Jump to content


Photo

TV Theme Videos Plugin Questions and Support Thread

Theme Videos TV Theme Videos Plugin Radeon

  • Please log in to reply
309 replies to this topic

#81 StudioTan OFFLINE  

StudioTan

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Local time: 02:15 AM

Posted 15 February 2014 - 10:56 PM

I've been trying to get this and the other plug-ins to work for the past few days but have had no luck.  I have ThemeVideo Backdrops installed along with the trials for TV Theme Videos and Movie Theme Videos.  When I run the scheduled tasks for the latter 2 nothing happens.  It shows the download status bar for a second and then ends.  What exactly is supposed to be downloaded because it seems nothing is?



#82 darbid OFFLINE  

darbid

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 16 February 2014 - 02:44 AM

I put the folder "Arrested Development" and then Season 1 and then made the plugin run its task in scheduled tasks.  Still nothing.  I am running out of things to tell you sorry.



#83 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1216 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 16 February 2014 - 06:55 AM

I've been trying to get this and the other plug-ins to work for the past few days but have had no luck.  I have ThemeVideo Backdrops installed along with the trials for TV Theme Videos and Movie Theme Videos.  When I run the scheduled tasks for the latter 2 nothing happens.  It shows the download status bar for a second and then ends.  What exactly is supposed to be downloaded because it seems nothing is?

 

Hey @StudioTan, That sounds to me like its already been run and downloaded what it needs to. Can you give me your logs at the time of running the plugins please. This will tell you how to get the logs to me:

http://mediabrowser....port-a-problem/

 

And also, the config files named MovieThemeVideos.xml and ThemeVideos.xml, from C:\Users\YouUserName\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\plugins\configurations

 

Thanks,

 

EDIT: Also, something that has just popped up in my head is, are you a MB supporter and do you have your supporter key installed? Else the plugins wont download anything.


Edited by radeon, 16 February 2014 - 07:29 AM.


#84 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1216 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 16 February 2014 - 06:58 AM

I put the folder "Arrested Development" and then Season 1 and then made the plugin run its task in scheduled tasks.  Still nothing.  I am running out of things to tell you sorry.

 

Hey @darbid, What does "still nothing" mean?

 

have you confirmed if the file has been downloaded?

Or has it been downloaded and not playing?

Which plugin are you using as all three are mentioned in the thread - TV Theme Videos, Movie Theme Videos and TV Theme Songs? Lets just stick with one for now.

 

edit: Also, something that has just popped up in my head is, are you a MB supporter and do you have your supporter key installed? Else the plugins wont download anything.

 

Can you give me your logs at the time of running the plugins please. This will tell you how to get the logs to me:

http://mediabrowser....port-a-problem/

 

And also, the config files named MovieThemeVideos.xml, ThemeSongs.xml and ThemeVideos.xml, from C:\Users\YouUserName\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\plugins\configurations

 

Thanks,


Edited by radeon, 16 February 2014 - 07:29 AM.


#85 darbid OFFLINE  

darbid

    Member

  • Members
  • 14 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 17 February 2014 - 03:43 AM

If "supporter" means paying something then No I'm not. So does that mean buying your plugin is useless if I'm not a supporter too?

#86 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1216 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 17 February 2014 - 03:50 AM

All premium plugins require you to have a supporter key before purchasing. So if you don't have one, my plugins won't work.

I suppose technically I could change my plugins so they work in trial without a supporter key but I'm quite happy that they don't unless you're a supporter as everyone should be! :-D
  • swhitmore likes this

#87 skywalka OFFLINE  

skywalka

    Member

  • Members
  • 26 posts
  • Local time: 05:15 PM

Posted 24 February 2014 - 10:55 PM

Hi Radeon,

 

Where are the TV Themes downloaded from?  I'm not happy with some of the videos.  For example I have an add for "Modern Family" instead of the intro.

 

Thanks.



#88 candybar213 OFFLINE  

candybar213

    Advanced Member

  • Members
  • 122 posts
  • Local time: 02:15 AM

Posted 24 February 2014 - 11:06 PM

Not sure if it matters where they are dl from they are not a show produced thing I believe people make the background themes and send them to him.

Sent from my XT1058 using Tapatalk
  • radeon likes this

#89 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1216 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 25 February 2014 - 03:18 AM

Hi Radeon,

 

Where are the TV Themes downloaded from?  I'm not happy with some of the videos.  For example I have an add for "Modern Family" instead of the intro.

 

Thanks.

 

Hey @skywalka

 

When you say add, do you mean advert? because modern family in particular is sourced directly from a bluray and is the menu background. Ive just checked it now and the quality is brilliant and its definitely not an advert.

 

Also, @candybar213 is partially right in that some are not show produced however, the one you picked definitely is.

 

Cheers



#90 candybar213 OFFLINE  

candybar213

    Advanced Member

  • Members
  • 122 posts
  • Local time: 02:15 AM

Posted 25 February 2014 - 07:10 AM

@radeon sorry if I stepped on your toes just thought if I could help and you were busy I would but I don't mean to miss speak

The candybar

#91 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1216 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 25 February 2014 - 08:22 AM

@radeon sorry if I stepped on your toes just thought if I could help and you were busy I would but I don't mean to miss speak

The candybar

 

@candybar213 Not at all good sir! I appreciate the input and what you said was absolutely correct - some of the themes are not show produced. :-D

 

I just wanted to highlight to skywalka that whilst you are correct, the example he used in particular was actually show produced and came directly from one of the blurays.



