all the episodes in the show. If I set the quality low enough (1 mbps) it forces transcoding instead of direct play and everything works as normal. I'd like to see this fixed so I can play it at full quality instead of having to set it low. I'm on a Pixel XL, Android 9.
  24. IncredibleJohn

    Android TV Headphone pause problem

    So I have used Emby for a while on my Shield TV Pro. I have Bose 700 headphones and I can't pause things through them on emby like I can on plex. Hopefully an emby dev sees and fixes this.
×
×
  • Create New...