Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'completed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. I don't know how many other people would care much about this. However i would love an option to convert recordings seamlessly through the interface. For example i record The Big Bang Theory. I know it can be converted on the fly but i use a pi as my emby server and without the hardware acceleration for mpeg2 working properly converting on the fly is cpu intensive. What i am thinking about is an option in the interface on the server side under live tv --> settings having more check boxes. one for convert on schedule and one for delete original ( the .ts file) Then of course another option under scheduled tasks to convert live tv recordings. It would be very nice if this all also happened right in the directories the shows are first recorded in. If you wanted to keep this as a premium feature i could easily understand since converting on the fly is a premium feature. As always this is just my opinion.
  2. Tur0k

    Thank you Emby

    On vacation in Key West FL and my family is still able to watch our movies and shows. thank you Emby!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Hey Lads, If I'm reading ebr's reply to my original thread correctly, it sounds as though this is an issue - already known or not, I'm not sure? Either way, if someone could lend a hand that would be greatly appreciated As the Topic Title suggests, I'm not getting any joy from thumbnails for my Home Movie and Music Video collections (see image below). I thought it might be because I had just lumped all the files into the one folder all together, but then I did go and place all the individual files into respective folders named after the file (I'm sure I read to do that somewhere in the wiki but cannot find it now!?), but still no joy. I've completed multiple library refreshes and still no go. Azeos had this to add as well: Any words of advice? If you need me to supply any log files or extra information, let me know and I'll see what I can do. Kind regards, Dodgy Bob.
  4. It would be good to be able to choose a default metadata language for each media library rather than a system wide default. I for example keep my Icelandic movies in a seperate library from English movies, I would like to keep the English movies with their original English titles and I would like to keep my Icelandic movies with their original Icelandic titles. So far I've been manually editing the Icelandic movies to get the Icelandic titles from them.
  5. @@Luke, as posted in https://emby.media/community/index.php?/topic/28528-how-can-you-tell-if-quicksync-is-working/?p=275763 , this is an important feature, even more now that more and more users have HW that can be used to accelerate encoding and decoding. Can this please be done now? I've recently bought new hardware and I'm not sure if my hw acceleration settings are actually working. Possibly no, because of the CPU usage I see.
  6. I want them grouped, other users don't. Push the feature down a level and make everyone happy. Thanks
  7. Issue description: It's back The Screen goes up, when you scroll up and down in menues after a movie is watched Steps to reproduce: 1. Start app, go in menu or e.g. Movie Details Screen and switch between items -> no Screen movement 2. Start a movie, stop it, go in menu or e.g. Movie Details Screen and switch between items -> Screen moves up and down I recognized that it cannot be reproduced every time. I don't know if it depends on the video being played. My TV/HTS/BD Player model number: UE55H6270 My firmware version: 2800 Other TVs etc. the issue has been reproduced on: cannot test on another device My Emby server version: Dev 3.0.5888.970 My current Emby Samsung client version: 2.1.0f Supporting information to include logs and pictures where applicable: screenshot
  8. It would be great to have an additional option under Live TV to remux to mkv (or mp4) rather than a full transcode. The full transcode to h264 takes a lot of cpu but a simple remux to another container doesn't. I bring this up because my whole reason for transcoding was because I now use the Shield device and Emby App exclusively to watch all my recorded TV and everything else. The App handles the mkv format very well even if it's not encoded to h264. However, if I leave the recording in the native ts container it really doesn't like it. Even the Kodi App reacts differently to it. As an example of what difference I see, trying to skip commercials when the container it ts causes the audio to go out of sync sometimes or the timeline will skip to the end and thereafter you can't skip fwd anymore. None of this happens in the mkv container. I think it's just more compatible with the Shield device or something. Anyway, the Plex DVR gives this option and it works pretty good and doesn't require the CPU usage. Thanks.
  9. 7ven

    Local IP Address

    I'm sorry if this has been asked before and I didnt know what to search for in the bar, but, how do i connect kodi emby via ip address? when I load the addon into kodi and attempt to configure, I get to a step asking for an SSL certificate. Im not running HTTPS on my network and all of the other apps can sign in via IP address. Am I using the wrong version of the app or something?
  10. ulrikl

    Watched set at play start

    Hi, I have tested Kodi on windows and Android, both places the watched flag is very often set when starting the movie. I have spent very much time looking into the plugin, but have not been able to figure out the issue. Is there any flow documentation etc?. I have included the kodi log file, it is take from appox. when the unwatched movie is started and when it is still playing. After play start, the movie is immediately updated on server to watched. On line 415 in the log I can see an UserDataChanged event is sent with played true. (And the movie is still playing, and only very few seconds into it) Any change anyone can help bring some light on this issue? kodi.log server.log
  11. armills