#92 candybar213 OFFLINE  

candybar213

    Advanced Member

  • Members
  • 122 posts
  • Local time: 02:15 AM

Posted 25 February 2014 - 10:53 AM

Well good info for me too how exactly would one go about making a backdrop for your plugins

The candybar

#93 skywalka OFFLINE  

skywalka

    Member

  • Members
  • 26 posts
  • Local time: 05:15 PM

Posted 26 February 2014 - 08:45 PM

Hi Radeon,

Sorry, I should have said "ad" instead of "ad".

After reading your post I did some investigating. The problem is I use Media Center Master & it was configured to download backdrops. I'm guessing your plugin won't download a backdrop if one already exists.

#94 StudioTan OFFLINE  

StudioTan

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Local time: 02:15 AM

Posted 28 February 2014 - 02:03 AM

Hey @StudioTan, That sounds to me like its already been run and downloaded what it needs to. Can you give me your logs at the time of running the plugins please. This will tell you how to get the logs to me:

http://mediabrowser....port-a-problem/

 

And also, the config files named MovieThemeVideos.xml and ThemeVideos.xml, from C:\Users\YouUserName\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\plugins\configurations

 

Thanks,

 

EDIT: Also, something that has just popped up in my head is, are you a MB supporter and do you have your supporter key installed? Else the plugins wont download anything.

 

Sorry for not getting back to you Radeon, I haven't had time to go through the logs.  I am a supporter so that wasn't the issue.  I don't know what it was but the plug-ins suddenly started working, maybe it was due to some update with the MB server?  I do have another issue however, possibly related to the problems from before.  The intros were quite loud so I tried setting them to -30 and I realized I have to delete them to have them redownloaded but again it doesn't appear to be working.  I deleted the video file for Arrow and tried to run the task again but nothing is downloaded.  What is the expected behaviour?  Should it redownload immediately?



#95 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1216 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 28 February 2014 - 03:37 PM

Sorry for not getting back to you Radeon, I haven't had time to go through the logs.  I am a supporter so that wasn't the issue.  I don't know what it was but the plug-ins suddenly started working, maybe it was due to some update with the MB server?  I do have another issue however, possibly related to the problems from before.  The intros were quite loud so I tried setting them to -30 and I realized I have to delete them to have them redownloaded but again it doesn't appear to be working.  I deleted the video file for Arrow and tried to run the task again but nothing is downloaded.  What is the expected behaviour?  Should it redownload immediately?

 

Hey @StudioTan That's Alright! It sounds like its a fairly simple thing. Other users requested a filter system to prevent some themes from being downloaded. So, if you have deleted all of your themes and want to download them all again, you need to delete those filters.

 

Simply go into the plugins configuration page from the MBS dashboard and delete the filters. Either those you want to download individually or by clicking delete all. Then make sure you click save and run the task again! :-D



#96 buddyweiser OFFLINE  

buddyweiser

    Advanced Member

  • Members
  • 481 posts
  • Local time: 02:15 AM
  • LocationOhio

Posted 28 February 2014 - 07:27 PM

Is there a site that we can upload our personal theme videos to in order to make them available to the public? There are quite a few shows that I have, that do not have theme videos downloaded, so I assume they are unavailable. So I have created some of my own(via bluray title's or other sources), and plan on continuing to do so, but I would like them to show up in the plugin downloaded list.


  • radeon likes this

#97 mriksman OFFLINE  

mriksman

    Advanced Member

  • Members
  • 61 posts
  • Local time: 06:15 AM

Posted 01 March 2014 - 05:33 AM

Nothing seems to be working. I am getting this in my logs for every TV Show;

 

2014-03-01 17:25:21.2419 Error - App: Error downloading theme video for No Ordinary Family
Could not parse the Youtube page.
This may be due to a change of the Youtube page structure.
Please report this bug at www.github.com/flagbug/YoutubeExtractor/issues
YoutubeExtractor.YoutubeParseException
  at YoutubeExtractor.DownloadUrlResolver.GetDownloadUrls(String videoUrl)
  at MediaBrowser.Plugins.ThemeVideos.Search.VideoSearch.<Search>d__4.MoveNext()
InnerException: System.Collections.Generic.KeyNotFoundException
The given key was not present in the dictionary.
  at System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key)
  at YoutubeExtractor.DownloadUrlResolver.<ExtractDownloadUrls>d__0.MoveNext()
  at YoutubeExtractor.DownloadUrlResolver.GetVideoInfos(IEnumerable`1 downloadUrls, String videoTitle)
  at YoutubeExtractor.DownloadUrlResolver.GetDownloadUrls(String videoUrl)

 



#98 radeon OFFLINE  

radeon

    Advanced Member

  • Developers
  • 1216 posts
  • Local time: 07:15 AM

Posted 01 March 2014 - 05:37 AM

 

Nothing seems to be working. I am getting this in my logs for every TV Show;


 

 

Oh, nice! I'll look into it. I'm away this weekend so It may have to wait until next week if its not a quick fix.



#99 StudioTan OFFLINE  

StudioTan

    Newbie

  • Members
  • 7 posts
  • Local time: 02:15 AM

Posted 01 March 2014 - 03:39 PM

So I went ahead and purchased the TV Video Theme plug-in but it's still not working correctly.  The videos were too loud so I set them to -30, deleted the filter list and delete the video files from the Backdrops folder.  The filter list is repopulating but nothing is being downloaded and after purchasing it's giving an error when trying to download all the other shows. 

 

Log file is here.



#100 mriksman OFFLINE  

mriksman

    Advanced Member

  • Members
  • 61 posts
  • Local time: 06:15 AM

Posted 02 March 2014 - 03:29 AM

Possibly the same issue as what I am having. 

 

Look at the server-xxxxxxxx.log file in C:\Users\<username>\AppData\Roaming\MediaBrowser-Server\logs and look for errors like what I posted above.







Also tagged with one or more of these keywords: Theme Videos, TV Theme, Videos, Plugin, Radeon

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users