Jump to content


Photo

Metadata not showing anymore?

mb3 server mbt mbc web meta data error collection movies

Best Answer julianb , 07 December 2013 - 08:11 AM

Can you please show us the media info for that item it may have resolved incorrectly (it should be right but it may not be)

 

http://mediabrowser....ogs-media-info/

Thanks, I just found out what the problem was. All my drives were using UNC but one drive apparently was not setup to use UNC. So that caused some errors :) Thank you both! 

Go to the full post


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 julianb OFFLINE  

julianb

    Advanced Member

  • Members
  • 125 posts
  • Local time: 08:02 PM
  • LocationNorway

Posted 03 December 2013 - 08:56 PM

Hi, after the last server update I can not see my metadata anymore, only "chapters" to each movie. The movie counter showed around 370 now it showing 766  :S
 
I've added a picture to describe my problem better. (attached file)
 
*** This happens in MBT and Web *****
 
Also, if I go to "collection" and choose ex "blu-ray" then all the movies are shown properly. What is wrong?
 
**EDIT**
 
Okey, it's looks like it something to do with the way the server handles naming. MBT should ignore the "#". MBC is working fine, and so is the WEB-version if I choose a letter from A-Z and not the first "#". (as shown in the picture) MBT is showing all the movies correctly, but i need to scroll trough all the "chapters first" before it finds the movies from A-Z. I think this is the problem, and it is now more related to MBT.

Attached Files


Edited by julianb, 03 December 2013 - 03:16 PM.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135022 posts
  • Local time: 02:02 PM

Posted 03 December 2013 - 09:11 PM

what do your folder structures look like



#3 julianb OFFLINE  

julianb

    Advanced Member

  • Members
  • 125 posts
  • Local time: 08:02 PM
  • LocationNorway

Posted 03 December 2013 - 09:18 PM

Collection type: Movies

  • Media Locations
     
  • \\SERVER01\High-Def$
  • \\SERVER01\High-Def10$\High-Def
  • \\SERVER01\High-Def4$
  • \\SERVER01\High-Def5$
     
    and in each "high-Defxx" folder is the folder of a movie. EX \\SERVER01\High-Def5\Fast Six (2013) / \\SERVER01\High-Def5\Iron Man 3 (2013)

Edited by julianb, 03 December 2013 - 03:21 PM.


#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135022 posts
  • Local time: 02:02 PM

Posted 03 December 2013 - 09:21 PM

what's an example of the inside of those folders?



#5 julianb OFFLINE  

julianb

    Advanced Member

  • Members
  • 125 posts
  • Local time: 08:02 PM
  • LocationNorway

Posted 03 December 2013 - 09:25 PM

High-Def\White House Down (2013)\BDMV + CERTIFICATE or High-Def\Planes (2013)\Planes.2013.iso

 

 
Btw, thank you for replying so fast Luke! :)


#6 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 135022 posts
  • Local time: 02:02 PM

Posted 03 December 2013 - 09:28 PM

Can I see screenshots, because often that will uncover less-obvious issues such as this:

 

http://mediabrowser....ets/#entry45583



#7 julianb OFFLINE  

julianb

    Advanced Member

  • Members
  • 125 posts
  • Local time: 08:02 PM
  • LocationNorway

Posted 03 December 2013 - 09:36 PM

Ok, here is a picture taken directly from the server.

 

529e32a275929_foldersfromserver.png



#8 julianb OFFLINE  

julianb

    Advanced Member

  • Members
  • 125 posts
  • Local time: 08:02 PM
  • LocationNorway

Posted 03 December 2013 - 09:42 PM

Here is a picture of the bdmw structure. (btw this film is one of the films that shows up as chapters (first images attached to post), but when i scoll to the "end" of the chapters then it shows up again, but the right way, with all the metadata. 

 

529e3435b3f9c_folderbdw.png



#9 julianb OFFLINE  

julianb

    Advanced Member

  • Members
  • 125 posts
  • Local time: 08:02 PM
  • LocationNorway

Posted 07 December 2013 - 05:35 AM

No one that know how to sort out this issue? :/



#10 Tikuf OFFLINE  

Tikuf

    Obsolete User

  • Members
  • 3656 posts
  • Local time: 05:02 AM

Posted 07 December 2013 - 06:08 AM

Can you please show us the media info for that item it may have resolved incorrectly (it should be right but it may not be)

 

http://mediabrowser....ogs-media-info/



#11 julianb OFFLINE  

julianb

    Advanced Member

  • Members
  • 125 posts
  • Local time: 08:02 PM
  • LocationNorway

Posted 07 December 2013 - 08:11 AM   Best Answer

Can you please show us the media info for that item it may have resolved incorrectly (it should be right but it may not be)

 

http://mediabrowser....ogs-media-info/

Thanks, I just found out what the problem was. All my drives were using UNC but one drive apparently was not setup to use UNC. So that caused some errors :) Thank you both! 







Also tagged with one or more of these keywords: mb3, server, mbt, mbc, web, meta, data, error, collection, movies

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users