Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Exception'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 15 results

  1. Since yesterday my server is not working properly anymore. I did not change anything in the configuration of my server, but my emby installation is laggy and sometimes unresponsive, sometimes the web app for example is not loading at all. When I click restart in the menu of the tray icon the server is not responding as well and I have to kill it with the task manager. After a restart the server is working properly for about 10 minutes, then the problems start again. The error log is growing very fast, so yesterday for half of the day the log was over 100MB big, also this error is repeatin
  2. Hey, I installed emby a few days ago as a replacement to plex, since emby can transcode my anime faster than plex can, and emby looks tons nicer, although i'm running into an exception I'm hoping someone can help me diagnose. Using Emby 4 on Windows 7. The main exception is: 2019-01-21 20:04:33.426 Error App: Error in Proxer *** Error Report *** Version: 4.0.0.2 Command line: C:\Users\Sasha\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer.dll -noautorunwebapp Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True User Interactive:
  3. Hi, When I search on a mobile device and then I change the word which I'm searching most of the time the server falls into this exception: System.IO.IOException: Unable to read data from the transport connection: Connection reset by peer. ---> System.Net.Sockets.SocketException: Connection reset by peer --- End of inner exception stack trace --- at System.Net.Sockets.Socket.AwaitableSocketAsyncEventArgs.ThrowException(SocketError error) at System.Net.Sockets.Socket.AwaitableSocketAsyncEventArgs.GetResult(Int16 token) at System.Net.FixedSizeReader.ReadPacketAsync(Stream tra
  4. alekdavis

    NullReferenceException in CoverArt

    Trying to process a bunch of MP3 files with Unicode (Russian) names and metatags and get a bunch of exceptions in the log that look like these (do not mind Старые ПеÑни о Главном in the name of the file, it's a web display log bug, it must look normal in the actual log file): 2018-01-05 18:32:36.508 Info CoverArt: image enhance of Старые ПеÑни о Главном - 1 took 0.011 seconds. 2018-01-05 18:32:36.509 Error ImageProcessor: Error enhancing image *** Error Report *** Version: 3.2.60.0 Command line: C:\Users\XYZ\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer
  5. Hi folks, Just a quick error report here. I occasionally RDP into my HTPC that runs Emby Server / Emby Theater. Since Theater is set to run automatically on login, it opens in my remote session. It throws an unhandled exception report, pasted below. I'm sure having ET work in two instances on the same box is outside scope; but it probably makes sense to trap the error and exit more gracefully if possible. FYI the Win 10 pro box is running the standard RDP software, plus the RDP wrapper 1.6.1 if that makes any difference (it allows concurrent sessions). No biggy, just re
  6. Hi All, Does anyone know what is happening and/or why? I am getting an unhanded exception log on a daily basis at 5am. I guess a scheduled task is running into problem, but I cant tell what is it. From the log the main think that sticks out is a sqllite locking issue. The only thing weird I have noticed on my server is that a bunch of TV shows are not available. Its possibly off topic so I have posted about this issue separately as I dont want to pollute this thread. here is the log: htpc@ubuntutv:/var/lib/emby-server/logs$ cat unhandled_39663c63-c883-4c5b-977a-aec5c4622834.t
  7. The last several weeks I have been experiencing server crashes with the error below. I am using pathsubstitution and have real time monitoring set to Auto. I usually dont post unless I have a problem but until now I have enjoyed stable releases for many months, great work keeping the issues down. Version 3.1.16.0 *UPDATE** SERVER LOG: unhandled_c7590b70-4880-4c55-9fd1-bb911c564771.txt server-63601172179.txt
  8. I installed this version on my laptop, worked great. Now that I want to install it on another system it comes up with that error. Here I read instructions that it might have something to do with mb plus plugin. But the problem is that this folder does not exist on this system so I could delete that plugin. The system is running Windows 10 and Im using portable version. Any suggestions?
  9. Version 3.0.5724.6 I've received Unhandled Exceptions sometimes when I do scans, but recently I've not been able to scan my library because I receive the same error about 30 minutes during EVERY scan. I haven't been able to scan my library because of this error because it crashes the server. I have rebooted the server after I receive the error, but during the next scheduled scan, Emby will crash. Collection was modified; enumeration operation may not execute. server-63579945600.txt unhandled_3ad978a7-8f86-4f42-9421-4e8e8257e31e.txt
  10. The trouble I am having is with MB Server, currently on Version 3.0.5070.20258 (but this has happened on at least the last 5 updates of the server and It just happened this morning while updating from 3.0.4936.24198) When I "restart the server to apply the update" from the web interface it hangs the webpage and when I reload it throws the "cannot find page error" I am doing this from my laptop via firefox, but the same thing occurs when going to the configuration page and restarting from the configure mediabrowser server link... I then go into the actual profile that runs the
  11. Hi there, I'm running latest emby on my linux server, everything (more or less) seems to work fine, but my logs show some erros, see below and attachment, what can I do, what is going wrong? thx emby1.log
  12. I'm having problems with the search function. Every time I want to search for something in my library (movie, song, tv show) the webclient goes back to home screen without showing any results. This was working for sure before but right now I can't tell when it stopped. I'm running Emby 3.0.5675.1 on CentOS 7. In Emby log, for every search I try I get this exception: 2015-07-30 22:40:24.1658 Error - DtoService: Error getting artist *** Error Report *** Version: 3.0.5675.1 Command line: /opt/Emby/server/bin/MediaBrowser.Server.Mono.exe -programdata /var/opt/Emby/server Operating syste
  13. Hi Everyone, First off, apologies if this is a bit brash, the forum just lost my last full post about this :/ Anyhow, I've running the beta (3.0.5233.40306), everything has been running smooth until last few weeks when it's saying a port is in use when starting MB server. Funny thing is, if I don't close the error dialog and leave it open, everything works fine (web and accessing via MB classic), so I'm not sure what port isn't working. MB server is a fairly vanilla install with ServerWMC and a couple of other plugins I've been using for ages (Trailers, Trakt, etc.). I've killed ev
  14. Every time I start media browser theater it shows following screen. And when clicked on OK, MBT crashes. I tried removing (deleting all files in "%appdata%") and reinstalling MBT, but it didn't work. And one more thing, every time I install MBT it installs beta version automatically. MBS Version :- 3.0.5238.39498 MBT Version :- 3.0.5265.16010 crash_1eae0897-d675-4059-b1ec-6ba864d5777d.txttheater-install.log
  15. I have the server and MBC running on the same PC - with Media Center full screen most of the time. Today I updated MBC and hiding behind was this: Here's the "unhandled...txt" log: Sequence contains no matching element System.InvalidOperationException at System.Linq.Enumerable.First[TSource](IEnumerable`1 source, Func`2 predicate) at MediaBrowser.Server.Implementations.Session.SessionManager.GetSession(String sessionId) at MediaBrowser.Server.Implementations.Session.SessionManager.<ReportSessionEnded>d__11.MoveNext() --- End of stack trace from previous locatio
×
×
  • Create New...