Jump to content


Photo
In-Progress

Plugin "forgetting" servers on restart with Emby Connect

connect login

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Saviq OFFLINE  

Saviq

    Advanced Member

  • Members
  • 61 posts
  • Local time: 08:23 PM

Posted 10 September 2019 - 02:39 PM

I'm setting up a new box with Kodi and Emby and found out that, when using Emby Connect, the plugin seems to "forget" the login details every time it starts. It asks to log in every time then.

2019-09-10 20:26:04.176 T:3850568576  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> --->>>[ EMBY ]
2019-09-10 20:26:04.177 T:3850568576  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Version: 4.1.14
2019-09-10 20:26:04.177 T:3850568576  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> KODI Version: 18.4 Git:48c0b53aae7b0647d1f5a0a9cdb6ad5b1ebb9407
2019-09-10 20:26:04.187 T:3850568576  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Platform: Linux
2019-09-10 20:26:04.197 T:3850568576  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> OS: CoreElec/1988MB
2019-09-10 20:26:04.197 T:3850568576  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Python Version: 2.7.16 (default, Sep  7 2019, 02:36:38) 
2019-09-10 20:26:04.208 T:3850568576  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Using dynamic paths: False
2019-09-10 20:26:04.209 T:3850568576  NOTICE: EMBY.entrypoint.service -> Log Level: 1

When logging in:

2019-09-10 20:27:12.502 T:3607085952  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connectToServers, with 3 servers
2019-09-10 20:27:12.503 T:3607085952  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> testing connection mode 2 with server Media.Server.net
2019-09-10 20:27:12.504 T:3607085952  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> tryConnect url: http://{server-ip}:8096/emby/system/info/public
2019-09-10 20:27:12.558 T:3607085952  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> calling onSuccessfulConnection with connection mode 2 with server Media.Server.net
2019-09-10 20:27:12.675 T:3607085952  NOTICE: Emby.emby.client -> User is authenticated.

And then on next startup again:

2019-09-10 20:27:48.767 T:3808338816  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connect
2019-09-10 20:27:49.775 T:3808338816  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Found Servers: []
2019-09-10 20:27:49.775 T:3808338816  NOTICE: Emby.emby.core.connection_manager -> Begin connectToServers, with 0 servers

Attached is a complete Emby log from installing the plugin to restarting it and being asked to log in again.

 

If I log in manually, all is fine.

Attached Files

  • Attached File  emby.log   11.64KB   0 downloads

Edited by Saviq, 10 September 2019 - 02:39 PM.


#2 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12580 posts
  • Local time: 02:23 PM

Posted 10 September 2019 - 05:05 PM

Thanks for reporting this. I can replicate this here. Will fix and post an update at some point today.

#3 flovanc OFFLINE  

flovanc

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 09:23 PM

Posted 11 September 2019 - 01:23 PM

👍 same bug here on New install of coreelec ... I wait for news.

#4 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12580 posts
  • Local time: 02:23 PM

Posted 11 September 2019 - 03:58 PM

Still working on fixing this one, thanks for your patience.



#5 Angelblue05 OFFLINE  

Angelblue05

    Advanced Member

  • Developers
  • 12580 posts
  • Local time: 02:23 PM

Posted 12 September 2019 - 12:33 PM

Can one of you try this build and confirm it is resolved? You’ll need to authenticate once more.

Attached Files


Edited by Angelblue05, 12 September 2019 - 01:04 PM.


#6 Saviq OFFLINE  

Saviq

    Advanced Member

  • Members
  • 61 posts
  • Local time: 08:23 PM

Posted 13 September 2019 - 03:19 AM

Yes, this seems to work :)


Edited by Saviq, 13 September 2019 - 03:20 AM.

  • Angelblue05 likes this

#7 flovanc OFFLINE  

flovanc

    Member

  • Members
  • 19 posts
  • Local time: 09:23 PM

Posted 13 September 2019 - 09:47 AM

+ 1 tested and approved ;o)



#8 keith71 OFFLINE  

keith71

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:23 PM

Posted 16 October 2019 - 08:20 PM

Thanks

#9 keith71 OFFLINE  

keith71

    Newbie

  • Members
  • 3 posts
  • Local time: 03:23 PM

Posted 19 October 2019 - 10:27 AM

I get a error trying to install this on Kodi 



#10 Luke OFFLINE  

Luke

    System Architect

  • Administrators
  • 139770 posts
  • Local time: 02:23 PM

Posted 20 October 2019 - 01:48 PM

What error?





Also tagged with one or more of these keywords: In-Progress, connect, login

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users