Jump to content


Photo
- - - - -

Emby Web App stops showing subtitles in newest Google Chrome

subtitle chrome webapp problem

Best Answer wh0else , 05 June 2019 - 06:58 PM

Yes, confirmed working again. Thanks

Go to the full post


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 wh0else OFFLINE  

wh0else

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 08:07 AM

Posted 26 April 2019 - 04:36 AM

Hi,

 

I upgraded Chrome to 74.0.3729.108 (newest stable for macOS) and subtitles aren't showing in Emby Web App.

Previous versions of Chrome is working, as well as Firefox and Safari.

 

Been running Emby 4.0.2.0_1 on FreeBSD 11.2 a long time (same version before and after subtitle problem).

 

Any ideas?



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142356 posts
  • Local time: 01:07 AM

Posted 26 April 2019 - 12:44 PM

They're there, just look closely. Chrome is rendering them up at the top for some reason, and since we're applying a small margin to push them up further, they may be slightly cut off at the top. I'll need to see why they started doing that. Thanks.



#3 dmtg OFFLINE  

dmtg

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 06:07 AM

Posted 29 April 2019 - 04:45 AM

In my case, it does not show any legend anywhere with the new version of chrome



#4 CarlosLima OFFLINE  

CarlosLima

    Advanced Member

  • Members
  • 523 posts
  • Local time: 03:07 AM
  • LocationSao Paulo

Posted 29 April 2019 - 08:27 AM

+1, no subtitles on Google Chrome new in Windows or Android.



#5 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142356 posts
  • Local time: 01:07 AM

Posted 29 April 2019 - 04:02 PM

+1, no subtitles on Google Chrome new in Windows or Android.

 

Please see how to report a media playback issue. thanks !



#6 CarlosLima OFFLINE  

CarlosLima

    Advanced Member

  • Members
  • 523 posts
  • Local time: 03:07 AM
  • LocationSao Paulo

Posted 30 April 2019 - 10:21 AM

They're there, just look closely. Chrome is rendering them up at the top for some reason, and since we're applying a small margin to push them up further, they may be slightly cut off at the top. I'll need to see why they started doing that. Thanks.

 

Exact. 



#7 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16576 posts
  • Local time: 10:07 PM
  • LocationWashington State

Posted 30 April 2019 - 02:52 PM

Is it a specific subtitle type?  

 

5cc89939a020a_sub.jpg


  • CarlosLima likes this

#8 CarlosLima OFFLINE  

CarlosLima

    Advanced Member

  • Members
  • 523 posts
  • Local time: 03:07 AM
  • LocationSao Paulo

Posted 02 May 2019 - 08:41 AM

I use only .srt external caption in .strm file and is perfect in other internet browsers.

Also always worked perfect until the previous version of google chrome.



#9 CarlosLima OFFLINE  

CarlosLima

    Advanced Member

  • Members
  • 523 posts
  • Local time: 03:07 AM
  • LocationSao Paulo

Posted 02 May 2019 - 09:26 AM

5ccaefc5ddc2e_Capturar.jpg

 

Note that the captions are too high at the top of the screen, above the upper edge limit.

 

Maybe a css to fix this, until it is fixed in the next version of Emby Server?


Edited by CarlosLima, 02 May 2019 - 09:28 AM.


#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142356 posts
  • Local time: 01:07 AM

Posted 02 May 2019 - 02:25 PM

Update to 4.1.1.



#11 dmtg OFFLINE  

dmtg

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 06:07 AM

Posted 02 May 2019 - 05:21 PM

Not solved... The subtitle in the top

#12 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142356 posts
  • Local time: 01:07 AM

Posted 02 May 2019 - 05:28 PM

Not solved... The subtitle in the top

 

Unfortunately that's an issue with Chrome 74. We are monitoring the situation and looking for workarounds.



#13 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16576 posts
  • Local time: 10:07 PM
  • LocationWashington State

Posted 02 May 2019 - 10:22 PM

Looks like the current workaround is adjust the test size.

 

https://emby.media/c...tle-at-the-top/

https://emby.media/c...are-on-top-web/



#14 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 142356 posts
  • Local time: 01:07 AM

Posted 02 May 2019 - 10:35 PM

Yup, thanks for the info.



#15 Happy2Play OFFLINE  

Happy2Play

    Trial and Error

  • Moderators
  • 16576 posts
  • Local time: 10:07 PM
  • LocationWashington State

Posted 05 June 2019 - 06:50 PM

Can everyone verify Chrome 75 has resolved this issue.


  • wh0else likes this

#16 wh0else OFFLINE  

wh0else

    Newbie

  • Members
  • 4 posts
  • Local time: 08:07 AM

Posted 05 June 2019 - 06:58 PM   Best Answer

Yes, confirmed working again. Thanks


  • Luke likes this





Also tagged with one or more of these keywords: subtitle, chrome, webapp, problem

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users