Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Extender'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 16 results

  1. Hi, I've been using XBOX 360 as an extender and now i'm having pause/resume/skip issues. It seems that only transcoded files from server are unable to pause or skip. When I try it I receive an error and have to start from beginning. But when files are "Direct Playing" pause/skip.. works Do you have any solution to my problem? Reg, Arni Thor
  2. MBServer: Version 3.0.5083.27698 MBTheater: Not installed PC Server OS: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Codecs: Nothing other than installed with Win7 out of the box and MBServer Extender: HP MediaSmart Connect x280n Extender supported video/audio containers: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=uk&lc=en&docname=c01473471 References: http://mediabrowser.tv/community/index.php?/topic/2426-converting-dvd-rips-to-mb3-and-extender-friendly-formats/ http://community.mediabrowser.tv/permalinks/6831/can-t-play-mp4-files-with-media-browser-center-on-xbox-360 http:/
  3. Hi guys, As another long time MB user who just recently upgraded to MB3 and MBC, I find I have a disappointing problem. My PC is more than powerful enough to run MBC just fine, but when I run it through my XBox 360 extender on a wired connection (not wifi) the interface slows down (lags) so much that it is unuseable. This happens with the 4 themes I have: Classic, Subdued, Chocolate and Xenon. I don't have any other plugins installed. The only solution I have found so far is to turn off all backdrops, everywhere. This makes it useable, but still slow. On my PC, there is no problem using b
  4. I've been troubleshooting for several days poor playback quality on MBC in WMC on my Xbox 360 extenders. I have LAV installed as my splitter, video and audio codec on my HTPC. I also have W7Tweaker set to use LAV Audio for mp4's vice microsoft. At first I thought it was due to unsupported container/codecs. So I ran all my files through handbrake. The movies in question are now: Container: mp4 Video: H.264, 4.0 profile, 1280x544 Audio: AAC, 2 channel All the above should play natively on the Xbox 360. I also have the Xbox 360 profile set under the DLNA portion of the
  5. In the forum, I've seen various answers for the blue lines in MB Classic. Is there one definitive solution I can use to solve it? On my PC, I can see Over/Underscan in advanced options, but I don't see that on my XBox. Thanks!
  6. Server Version 3.0.5239.43180 Extender: HP MediaSmart Connect x280n Hi Devs - I just wanted to report that you have breathed a bit of new life into my old extender which has been showing up for quite sometime but not responding to play-to commands. EDIT NOTE: Fix Dlna Play To/Server issues with WDTV live devices (may benefit other devices as well). Well, after the dev update today, I am able to redirect playback from my web client and Android tablet client to the extender's native interface (not Media Center-see above). In this mode I was able to play MP4, MKV a
  7. Hello, I'm getting the "cannot play video" error in MBC on my Xbox 360 for files I'm sure should play OK. They are mainly 720p .avi videos (h.264 + MPEG AAC). Most are in stereo, some 5.1. They all play in WMP and WMC just fine. They are housed on a NAS, but I use the correct path reference (that is, not a drive letter). All my 1080p .wmv and 480 .avi (DIVX + AC3) from the same NAS play fine on the Xbox. Oddly, one .avi video plays OK and it is the same exact format as the ones that won't play (h.264, 23.9 fps, 4:2:0 YUV, MPEG AAC-SBR 48kHz Stereo). I installed the Shark007 code
  8. I've had MB3 Server and MBC working well for several months now. MB3 Server is running on a Windows Server 2008 R2 box and MBC is running on a Windows 7 Pro x64 machine. I'm looking to get rid of a couple of FiOS STBs and had an XBOX 360 kicking around so I decided to set it up as an extender. Everything works fine and I can access shared folders on the Win Server 2008 box from the XBOX extender. When I try launching MBC on the extender, however, I get the following error: Re-trying makes no difference. The firewall is turned off on the server and I'm using the default
  9. Hi MB3-Community - The Good: Since it 'tis the season to be jolly I just want to say how happy I am that MKV (video & audio) and FLAC (audio) files are playing in Windows Media Center (WMC)/MB3-Classic on my HTPC and Extender for the first time ever thanks to installing Media Browser Theater (MBT)! The Bad: However, MP4 audio to accompany perfect MP4 video still evades me in 2013 on the Extender/MBC (see here). It has always worked fine on the HTPC. Does anyone have any suggestions for LAV settings for MP4 audio for the extender....please? What I Did: With a bit of time over the holi
  10. MBServer: Version 3.0.5083.27698 MBClassic: Version 3.0.100.0 B12-4.1 MBTheater: Not installed PC Server OS: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Codecs: Nothing other than installed with Win7 out of the box and MBServer Extender: HP MediaSmart Connect x280n Theme: Rush with Color Scheme: Extender_Black Hi @@Soultaker - I quite like the Rush theme and really appreciate you have created a theme with extenders in mind. I am having a few display problems which I have highlighted in the red boxes on the photos below and would be interested in any suggestions you may have to correct them.
  11. Netbug

