Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '4.0'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. Natilus13

    macOS - Remote access hangs with 4.0.1

    Hello all, I was excited to update to the new 4.0.1 release. The database upgrade seemed to run smoothly and everything locally works fine. Remote connections just hang however, so I have had to roll back to 3.5.3. Has anyone else experienced this? Cheers, N
  2. Hey, I installed emby a few days ago as a replacement to plex, since emby can transcode my anime faster than plex can, and emby looks tons nicer, although i'm running into an exception I'm hoping someone can help me diagnose. Using Emby 4 on Windows 7. The main exception is: 2019-01-21 20:04:33.426 Error App: Error in Proxer *** Error Report *** Version: 4.0.0.2 Command line: C:\Users\Sasha\AppData\Roaming\Emby-Server\system\EmbyServer.dll -noautorunwebapp Operating system: Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1 64-Bit OS: True 64-Bit Process: True User Interactive:
  3. I am having an issue with some images when it comes to collections. Some options work and some shrink random covers. Any suggestions would be greatly appreciated
×
×
  • Create New...