Jump to content

New Plugin - Subscene subtitle


nRafinia
Go to solution Solved by nRafinia,

Recommended Posts

1 hour ago, vizdaphiel said:

tried to install this plugin, and automatic and manual download is working. but for auto download, most of the time the subtitle downloaded is out of sync with the audio in the movie.

not sure what config did i miss, seems like it is only just a Hash Match flag.

Hi, how did you configure the automatic downloading?

Link to post
Share on other sites
On 10/27/2020 at 12:08 AM, Luke said:

Hi, how did you configure the automatic downloading?

Hello, this is the screenshot of my subtitle downloaders configuration 

 

 

Subtitle Auto Download.jpg

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Luke said:

Try unchecking the hash match requirement. Did you read the help text for that?

Yup, unchecking it will result higher chance of mistimed.

thats why i checked the box

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, vizdaphiel said:

Yup, unchecking it will result higher chance of mistimed.

thats why i checked the box

Ok then they probably don't have any hash matches for your files then.

Link to post
Share on other sites

You mean, how to add the subscene plugin to Emby Server running on a Shield TV?

If so it's the same principle to installing it on any other Emby Server which requires manually copying the DLL to the setup.

Link to post
Share on other sites
On 10/29/2020 at 11:55 AM, Luke said:

Ok then they probably don't have any hash matches for your files then.

ohh, it is not they cant find hash matches for my file.

the subtitle file is downloaded, only the subtitle timing is not correct

Link to post
Share on other sites
On 11/2/2020 at 9:44 AM, vizdaphiel said:

ohh, it is not they cant find hash matches for my file.

the subtitle file is downloaded, only the subtitle timing is not correct

Then I would disable the automatic downloading and download them manually. Clearly you are getting better results when you're able to manually choose the best one.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

hi

 

is this plugin dead ? when i install it and search for any subtitle it don't show anything ! just i get result from opensubtitles !

but it was working about 3 weeks ago !

Link to post
Share on other sites
Luke
1 minute ago, kyma said:

hi

 

is this plugin dead ? when i install it and search for any subtitle it don't show anything ! just i get result from opensubtitles !

but it was working about 3 weeks ago !

Hi there, please discuss a specific example and attach the emby server log. I think the plugin developer will have an easier time responding if you do that. thanks.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
cayars

Hi, have you checked the website to see if there are results for the media being searched?

Link to post
Share on other sites

of course ! i searched in English as well to be sure the plugin doesn't show any result for movies and tv series then I post for issue 

Link to post
Share on other sites
vizcana

same here, I am not able to find any subtitle using the plugin.

and I can confirm the subtitle I want to find is available on Subscene.

Link to post
Share on other sites
Luke
1 hour ago, vizcana said:

same here, I am not able to find any subtitle using the plugin.

and I can confirm the subtitle I want to find is available on Subscene.

Hopefully the plugin developer will be able to identify the issue. Thanks.

Link to post
Share on other sites
On 3/9/2020 at 1:26 PM, ntfox said:

Hi,

I created the subtitle plugin for Subscene. Please install and let me know if there is a problem

 

 
5e667600ab806_Annotation20200309172638.p
 
Version 2.0.0 is released, Add subtitle search capability for TV series
Version 1.2.3 is released, More efficient search output

Hi! It's very nice that you have make a subscene plugin for Emby, because subscene have a lot of norwegians subtitle. My problem is, nothing shows up with subscene. I only get a subtitles list from opensubtitles. Can you please look into this problem. I use Emby for Windows x64-4.5.4.0, and Emby.Subtitle.Subscene-2.0.14.

Thank you.

Link to post
Share on other sites

I sent an email to the developer , hopefully he respond to it and fix the problem .

but it would be great if emby develop a plugin for subscene itself.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
nRafinia

Hi
Subscene has taken refuge in Cloud Flare due to numerous attacks and has closed all IPs that are being attacked or blacklisted. Cloud Flare is able to detect whether the request was sent by the user in the browser or through automated software, and this change has caused the plugin to fail. I try to simulate or bypass this to reach the content of the site, but until then it is not possible to use.

  • Like 2
  • Sad 1
Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
On 2/18/2021 at 3:47 AM, kyma said:

hi again

 

just wonder is there any chance to this great plugin works again ?

 

thanks

I too Wonder?

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Wondering if this plugin is still supported.. I have it installed and it does run on schedule.. with the new Beta of Emby I am getting errors..

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...