    Kodi Plugin Pull Request

    Hi, I opened a pull request for the Kodi addon repository, but it's been inactive for a while. Is there somewhere else I should be submitting patches? https://github.com/MediaBrowser/plugin.video.emby/pull/76
  12. So I've just recently set this up and have run into two issues. I am using the server side plugin and media is being added properly when Emby picks it up however if I remove media (recently removed ~50 movies) they hang around in Kodi despite disappearing in Emby, even a manual sync didn't help (I'm putting off doing a full reset) and if new media is added that forms (or is added to) a new set it sits split up into separate movies in Kodi until i do a manual sync which does group them. Is there something I can do?
  13. It probably is a setting in Emby addon for Kodi but I think I missed it or didn't understand the purpose of it. What happens is that when new media is added to Emby Server and your Kodi system is hibernated and wakes up from that the library isn't synced with new media unless done manual. When box is online/active, like a RPi I have running 24/7, the new media is there almost instantly. My systems all running latest LibreELEC beta's (Kodi17) and latest Emby addons. Server is running on Synology and is also latest available. Any ideas?
  14. Hey folks, Not sure if this is just me or not - better to be safe than sorry though! - so I'm popping it up as a "BUG". If it is just me, let me know and I'll change the topic title if I can or request that it can be. Anyhow, yeah, short story, I have a bunch of debates and YouTube clips and sermons, all as videos and MP3s grouped together in their own folder which I have setup to show within 'Media Folders' only. Problem is, Emby for Samsung App pulls all of the video files from there into movies. Under "Settings > Home Screen Settings" for the user account I use to login to Emby for Samsung App with, only 'Movies' and 'TV' are selected under "My Views". The mixed content folder is not selected here. Is there another setting I need to un/check somewhere also? Thanks for your help, Dodgy Bob ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Issue description: - Videos that have not been marked to be grouped as "Movies" or "TV" are being grouped as videos Steps to reproduce: - Sorry, cannot reproduce, as I only have one TV in the house and this issue only shows up here My TV/HTS/BD Player model number: - TV = UA55HU8500W (Emby for Samsung App installed here) - HTS = HT-H7750WM (Emby for Samsung App is not and will not install here - haven't tried recently though!) My firmware version: - TV = 1202 - HTS = 1110 Other TVs etc. the issue has been reproduced on: - N/A My Emby server version: - 3.0.5871.0 My current Emby Samsung client version: - 2.1.3 - (just updated tonight, issue was happening on 1.0.6 previously too) Other Emby Samsung versions the issue can be reproduced in: - CANNOT be reproduced on Emby for Android v2.5.93 (on a Nexus 7 (2013)) - CANNOT be reproduced on Emby Web Client via Chrome v48.0.2564.116 - CANNOT be reproduced on Emby Web Client via FF v44.0.2 Supporting information to include logs and pictures where applicable: - see attached screencap ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  15. UPDATES 2016-09-17 : Pre-release package now available for Annapurna Labs based systems. (e.g. DS416, DS215+, DS715 DS1515 DS2015xs) 2016-09-12 : Pre-release package now available for MACOM based systems. (e.g. DS414j) 2016-09-11 : Pre-release package now available for ST Microelectronics based systems. (e.g. DS216play) 2016-09-10 : Recap - Intel and Marvell based systems now both have Emby supported packages available. Recap - XPEnology is now fully supported as part of the Intel package for Synology. Testers wanted for ST Microelectronics based systems. (e.g. DS216play) 2016-08-12 : Package support for DSM5.2 based systems available, testers wanted. 2016-08-11 : XPEnology package now available for testing, testers wanted. 2016-08-10 : Packages now available for all Marvell systems, testers wanted. 2016-08-07: We're now ready to start testing on ARM based Synology boxes, please see: http://emby.media/community/index.php?/topic/34866-synology-package-in-development/?p=353642 ----------------------------------------- Evening The Synology platform is fantastic for consolidating a lot of the technology in your home, so being able to have Emby running on it as well is just another well deserved tick in the box. Those of you already sailing this ship, when it comes to Emby, are either loving the hands on and somewhat technical commitment it currently requires or are a little frustrated and pulling your hair out. Emby itself is of course a brilliant media platform - or we wouldn't be here, so we need to lower the entry bar and make installing and updating a simple point and click experience via the DSM UI. Development is already underway as well as looking at the best approach for packaging and handling depdencies; I'll post more as we go along. However, for now you can really help by answering the following two questions:- 1) Are you currently running Emby on Synology? If yes, which Synology platform are you using? 2) Would you be willing to test development packages? (these will install in parallel and not touch or interfer with the existing installation) Best - James
