Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Emby Theater'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. So, I currently have Emby Theater installed on my HTPC in my living room, and have another machine acting as a server elsewhere in the house. I'd like to be able to use the web client or android client to remotely control Emby Theater (rather than buying a new remote for it). Unfortunately, whenever I go to the Remote section of the web client or the app, my Emby Theater machine never shows up in the list of clients that I can control. Other Web Clients show up no problem, but Emby Theater does not - even if the Emby Theater device is listed in the Active Devices section of the Server's settings page. The machine running Emby Theater is a Mac Mini running Windows 10 (most recent beta release), and Emby Theater version 3.0.5651.20234. My server is running Windows 8.1, and Emby Server version 3.0.5666.8 None of my client devices see the Theater device in the list - neither of my Android devices running the latest version of the app (2.3.53), nor running the web client, nor any of my several computers running the web client (Chrome browser). I'm not sure if this is an issue with my setup, an issue with Emby Theater in general (I know that, at least until recently, Emby Theater wasn't receiving a lot of love and had fallen a little behind in comparison to other clients). If anyone can offer any help to get things working I'd be grateful. If there are any logs that I can provide that'd be useful to debug the issue, let me know and I'll provide them.
  2. I have a problem where audio slowly loses sync behind the video, which I thought was unusual (as opposed to audio getting ahead, which is more typical). It starts to be obvious after about 5 minutes. If I skip forward and then skip back in the player (or vice versa), the audio and video will jump back in sync. So far this only happens with 29.97 video combined with 2 channel AAC audio. It doesn't happen with any other audio (2-5 channel DTS, AC3) or video, although I don't have any 24p/AAC files to test with, nor have I tried 2-channel MP3, uncompressed, etc. I have tried various combinations of player and mixer settings, and none seem to have any effect on the sync problem. However, I don't really understand how all these settings work, and I couldn't find any good documentation on them. If you have any suggestions, please let me know! My settings:
  3. I have noticed that with anything I play in Theater (movie or tv show) the video and audio are out of sync. The video is always a few seconds behind the audio. I'm currently running windows server Version 3.0.5641.4 and theater version 3.0.5651.20234. Is there anything to change in the settings? Log
  4. spiffman192

    Emby Theater Player escape

    In the player, I couldn't find a way to back out of the player with a mouse only. I know I can hit the escape key or the back button on a MCE remote. I would expect to see a back arrow in the upper right, but all I see is the show banner graphic. Thanks!
  5. I installed the WMC plugin in Emby Theater, and launching WMC is pretty seamless. However, when I exit WMC to go back to Emby Theater, for some reason Emby Theater is no longer full screen and I have no control with my remote. I have to use my bluetooth keyboard. I searched for other topics like this and couldn't find anything. Is anyone else having this issue? I'm running: emby theater - 3.0.5531.26414 emby server - 3.0.5518.7 on windows 7
×
×
  • Create New...