Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'FreeNas'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Emby Premiere Purchase/Subscription Support
    • Feature Requests
    • Tutorials and Guides
  • Emby Server
    • General/Windows
    • Android Server
    • Asustor
    • FreeBSD
    • Linux
    • NetGear ReadyNAS
    • MacOS
    • QNAP
    • Synology
    • TerraMaster NAS
    • Thecus
    • Western Digital
    • DLNA
    • Live TV
  • Emby Apps
    • Amazon Alexa
    • Android Mobile
    • Android TV / Fire TV
    • Emby Theater
    • iOS
    • Apple TV
    • Kodi
    • Raspberry Pi
    • Roku
    • Samsung Smart TV
    • Sony PlayStation
    • LG Smart TV
    • Web App
    • Windows Media Center
    • Plugins
  • Language-specific support
    • Arabic
    • Dutch
    • French
    • German
    • Italian
    • Portuguese
    • Russian
    • Spanish
    • Swedish
  • Community Contributions
    • Ember for Emby
    • Fan Art & Videos
    • Tools and Utilities
    • Web App CSS
  • Other
    • Non-Emby General Discussion
    • Developer API
    • Hardware
    • Media Clubs
    • Legacy Support

Blogs

  • Emby Blog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

  1. httpClient.Get was sending requests using SSLv3, however that was unsupported by the server(CloudFlare) which caused the request to fail. SSLv3 Should not be used, due to the POODLE attack and is insecure. Edit: Looks like there is something else causing it to fail when sending requests to CloudFlare. Error: SendFailure (Error writing headers) System.Net.WebException at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (IAsyncResult asyncResult) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Threading.Tasks.TaskFactory`1[System.Net.WebResponse].InnerInvoke (System.Threading.Tasks.TaskCompletionSource`1 tcs, System.Func`2 endMethod, IAsyncResult l) [0x00000] in <filename unknown>:0 InnerException: System.Net.WebException Error writing headers InnerException: System.IO.IOException The authentication or decryption has failed. at Mono.Security.Protocol.Tls.SslClientStream.EndNegotiateHandshake (IAsyncResult result) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Mono.Security.Protocol.Tls.SslStreamBase.AsyncHandshakeCallback (IAsyncResult asyncResult) [0x00000] in <filename unknown>:0 InnerException: Mono.Security.Protocol.Tls.TlsException The authentication or decryption has failed. at Mono.Security.Protocol.Tls.RecordProtocol.ProcessAlert (AlertLevel alertLevel, AlertDescription alertDesc) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Mono.Security.Protocol.Tls.RecordProtocol.InternalReceiveRecordCallback (IAsyncResult asyncResult) [0x00000] in <filename unknown>:0 This is currently not fixed! emby-freenas.log
  2. Hi there, I have just installed the emby plugin on FreeNas at it seems to be working well with one exception... It is unable to write to the volume where the media is stored... Logs are filled with access denied messages when trying to write fanart, thumbnails. etc... eg: *** Error Report *** Version: 3.0.5607.2 Command line: /usr/pbi/emby-amd64/lib/emby-server/MediaBrowser.Server.Mono.exe -ffmpeg /usr/pbi/emby-amd64/bin/ffmpeg -ffprobe /usr/pbi/emby-amd64/bin/ffprobe -programdata /var/db/emby-server .... Error saving image to /Media/Fabrication/fanart.jpg .... InnerException: System.UnauthorizedAccessException Access to the path "/Media/Fabrication/fanart.jpg" is denied. I have a volume called Media It is used for CIFS, guests have read and write access. This volume is mounted in the emby plugin jail Jail: customplugin_1 Source: /mnt/Store/Media Destination: /Media Mounted? TRUE Read-Only? FALSE When I shell into the jail, I can see the mount just fine, and write to it without problems. Does the emby service run as a different user? Can anyone suggest a way to let its user write metadata to this mount? (preferably with some rather specific instructions, because FreeNas permissions are not easy for me Many thanks! Alex
  3. msgonz

    FreeNAS & Roku

    I just moved MB from Windows to FreeNAS I'm using several Roku 3. One thing that happen using Roku with FreeNAS is the the indicator on the right top corner of the cover art no longer shows a check-mark or number of unwatched shows. All I get is a green circle but no check mark or number. If I switch back to the Windows MB on the same Roku everything is fine. Both Windows and FreeNAS are running 3.0.5518.7. Also in the web ui or android client it works fine on ether Windows or FreeNAS. Any ideas? Thanks
  4. Hi, I am trying to access media on Media Browser server 3.0.5518.7 / FreeNAS 9.3 using Media Browser Theatre and android mobile app: Theatre -- sees the server, when I click on the user icon there is a blank screen. Attached is a log. If the server is not running I get another screen so I know it connects, just no media showing. Android mobile app -- gives a message "connecting" and freezes. Makes no difference whether the Media Browser server plugin is running. I did not include a log of this. server-63560478641.txt
  5. Twisted

    Image Lag

    I noticed there is a delay in loading the new movies/spotlight images when I launch my player (MBT or Kodi). I also notice a delay when going into the movie details, the cover may take a second or two to load. I am guessing this is due to all my 5500 RPM drives trying to catch-up at first launch. To make this faster, I was going to install a small SSD into my new server build and store all my media images and metadata on this drive. Before I start this process I had a few questions I was hoping to get some input on: Has anyone tried this and does it help? Will I still be able to set this (Metadata path) centralization option up, when I move over to FreeNAS?
×
×
  • Create New...