  16. Hi there, i notice it just , if i remove a film or serie on my emby server (win 10) it keeps showing up in my htpc with kodi library with the emby plugin. I need to manual delete it from each client (htpc's with win 10 or win 8.1 kodi 16.1 or 17) In kodi i have only the emby plugin configuerd with tv series and movies. I use on all htpc's the Aeon nox skin. i thought that when i started a long time ago with emby plugin for kodi that this wasn't any problem, when kodi than started it syncs and the removed movie was not in the libary. If i remember good. Is there anything changed? can someone help? thanks Im using the 2.3.22 beta emby pluginin for kodi, and the server is Versie 3.0.8500.0 I did remove the emby plugin from one client and reset the kodi library and did instal the 2.3.22 again but the movie i did delete from the server keeps showing up in kodi client. On the server is see in the metamanager that the movie is gone. ?? any idea's Someone?
  17. I just updated to addon version 2.3.8 and now I get error notifications from the addon every few seconds ... There are no additional informations ... spmc.log
  18. Problem to report. Since I've applied the alpha EMBY for KODI addon, my KODI client started streaming from the server instead of direct playback. I found this because as I'm from Portugal and we use special characters on subtitles such as: é, á, ão, etc, it is replacing them for "?" instead. This wasnt happening yesterday so something must be messed up in the paths. The only thing is that I cannot sort this out, because everything is correctly setted up on my server (path substitutions). PS: Dashboard diferentiates direct play (smb) from transcoding by any chance? Cause I only get "direct playing"...but the stuff with the subtitles makes me think its using EMBY server, cause if I reproduce anything on the emby server that problem shows up (yes, im aware its because UTF-8 vs ANSI encoding).
  19. hey Emby server is being accessed from the internet, movies are stored as .strm-files which point to google drive. Everything works fine, but movies with umlauts (Ä, Ö, Ü) in their name don't work: 20:34:00 T:2372 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.UnicodeEncodeError'> Error Contents: 'ascii' codec can't encode character u'\xfc' in position 127: ordinal not in range(128) Traceback (most recent call last): File "C:\Users\horstepipe\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.emby.movies\default.py", line 50, in <module> entrypoint.doPlayback(itemid, dbid) File "C:\Users\horstepipe\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.emby\resources\lib\entrypoint.py", line 43, in doPlayback pbutils.PlaybackUtils(item).play(itemId, dbId) File "C:\Users\horstepipe\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.emby\resources\lib\playbackutils.py", line 57, in play playurl = playutils.getPlayUrl() File "C:\Users\horstepipe\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.emby\resources\lib\playutils.py", line 96, in getPlayUrl window('emby_%s.playmethod' % playurl, value="DirectStream") File "C:\Users\horstepipe\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.emby\resources\lib\utils.py", line 38, in window WINDOW.setProperty(property_, value) UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\xfc' in position 127: ordinal not in range(128) -->End of Python script error report<-- Kodi v16.1 Emby for Kodi v2.2.41 Emby Server 3.0.7300 Best regards
  20. Hi all, I am using the Emby addon for Kodi Jarvis v16.1 and I have been enjoying it for some time. I use this on a Windows 7 64 Bit machine as well as on several Android devices (Amazon FireTV sticks). Recently the Emby addon has begun disabling the built-in screensaver in the Kodi app. This occurs on each fresh start of Kodi. By this I mean that I can set the screensaver settings within the Kodi app to my personal preference, and it will function as required, until Kodi is shut down. Upon restarting Kodi, the screensaver option resets itself to "none" (no active screensaver). I have determined that this happens only when the Emby for Kodi addon is installed. Please help me fix this as I would love to continue enjoying the Emby program through my Kodi HTPC setup. Thanks in advance to anyone with answers or suggestions.
  21. Valodia De Seynes

