Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'video performance'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. I have just setup an Intel NUC5I5RYH with Intel Iris HD 6000 graphics with 16gb DDR3 1600 ram, ssd drive running win 7 connected to LAN via ethernet cable. I've configured the BIOS to allocate 1GB of RAM to the onboard video and loaded optimized defaults. I've also ensured RAM is running and proper speeds and timings. All drivers and software is up to date. The problem I'm having is when playing almost any of my movies (all MP4/h.264 1080p) I experience mico stutters. Nothing huge but enough to make the movies un-watchable. I've tried every option under the Emby Theater settings for the video rendering and nothing changes this behavior. I can play the videos in Emby classic, VLC, Kodi and Plex Theater with absolutely no stuttering. I love the Emby Theater interface and would love to use it but am at a loss as to why I am experiencing this issue. Any thoughts or pointers with regards to this issue would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...