Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'emby media server'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. bendini20

    Transcoding Cache Flush Issue

    Hello all! I am using the docker for Emby media Server on unraid. The functionality of the docker is no different than a socker on any other linux distro. The docker I use: https://registry.hub.docker.com/r/emby/embyserver/ I have my Emby and Plex dockers use ram as a transcoding working directory to save SSD life. I have /tmp mapped to the docker and both Plex and Emby are able to utilize the ram. However, Emby does not purge this cache once playback (the transcoding job) is finished. Plex on the other hand does this perfectly. I frequently check on my server, and ram usage will be somewhat high. After inspecting the directories, Emby transcoding is always the culprit, and no playbacks are occurring on the Emby Server. The transcoding directory is full of: Once I delete all of this, ram usage goes back to normal. I have had to do this many times. I am not sure if it is a bug with Emby or a config issue. Any further assistance would be appreciated. Thanks.
×
×
  • Create New...