Jump to content


Photo

No users showing in app

users ipad iphone ios

Best Answer tired dad , 24 July 2014 - 11:49 PM

The changes are the server connection did not work, it doesn't show any error now. Make sure to enter just the ip address in the server box do not enter "http://".

 

Please report back what happens. You could delete and re-add the server by swiping from left to right on the server list.

Yup, it just has the IP address, no "http://" prefix.

 

I figured it out... PICNIC error :-)

if you don't give your server a name (and also click "add"), it allows a blank line for the name underneath the "servers" eading, with a radio button off to the right that I didn't notice before.  Until you activate that, you cannot choose the server, and therefore the users!

Perhaps if the user doesn't put in a name, it could default to "default" and therefore the user would know something clickable is there ?

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 tired dad OFFLINE  

tired dad

    Advanced Member

  • Members
  • 149 posts
  • Local time: 08:14 PM

Posted 24 July 2014 - 11:17 PM

Hello,

 

I've installed the app on an ipad after purchasing it in the store.  I can configure the server, but after that, nothing happens.  I cannot select a user from hte menu as none appear, and pressing refresh does not work.

 

Has anyone else experienced this?

 

I am runing server version 3.0.5309.26857



#2 darwindeeds OFFLINE  

darwindeeds

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 993 posts
  • Local time: 02:14 PM

Posted 24 July 2014 - 11:21 PM

The changes are the server connection did not work, it doesn't show any error now. Make sure to enter just the ip address in the server box do not enter "http://".

 

Please report back what happens. You could delete and re-add the server by swiping from left to right on the server list.



#3 tired dad OFFLINE  

tired dad

    Advanced Member

  • Members
  • 149 posts
  • Local time: 08:14 PM

Posted 24 July 2014 - 11:49 PM   Best Answer

The changes are the server connection did not work, it doesn't show any error now. Make sure to enter just the ip address in the server box do not enter "http://".

 

Please report back what happens. You could delete and re-add the server by swiping from left to right on the server list.

Yup, it just has the IP address, no "http://" prefix.

 

I figured it out... PICNIC error :-)

if you don't give your server a name (and also click "add"), it allows a blank line for the name underneath the "servers" eading, with a radio button off to the right that I didn't notice before.  Until you activate that, you cannot choose the server, and therefore the users!

Perhaps if the user doesn't put in a name, it could default to "default" and therefore the user would know something clickable is there ?


Edited by tired dad, 24 July 2014 - 11:50 PM.

  • darwindeeds likes this

#4 darwindeeds OFFLINE  

darwindeeds

    Advanced Member

  • Alpha Testers
  • 993 posts
  • Local time: 02:14 PM

Posted 25 July 2014 - 12:10 AM

I would probably want to add some validation and make the server name required. As well as validate the ip address field. Thanks for reporting back your fix.







Also tagged with one or more of these keywords: users, ipad, iphone, ios

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users