    Which Version of Roku?

    I'm looking to extend my MB experience beyond the HTPC for the first time and the Roku looks promising. Is there any reason I would want to get the Roku 3 over the Roku 2 if I intend to use it only for MB? Would any other "extender" be recommended over the Roku (Apple TV, etc.)?
  12. Hi @@Soultaker - I have noticed when I change the Configuration > Rush Options > Optimize for low fidelity extenders tick box on the extender that it changes the Configuration for the HTPC server as well...and vice verse. Is this the way it is supposed to work or do the two accounts have separate configuration files? Thanks
  13. MBServer: Version 3.0.5083.27698 MBClassic: Version 3.0.100.0 B12-4.1 MBTheater: Not installed PC Server OS: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Codecs: Nothing other than installed with Win7 out of the box and MBServer Extender: HP MediaSmart Connect x280n Sorry if this is a bump of my own topic but could someone instruct me how I can go about troubleshooting mp4 audio playback failure on my extender? I am no expert on containers and codecs. From my standpoint, the mp4 files play video & audio in everything locally on my HTPC/laptop including Media Center and MB-Classic. Also, the
  14. MBServer: Version 3.0.5081.21515 MBTheater: Not installed PC Server OS: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Codecs: Nothing other than installed with Win7 out of the box and MBServer Extender: HP MediaSmart Connect x280n TV: Toshiba Regza 32AV600 LCD Problem: Blue border surrounding all theme backgrounds at every level on HP x280n Extender. Solution: http://community.mediabrowser.tv/permalinks/7529/how-do-i-fix-the-blue-borders-on-an-extender Search: http://community.mediabrowser.tv/permalinks/7440/searching-for-a-definitive-answer-solution-for-borders-around-edges-of-extenders I sea
  15. MBServer: Version 3.0.5081.21515 MBClassic: Version 3.0.100.0 B12-4.1 MBTheater: Not installed PC Server OS: Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Codecs: Nothing other than installed with Win7 out of the box and MBServer Extender: HP MediaSmart Connect x280n TV: Toshiba Regza 32AV600 LCD Problem: I can't seem to get changes to Display & Behaviour>Skin>Backdrop Opacity to "dim" the backdrops on my extender which makes it difficult to read the synopsis and actor info. It works fine on the HTPC server. Is this a limitation of extenders or is there another solution? Referenc
  16. swhitmore

    MBC with an Extender

    Hey guys, I'm wondering if anyone has successfully got MBC working with an extender. It works fine for me, but is stuck on the default theme. I've tried copying the MBCommonXML.config with with Scott-MediabrowserXML.config with no luck. Any suggestions? Thanks heaps. Edit: Actually I just tried to watch something, I'm getting the error "WARNING cannot directly access media. Will attempt to stream. Use UNC paths on server for direct playback.
×
×
  • Create New...