Jump to content


Photo

BUG: Green screen when playing multi-season show in direct play

bug problem android issue mobile app

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 embyfornick OFFLINE  

embyfornick

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 01:44 PM

Posted 22 March 2020 - 02:37 PM

This only happens on my mobile device in shows that have a high number of seasons (20+). When I try to direct play (or direct stream idk the difference), this is how it looks like: https://i.imgur.com/EAkg2Qu.png . I'm using the latest emby server and emby app updates.  This happens for all the episodes in the show.

 

If I set the quality low enough (1 mbps) it forces transcoding instead of direct play and everything works as normal. I'd like to see this fixed so I can play it at full quality instead of having to set it low.

 

I'm on a Pixel XL, Android 9.



#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156918 posts
  • Local time: 01:44 PM

Posted 23 March 2020 - 01:13 AM

Hi there, can you provide a copy of the media info from the web app for one of these? thanks.



#3 embyfornick OFFLINE  

embyfornick

    Newbie

  • Members
  • 2 posts
  • Local time: 01:44 PM

Posted 23 March 2020 - 04:01 AM

Is this what you're looking for?

 

From firefox on windows 10: https://i.imgur.com/tOsUyKn.png

 

From Emby Android App on Pixel XL Android 9: https://i.imgur.com/EFFoFPK.png 

 

From Emby Android App on Pixel XL: https://i.imgur.com/R1stbz4.jpg

 

From Chrome App on Pixel XL: https://i.imgur.com/vz0eVad.png







Also tagged with one or more of these keywords: bug, problem, android, issue, mobile, app

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users