Jump to content

Emby not playing 5.1/7.1 audio correctly


Recommended Posts

@LukeI hate to bother you and the developers but the new Emby update has seems to have flip the audio Channels around. I have several 5.1 audio movies and shows that have been affected by this. And form the look of it the tv app and mobile app doesn't have any way to change the audio settings or at least force it to stereo audio. Please fix this. Btw love the new update y'all are making so much progress it's amazing.

Link to post
Share on other sites
ebr

Hi.  Exactly what update?  Can we please look at an example?

 

Link to post
Share on other sites
ebr
2 hours ago, 513 said:

android app 3.2.07

Okay, so this is not in the Android TV app as that is the mobile app...

Link to post
Share on other sites
Luke
8 hours ago, ebr said:

Hi.  Exactly what update?  Can we please look at an example?

 

Can you please attach this information? thanks.

Link to post
Share on other sites
Luke
21 minutes ago, 513 said:

Yeah it's just on the mobile app sorry I just double checked right now. Sorry about that. 

We can still look into the issue though if you can provide the information requested. Thanks.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...