Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'photos'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. When I add photos to my photos library, the next library scan will take all night before it has processed all of the newly added photos. The thing is, I have only added maybe 200 photos. I would think that 200 photos should be a piece of cake for the server to process. My system is running on an i7-4770k with 16 GB of RAM. Htop shows one CPU thread (CPU #8) pegged at 100% with practically no CPU usage out of the other 7 threads. iotop shows that there is practically no disk I/O. From the looks of the debug log, it takes an extremely long time to save the new photos to the database. Looking forward, will this problem be helped by the transition to ImageMagick and should I just wait for the transition and expect a fix then? These logs start around 10:30 last night and go for a full 12 hrs. Currently, the library scan appears to have hung at 42% as it hasn't done anything since midnight last night. server-logs.zip UPDATE: I restarted the server and the scan finished after 6 minutes or so. Here is the log from after the restart. I know that this is still a bug because this problem occurs every time I add new photos to my photo collection. The library scan will almost definitely take at least all night before it will process all of the photos. server-63557003588.txt
  2. https://github.com/MediaBrowser/Wiki/wiki/Camera-upload
  3. Just updated to server version 3.0.5441. In the photos section (web client), it looks like the photos won't display at all in the slideshow. When you click the player loads, but its just black, no image. Before this update, i noticed that the photo would display, but it wasn't the thumbnail I clicked on. The index was off by 6 or 7. Might just be something with my config, but figured it was worth mentioning. server-63552586802.zip
  4. Does anyone know if you can change the default image for a folder within the photos section? On the web client, under my photos collection I have a number of folders, which all come up as a gray square with a little image of a TV on there. I know I can go into the metaData manager and change the image, but i have hundreds of folders. Itd be nice to change that default image in one place. I put on the CovertArt plugin, but I didn't see a Photos section in the config. Plus, while it made the web client look great, it kept crashing my MB3 Classic installs on all my HTPC's in the house. Had to uninstall..
  5. Hi, I seem to have problem getting photos displayed in fullscreen mode in XBMB3C and Web browser. Is it a feature that is currently not implemented? I wish that I could use MB3 to share all media content, and a good photo gallery is nice to have. It would be even nicer to add support for timeline, GPS or even people tags - I know I'm asking for too much :-)
  6. NickP

    Photo folders empty

    I have installed Media Browser server and client. When I use my ROKU player, the folders that supposedly have pictures are empty. There was an error message when I installed the client.
  7. Started this as a request for MBPhoto but ebr told me this has to be a theme request. Lee, could you take a look at this post to see if it's possible to keep aspect ratio when the collection type is Photos? Thanks in advance. http://mediabrowser.tv/community/index.php?/topic/1097-mbphoto-keep-aspect-ratio-of-photos/?p=27455
×
×
  • Create New...