Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'BluRay'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 8 results

  1. Emby server v4.3.1.0 Arch Linux I have added several blu-ray folders and although Emby identifies them correctly, it does not detect the language of the audios and subtitles.
  2. Después de mucho mirar por distintos hilos y no llegar a ninguna conclusion en claro, voy a poner el problema en este hilo. Cuando intento reproducir una película que esta en el formato de carpetas BR salta el mensaje "No tienes disponible ninguna calidad por ahora." Segun e leido, es algun problema con los metadatos o algo parecido. El sistema de carpetas es el típico: Peliculas 4K\La Gran Muralla - ES(DD) EN(ATMOS)\BDMV\index.bdmv Peliculas 4K\La Gran Muralla - ES(DD) EN(ATMOS)\BDMV\STREAM\00000.m2ts Enby esta corriendo en un Nas Nimbustor 4 mediante la aplicacion 4.2.1.0 No me da problemas de ningun tipo al reproducir otro tipo de archivos como los mkv. Les dejo el log del servidor. Saludos. embyserver.txt
  3. As part of preparation for a planned conversion to ET from WMC I have set up an external player entry for VLC to play commercial bluray discs in ET - my VLC install has appropriate 64-bit libaacs and libbdplus updates. Unfortunately I'm always getting a "HeaderPlaybackError" message returned by ET with direction to insert a disc, despite a bluray disc being present in the one-and-only optical drive in the client PC running ET. Emby Server is running on a different PC on the home network and I'm using a stub for the disc library entry. My metadata/artwork is not held with the media folders. Here are my settings: Stub entry \\Emby Server\Shared Emby Movie Stubs\Early Man (2018)\Early Man (2018).bluray.disc Player path C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe Command line arguments --fullscreen --play-and-exit --bluray-menu bluray:///E:\ Having turned logging on for VLC it seems that ET is not invoking VLC at all so the error message would appear to come from ET itself. If I (temporarily) replace the last two command line arguments with {path} and set VLC to be used for video files, playback of all HDD-based media I've tried is fine through ET, though obviously via VLC rather than the ET internal player. If I set up a desktop shortcut replicating the VLC bluray parameters above, this plays bluray discs fine. I've tried using a .bat file definition for the external player that would then invoke VLC, as I have done within WMC, but again ET did not seem to try to invoke the .bat file. I've even tried using different users at both the Emby and Windows level (standard user and administrator) in case it may have been a permissions issue but the same result. I've scoured the forums but have not been able to find any similar problem reported. I'm hoping I've missed something obvious and someone in the Emby community will be able to put me back on the straight-and-narrow. If anyone thinks they may be able to advise but needs extra information from me I'll supply whatever I can - though having tried debug logging on the server and for ET nothing relevant seems to be reported. Although the problem could be circumvented by ripping all the bluray discs to HDD using MakeMKV or similar, I would like to get direct disc playing working which seems to have been achieved successfully with ET by others. Edit: ET (3.0.3), Emby Server (3.5.3.0) and VLC (3.0.4) being used are the latest stable versions. Many thanks in advance for any help.
  4. jkballin

    Blu Ray movies

    I am trying to upload my entire movie collection and am using Wondershare to transfer my DVD's, but can't figure out how to convert my blu ray movies. Any suggestions?
  5. Hi Folks, I am using Emby for a while now and I really enjoy it for DVD playback - I have digitised all of my DVD library which works great. I have recently moved on to my BluRay library and I am noticing a playback issue using the browser as a player, I also have an emby app on an android TV box and notice the same issue. The server Emby is on is purpose built CPU: AMD FX 6300 Hexa Core Processor 3.50GHz RAM: 32 GB OS: Currently Windows 10, Planning to switch to Server 2016 Storage: OS Disk 500GB SSD 500meg Read 500meg Write (where Emby is installed) Video Storage Disk 1+2 8 TB HDD 7200 RPM 128meg cache The MKV's from the BluRays are usually circa 30GB in size I will say that I am extremely new to emby and video stuff in general so I am not sure what info is useful and what's not. The settings on emby are defaults as per the installation. One thing I noticed when playing the Blu Ray files from Emby is the Network usage shoots up on the emby server - Not sure if its expected/normal or if I need to consider NIC teaming The other thing I noticed is if I sit and suffer the freezes (and there are lots) usually mid way through the movie it will stop freezing and/or happen less frequently unless you rewind or fast forward. Does anyone have any setting recommendations I could try just to rule out simple stuff?? I have done all the usual host stuff such as ensure power management is not switching off stuff, all drivers are up to date, disk read/write is fine and tonnes of space for the temp/cache directory. Any/All suggestions greatly welcome Also if there are some logs I can provide to help, or do a debug during playback, just tell me what and Ill get it done. Cheers M
  6. Aussiedroid

    Bluray NFO Location & Naming

    I wanted to check where the Bluray nfo file should be located & how it should be named. Originally, I had these as movie.xml files in the root folder of the movie. I've upgraded to nfo files and removed xml but having this as movie.nfo was not displaying or refreshing. Some searching around the forums & wikis found that this should be now called index.nfo under the BDMV folder. I've tried this but still no data will refresh/display. If I manually refresh to fetch new metadata from Emby Theater for example it creates a file <foldername>.nfo. So I renamed my original nfo file to the folder name & refresh missing metadata & it displays as expected. Is this correct? (before I go through and manually update my other rips) Also, on a side question, should subtitle options display the name of the subtitle stream? They are present if I play this via an external player such as Media Player Classic but show as Und (Undetermined) in Emby interface. Many Thanks, AD
  7. tobby

    Can't play Blu Ray

    Hi I can't play BluRays. Their file structures are just the same as on the original discs, just copied to hdd. BluRay ISOs aren't working either, but the logs are for blu-ray-copies, not blu-ray-isos. When doing it over HTTPS: Log: http://xbmclogs.com/p4kc0mjus Error 1: http://xbmclogs.com/p4kc0mjus#line-287 Error 2: http://xbmclogs.com/p4kc0mjus#line-291 Followed by: http://xbmclogs.com/p4kc0mjus#line-312 And when doing it over HTTP: Log: http://xbmclogs.com/pmctpcyfo Error: http://xbmclogs.com/pmctpcyfo#line-256 Anything I can do?
  8. SirataXero

    ISO does not mount

    Hello, I'm very new at this so please pardon my ignorance. I have my brand new emby Windows server installation up and running, all of my videos work, except for my BluRay ISO collection. About 90% of my video collection is in BluRay ISO format so I really need this to work. The library scans it, pulls all the information, and everything seems to work. Only playing the file doesn't work (I'm using the web browser player as well as the Android application). When I hit play, The browser only shows the movie splash screen but nothing happens. On my Windows system tray, I can see the small pismo file mount icon show up. Mousing over the icon says "0 mounted files". I then went into Windows folder and manually mounted my ISO file through pismo mount commands in terminal. This converts the ISO file into a directory structure in Windows which, a library rescan in Emby, makes the video show up. I can then play the video through the browser and through the Android application. However, I have to manually mount and unmount the file through Pismo. Is there anyway to automate this process or fix/check what the issue is? Thanks!
×
×
  • Create New...