Jump to content

Emby Asustor Package


Luke
 Share

Recommended Posts

kryptonyte

@@Luke are the "Premium" plugins compatible with the Asustor apk version 3.2.32.0 ?

 

I cannot see any "Premium" plugins within the Catalog. I cannot see Premium plugins such as Playon, Movie Theme Songs, Movie Theme Videos, TV Theme Songs, TV Theme Videos, Emby Statistics & Timelord Movies/Timelord TV. I'm specifically after the Timelord plugins.
 
Is this due to me migrating from Emby for Linux Mono version 3.2.30.0 to Emby Asustor apk version 3.2.32.0 via the use of the backup & restore plugin? I used this plugin to restore the database etc and manually copied over the metadata folder for all images etc.
 
Everything appears to be working well in the Emby Asustor apk version 3.2.32.0 (including VA API hardware transcoding support!) apart from not being able to see/install "Premium" plugins from the Catalog.
 
Is this a known issue or something with my setup? I can post logs if required.
Link to comment
Share on other sites

You're able to see all plugins that are compatible with your edition of the server. If/when the developers of those plugins make theirs compatible, then you'll be able to install them.

Link to comment
Share on other sites

kryptonyte

You're able to see all plugins that are compatible with your edition of the server. If/when the developers of those plugins make theirs compatible, then you'll be able to install them.

 

Thanks @@Luke . As the TImelord plugins previously worked under the unofficial Linux Mono version of Emby (that was published by Asustor on their App Central store), does this mean it should work under the official Emby apk?

 

Or will this require @@BeppoMonkeyBoy & other developers to update their "Premium" plugins to support this new Emby official Asustor apk version?

Link to comment
Share on other sites

Hi, on my Ausustor 6302 (very potential hardware), Emby regularily crashes. It has become worse, now Emby stays on max 5 Minutes and crashes. I always need to shut it down via ADM (there it looks like Emby still would be running) and start again. I have the latest version (https://emby.media/nas-server.html) installed. I attached my server logs, maybe you can see something there, I am a basic linux user and don't get any clue out of them. 

Best regards

doc

server-63642311968.txt

server-63642378487.txt

server-63642380430.txt

server-63642380618.txt

Edited by docb7
Link to comment
Share on other sites

I've tried, but now emby crashes after about 10 seconds so that I can not get to the logs - or do anything else (I wanted to delete the Foto-Library).

Link to comment
Share on other sites

ok, try rebooting the device. that unhandled error is just something that can happen if the device takes longer than usual to free up the port after shutting down emby.

Link to comment
Share on other sites

I noticed that sometimes emby still hangs and when I try to access it I get "Page not found".. basically I need to turn off the app and turn it back on in asustor appstore and then all starts working again.. I have added my logs.. what I noticed in the alerts section was that I had one error where task scheduler encountered and issue and about an hour later there was another alert that said cache was unable to be cleared because of too many files..

Log1-09-30-2017.txt

Log2-09-30-2017.txt

Log3-09-30-2017.txt

Link to comment
Share on other sites

Emby Server 3.2.33 for Asustor is up for download on our website. As part of our promise, Asustor builds are immediately available following the new release. 

 

Enjoy.

Link to comment
Share on other sites

:unsure: Ok, I again have been too early pleased. Again it crashes. I copied the logs from home/emby again... As you can see, the *600 log is quite huge, it worked for a while. And since then - crashes.

 

 

unhandled_3095c5bb-21ac-4c10-9b5b-6fe86a901031.txt

server-63642585600.txt

server-63642621113.txt

server-63642625597.txt

server-63642705285.txt

server-63642705339.txt

server-63642708482.txt

Link to comment
Share on other sites

Hi,

i decided to delete the emby installation and I made the home/emby directory empty. Then I've installed 3.2.33.0. Emby server did not start when clicking on the icon, so I've started it via ssh "nohup /usr/local/AppCentral/emby-server/bin/emby-server &"

As soon as I started to add my photos, the log shows a lot of errors, all like:

2017-10-07 01:00:37.139 Error App: Image Provider - Error reading image tag for /volume1/Fotos/2008-Privat/2008-Wohnung/DSC02359.JPG
	*** Error Report ***
	Version: 3.2.33.0
	Command line: /volume1/.@plugins/AppCentral/emby-server/system/EmbyServer.dll -programdata /home/emby -ffmpeg /usr/local/AppCentral/emby-server/bin/ffmpeg -ffprobe /usr/local/AppCentral/emby-server/bin/ffprobe -updatepackage emby-server-asustor-x64.apk
	Operating system: Unix 4.4.24.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Processor count: 2
	Program data path: /home/emby
	Application directory: /volume1/.@plugins/AppCentral/emby-server/system
	System.Exception: Cannot change named node
	   at TagLib.File.Create(IFileAbstraction abstraction, String mimetype, ReadStyle propertiesStyle)
	   at Emby.Photos.PhotoProvider.FetchAsync(Photo item, MetadataRefreshOptions options, CancellationToken cancellationToken)
	System.Exception
	   at TagLib.File.Create(IFileAbstraction abstraction, String mimetype, ReadStyle propertiesStyle)
	   at Emby.Photos.PhotoProvider.FetchAsync(Photo item, MetadataRefreshOptions options, CancellationToken cancellationToken)