    2.3.0 - External subtitles issue

    Hello, ​ ​It seems there is an issue with the Emby for Kodi app concerning external subtitles. Whenever I play a video in Kodi, it doesn't detect any subtitles for it even though the server-side has detected the subtitles. ​ ​This doesn't happen when the subtitles are part of the video file (like .mkv). Also, I'm pretty sure the issue arose with version 2.3.0 because I remember being able to play external subtitles with version 2.2.19. ​ ​I'm not certain any log is necessary but I can provide them if you need them.
  22. You guys are developing the live tv section beautifully, however one key function is missing. That's the "Wake for recordings". So much effort has been put into the recording functionality but it doesn't work if the server is sleep. I've read that this functionality is low priority, but how can it be if, once again, the recordings won't work if the server is sleep? Here's to trying to bring that functionality to light within the emby server without plugins.
  23. Valodia De Seynes

    2.3.0 - 'ascii' codec can't encode character

    Hi, today I updated Emby for Kodi from 2.2.19 to 2.3.0 and it now seems that I cannot use KODI to play my files stored on the Emby server. Here's my log: ​ 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.connectionmanager -> ConnectionManager response status: 200 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.connectionmanager -> connectToAddress https://multimedia.serveur.lan:443 succeeded 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.connectionmanager -> begin connectToServer 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.connectionmanager -> beginning connection tests 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.connectionmanager -> testing connection mode 2 with server Centre Multimédia 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.connectionmanager -> tryConnect url: https://multimedia.serveur.lan:443/emby/system/info/public 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.connectionmanager -> ConnectionManager response status: 200 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.connectionmanager -> calling onSuccessfulConnection with connection mode 2 with server Centre Multimédia 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.ga_client -> ERROR:: ('/usr/lib/python2.7/json/__init__.py', 190, 'dump', 'fp.write(chunk)') 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.ga_client -> ERROR:: UnicodeEncodeError - __init__.py:190()(fp.write(chunk)) 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.ga_client -> GA: {'el': '__init__.py:190()(fp.write(chunk))', 'cid': 'fe13fa8ef0efca215354148f5d5b3ba1', 'sr': '1920x1080', 'v': '1', 'ea': 'UnicodeEncodeError', 'ec': 'Exception', 'an': 'Kodi4Emby', 'ul': 'French', 't': 'event', 'av': '2.3.0', 'tid': 'UA-85356267-1', 'aid': '1', 'ua': 'Kodi/16.1 (Linux)', 'ds': 'plugin'} 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.ga_client -> ERROR:: initializer for ctype 'int(*)(int, X509_STORE_CTX *)' must be a pointer to same type, not cdata 'int(*)(int, X509_STORE_CTX *)' 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.service -> ERROR:: 'ascii' codec can't encode character u'\xe9' in position 14: ordinal not in range(128) Traceback (most recent call last): File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/service.py", line 43, in <module> service.service_entry_point() File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/service_entry.py", line 94, in service_entry_point initialsetup.InitialSetup().setup() File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/initialsetup.py", line 40, in setup if self._server_verification() and settings('userId'): File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/initialsetup.py", line 90, in _server_verification {'ssl': self.user_client.get_ssl()}) File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/connectmanager.py", line 74, in get_server self.state = self._connect.connectToAddress(server, options) File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/connect/connectionmanager.py", line 321, in connectToAddress server = self.connectToServer(server, options) File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/connect/connectionmanager.py", line 503, in connectToServer return self._testNextConnectionMode(tests, 0, server, options) File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/connect/connectionmanager.py", line 562, in _testNextConnectionMode return self._onSuccessfulConnection(server, result, mode, options) File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/connect/connectionmanager.py", line 576, in _onSuccessfulConnection return self._afterConnectValidated(server, credentials, systemInfo, connectionMode, True, options) File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/connect/connectionmanager.py", line 599, in _afterConnectValidated self.credentialProvider.getCredentials(credentials) File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/connect/credentials.py", line 72, in getCredentials self._set(data) File "/home/marc/.kodi/addons/plugin.video.emby/resources/lib/connect/credentials.py", line 57, in _set json.dump(data, outfile, indent=4, ensure_ascii=False) File "/usr/lib/python2.7/json/__init__.py", line 190, in dump fp.write(chunk) UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\xe9' in position 14: ordinal not in range(128) 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.service -> Forcing shutdown 19:10:32 T:140263802783488 NOTICE: EMBY.service_entry -> ======== STOP EMBY ======== ​I've got the full log here and I've also taken the liberty to put online a full debug log. I've also got issues on other computers about the ssl certificate of my server even though Emby for Kodi is not set to verify the certificate it seems that it does it anyway and fails (same result even if I set it to verify and give it the root certificate). ​ ​All of these issues only started appearing after I updated Emby for Kodi to version 2.3.0 ​Hope you can help, thanks!
  24. yotamN

    Hebrew subtitles not showing

    ​When I use the Kodi extension I can't use my Hebrew subtitles, I only see (external) in the name of the subtitles and I couldn't use the Hebrew subtitles. I know that Hebrew works in Kodi because Hebrew subtitles from OpenSubtitles works but sometimes I download subtitles separately and I can't use them from Kodi, the Emby Android TV app worked with the Hebrew subtitles, how can I fix that?
  25. lja

    Emby for Kodi Freezes

    @@Angelblue05 During syncing process Kodi freezes at "Gathering Albums". Have reinstalled Kodi and Kodi for Emby. No change. Kodi 16.1 Emby Server 3.0.7200 https://www.dropbox.com/s/n3v9rrixq2l6ogz/kodi.log?dl=0 Hope this is the right log. Any help? Thanks.
×
×
  • Create New...