Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'emby server issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Bit of a long post here. I am having issues with CoverArt as well (I think) from Emby Server. Example of issue; I have a movie - Alita in 1080. 4K & 3D. All 3 versions reside in the same folder allowing to have one movie entry with 3 versions listed to select from. In the case of my 3D movies, I have them located in a separate folder, along with their other versions, from my non-3d movies. I do this so I am able to set CoverArt to add the 3D indicator to the Poster. Here's the catch; The 3D indicator won't appear on the poster UNLESS I go into the metadata and add the 3D Format to it. Once that is done and I re-select the poster image the 3d indicator is applied. BUT, this causes another issue. When I do the above, the Version drop-down to select which version to watch changes the "3D' to "3D/3D" for an option. I am uploading screen shots to help explain the issue. Appreciate any help that can be provided! Folder structure. Movie Version selection and NO 3D indicator. Metadata without the 3D format selected. I select the 3D format and save the metadata I edited images and selected my poster preference. This is the new display. 3D indicator shows but now the versions is "3D\3D"
  2. zsanders701

    refused to connect

    so i have this issue i used plex before and it was great i could connect to anything all the time now it stopoed with plex . swicthed to emby to see if that would fix it and it didnt the server rufuses connection to any remote device . i tried port forwarding and that did nothing i did something with the filtering can rember but that worked and than stoped any usggestions.
×
×
  • Create New...