And finally it crashed with this as the last lines:

2017-10-07 01:21:52.575 Error App: Image Provider - Error reading image tag for /volume1/Fotos/2009-Privat/2009-08-Hochzeit/7_Hochzeit Bürgers(Johanna)/Gästebuch Carina/Zugeschnitten/33.BMP
	*** Error Report ***
	Version: 3.2.33.0
	Command line: /volume1/.@plugins/AppCentral/emby-server/system/EmbyServer.dll -programdata /home/emby -ffmpeg /usr/local/AppCentral/emby-server/bin/ffmpeg -ffprobe /usr/local/AppCentral/emby-server/bin/ffprobe -updatepackage emby-server-asustor-x64.apk
	Operating system: Unix 4.4.24.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Processor count: 2
	Program data path: /home/emby
	Application directory: /volume1/.@plugins/AppCentral/emby-server/system
	System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
	   at Emby.Photos.PhotoProvider.FetchAsync(Photo item, MetadataRefreshOptions options, CancellationToken cancellationToken)
	System.NullReferenceException
	   at Emby.Photos.PhotoProvider.FetchAsync(Photo item, MetadataRefreshOptions options, CancellationToken cancellationToken)

I've deleted the Photo-library, but now emby still crashes. Last lines were:

2017-10-07 11:10:02.679 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 10.11.30.31. Time: 712ms. http://10.11.30.100:8096/emby/Items/aa831fb658f41136b637edd356a15b74/Images/Primary?maxHeight=498&maxWidth=332&tag=d43e29c4b41878ba0703996566adc2b4&quality=90 
2017-10-07 11:10:02.734 Info HttpResultFactory: Transmit file /home/emby/cache/temp/a51933162f7a4e5793afc5e91d91bffa.jpg
2017-10-07 11:10:02.735 Info HttpServer: HTTP Response 200 to 10.11.30.31. Time: 771ms. http://10.11.30.100:8096/emby/Items/500594dd6379f945d88076a1296d6c24/Images/Primary?maxHeight=498&maxWidth=332&tag=1753e16fef5d232c0b90c606db9d2f5b&quality=90 
2017-10-07 11:10:17.079 Info HttpServer: HTTP GET http://10.11.30.100:8096/emby/Users/6e59cdb807a248618f9b5d3e3d829264/Items/Latest?IncludeItemTypes=Movie&Limit=24&Fields=PrimaryImageAspectRatio%2CBasicSyncInfo&ParentId=7a2175bccb1f1a94152cbd2b2bae8f6d&ImageTypeLimit=1&EnableImageTypes=Primary%2CBackdrop%2CThumb. UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; MSAppHost/3.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/52.0.2743.116 Safari/537.36 Edge/15.15063
2017-10-07 11:10:17.079 Info HttpServer: HTTP GET http://10.11.30.100:8096/emby/Users/6e59cdb807a248618f9b5d3e3d829264/Items?SortBy=DatePlayed&SortOrder=Descending&IncludeItemTypes=Movie&Filters=IsResumable&Limit=18&Recursive=true&Fields=PrimaryImageAspectRatio%2CBasicSyncInfo&ParentId=7a2175bccb1f1a94152cbd2b2bae8f6d&ImageTypeLimit=1&EnableImageTypes=Primary%2CBackdrop%2CThumb&EnableTotalRecordCount=false. UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; MSAppHost/3.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/52.0.2743.116 Safari/537.36 Edge/15.15063

And reviewing the log, i repeatedly see this error, every 10 Minutes:

2017-10-07 10:57:03.628 Error HttpClient: Error ProtocolError getting response from http://10.11.30.1:49000
	*** Error Report ***
	Version: 3.2.33.0
	Command line: /volume1/.@plugins/AppCentral/emby-server/system/EmbyServer.dll -programdata /home/emby -ffmpeg /usr/local/AppCentral/emby-server/bin/ffmpeg -ffprobe /usr/local/AppCentral/emby-server/bin/ffprobe -updatepackage emby-server-asustor-x64.apk
	Operating system: Unix 4.4.24.0
	64-Bit OS: True
	64-Bit Process: True
	User Interactive: True
	Processor count: 2
	Program data path: /home/emby
	Application directory: /volume1/.@plugins/AppCentral/emby-server/system
	System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.
	   at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult)
	   at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1.FromAsyncCoreLogic(IAsyncResult iar, Func`2 endFunction, Action`1 endAction, Task`1 promise, Boolean requiresSynchronization)
	System.Net.WebException
	   at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult)
	   at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1.FromAsyncCoreLogic(IAsyncResult iar, Func`2 endFunction, Action`1 endAction, Task`1 promise, Boolean requiresSynchronization)
	
2017-10-07 10:57:03.628 Error PortMapper: Error creating port map: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...