Jump to content

Unexpected DTS transcode shield tv 2019 (tube)


archiel
 Share

Recommended Posts

Based on this and another report, I'm starting to think that the tube Shield is not quite up to the task of very high bitrate HEVC items...

Link to comment
Share on other sites

pgalbavy

Oh, that's my oversight, I didn't even motive the specific shield version mentioned in the subject line. Mine is the original Shield TV, not the 2019 tube. Sorry for confusiuoin.

Link to comment
Share on other sites

pgalbavy

Also, to reemphasize this, it's not the hardware. All the same videos I have issues with on Emby play fine (direct) on Plex.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Dlarge

Hi,

 

i have the same issue with my 2017 nvidiaShiled but only i have changed the Buffer to large in Android Emby App. Why, i don`t know. Better are the default Buffer Settings to middle.

Link to comment
Share on other sites

On 6/30/2020 at 5:02 AM, Dlarge said:

Hi,

 

i have the same issue with my 2017 nvidiaShiled but only i have changed the Buffer to large in Android Emby App. Why, i don`t know. Better are the default Buffer Settings to middle.

Hi there, can we please look at an example? Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...