Jump to content


Photo

Emby android playback problem changing network from wifi to LTE

android playback problem lte wifi

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 letterman OFFLINE  

letterman

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 04:21 AM

Posted 04 December 2019 - 09:39 AM

QNAP 4.3.0.30_x86_64
Android 9 Emby 3.0.87
 
 
Using Android app with Wifi, playing a song, everything fine, also caching.
When changing network to LTE, app stops caching, playing stops at the end of puffered data - next song not possible.
 
The other way round - LTE to Wifi - works fine.
 
This is a big playback problem, because when start listing inside and moving outwords, the connection type changes and playback stops.
 
The only solution right now is NOT using Wifi at all.
 
Attached log-file. Mobile listing should start at line 700. I don't see, why emby stops after network connection changes.


#2 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156980 posts
  • Local time: 10:21 PM

Posted 04 December 2019 - 12:47 PM

Hi, yes if you're changing networks during playback there is still room for improvement for us to make there. Thanks.

#3 letterman OFFLINE  

letterman

    Advanced Member

  • Members
  • 38 posts
  • Local time: 04:21 AM

Posted 04 December 2019 - 04:21 PM

Thanks for your fast replay.
Yes, because there are lots of network changes e.g. driving through a city... And I always have to shut down the app and restart everything, finding the last playback point and so on. It is very annoying. Should be listed high on your agenda.

#4 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 156980 posts
  • Local time: 10:21 PM

Posted 05 December 2019 - 02:28 PM

Thanks for the feedback.







Also tagged with one or more of these keywords: android, playback, problem, lte, wifi

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users