Jump to content

schmitty
 Share

Recommended Posts

schmitty

Hi, 

 

I wasn't sure where to post this, as I don't know whether it is a server or client side issue.

I've recently replaced a failing SSD in my Windows 8.1 server and reinstalled Windows and Emby Server, along with Media Center Master.

 

For the last few weeks I have been encountering issues with streaming videos to Edge on Xbox One and now Chrome on MacOS 10.11.6. The video will start playing fine for a few minutes then pause, sometimes it will continue, others it will just stay paused indefinitely.

 

Originally, I was only having this issue with playing Friends ripped from Blu-Ray, as the MKV's were a direct stream rip from the Blu-Ray at full bitrate. I started re-ripping them to a maximum bitrate of 8000-9000mbps which solved the problem, but now it is happening from downloaded TV series as well.

 

I have pretty much given up trying to watch anything from the server now as it is too frustrating with the frequent pausing. What can I do to solve this?

Link to comment
Share on other sites

schmitty

I've been using the app. So far, it is good. I will have to post one minor bug in the relevant forum though. Is there a way to access logs for the app on Xbox One?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...